brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.304
- Πόντοι
- 2.606
γιατι θες να του κανεις επιμνημόσυνη δέηση αφου χωθεί στα σκέλια της?Αν την ζητησει παντως καποιος, να ενημερωθώ πάραυτα.
γιατι θες να του κανεις επιμνημόσυνη δέηση αφου χωθεί στα σκέλια της?Αν την ζητησει παντως καποιος, να ενημερωθώ πάραυτα.
Σε βλεπω να χτυπας υπερωριεςσαμπως θα σε ζητήσει κανεις? αργόμισθος θα είμαι
το παίζεις
Ενάρετος;
βλέπω να κοπαναω το πουλί μου στο γραφείο για παραδειγματική τιμωρία για τις μαλακιες που κάνουν τα ομοειδή τουΣε βλεπω να χτυπας υπερωριες
βλέπω να κοπαναω το πουλί μου στο γραφείο για παραδειγματική τιμωρία για τις μαλακιες που κάνουν τα ομοειδή του
Προσυπογράφω και χαιρετώ την παρέα ;)Ο καθένας κάπως το "παίζει" εδώ μεσα. Άλλος σκληρός αιμοσταγής κομμουνιστοφάγος, άλλος ακραιφνης φιλελεύθερος ξερόλας, αλλη μυαλοπώλης. ;)
Άλλωστε πίσω από το πληκτρολογιο, όλοι μάγκες είμαστε. Γαμαμε οικογένειες, μάναδες, πατεράδες, παιδιά, σκυλιά, γατιά. Στα ραντεβού "του νόου ας μπετα" ελιναι που έχουμε το έχουμε πρόβλημα και χεζόμαστε να πάμε. Καλή ώρα όπως ο μακαρίτης ο φίλος σας ο Λάκης.
Εγώ πάντως ενάρετος δεν ήμουν πλήρως ποτέ.
Προσυπογράφω και χαιρετώ την παρέα ;)
Ο καθένας κάπως το "παίζει" εδώ μεσα. Άλλος σκληρός αιμοσταγής κομμουνιστοφάγος, άλλος ακραιφνης φιλελεύθερος ξερόλας, αλλη μυαλοπώλης. ;)
Άλλωστε πίσω από το πληκτρολογιο, όλοι μάγκες είμαστε. Γαμαμε οικογένειες, μάναδες, πατεράδες, παιδιά, σκυλιά, γατιά. Στα ραντεβού "του νόου ας μπετα" είναι που έχουμε το έχουμε πρόβλημα και χεζόμαστε να πάμε. Καλή ώρα όπως ο μακαρίτης ο φίλος σας ο Λάκης.
ελπιζω να μην θες να εισαι το πρώτο ραντεβούΠροσυπογράφω και χαιρετώ την παρέα ;)
Παντεμπόυ?ελπιζω να μην θες να εισαι το πρώτο ραντεβού
προφανως δεν εχει αλλη χρησιμοτηταβλέπω να κοπαναω το πουλί μου στο γραφείο για παραδειγματική τιμωρία για τις μαλακιες που κάνουν τα ομοειδή του
Αυτή η κοντή, λιπόσαρκη, ρυπαρή, μικροτσουτσουνη, λαϊόπουστα, που κρύφτηκε;
Αυτή η κοντή, λιπόσαρκη, ρυπαρή, μικροτσουτσουνη, λαϊόπουστα, που κρύφτηκε;
τα συνοδευτικά του μου έχουν φανεί πολυ πιο χρήσιμα ;)προφανως δεν εχει αλλη χρησιμοτητα
Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχααχχαχαχααχααχαχαπροφανως δεν εχει αλλη χρησιμοτητα
μπορεί να μην κατάλαβα τι είπες.νόμιζα ότι επιδιωκες το ενάρετο κ επειδή είχα τις αντιρρήσεις μου για το αν είσαι, ρώτησα αν πας να μου πουλήσεις τέτοια Προζα.εσύ μου το γύρισες Στο όλοι το παίζουμε.όσο για το Λάκη πες τα στον αντι που έφτιαξε τον κλώνο.ωραίες οι σπόντες αλλά επιβεβαιώνουν την άποψη μου για σέναΟ καθένας κάπως το "παίζει" εδώ μεσα. Άλλος σκληρός αιμοσταγής κομμουνιστοφάγος, άλλος ακραιφνης φιλελεύθερος ξερόλας, αλλη μυαλοπώλης. ;)
Άλλωστε πίσω από το πληκτρολογιο, όλοι μάγκες είμαστε. Γαμαμε οικογένειες, μάναδες, πατεράδες, παιδιά, σκυλιά, γατιά. Στα ραντεβού "του νόου ας μπετα" έχουμε πρόβλημα και χεζόμαστε να πάμε. Καλή ώρα όπως ο μακαρίτης ο φίλος σας ο Λάκης.
Αν δεν καταλάβατε, εσάς εννοώ κ. Μάκια-μάκια 14
Ο Μακης14 είναι κλωνος του λάιον?Αν δεν καταλάβατε, εσάς εννοώ κ. Μάκια-μάκια 14
Όχι και μικροτσούτσουνη