Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 921K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
fyi ο λάκης δεν ήταν κλώνος.Υπήρχε στα όνειρα του κανονικού εαυτού του σαν περσονα κι αυτο τον καθιστά αυτόματα μια ρεαλιστική διαδυκτιακή "φιγούρα", έστω " φιγουρίνι"

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Να ανοίξω θρεντ θέλω να πηδηχτω με τον λαιοπουστα σε παρτουζα;μιας κ είναι η μέρα της παρτουζας

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.009
Πόντοι
25.467
μπορεί να μην κατάλαβα τι είπες.νόμιζα ότι επιδιωκες το ενάρετο κ επειδή είχα τις αντιρρήσεις μου για το αν είσαι, ρώτησα αν πας να μου πουλήσεις τέτοια Προζα.εσύ μου το γύρισες Στο όλοι το παίζουμε.όσο για το Λάκη πες τα στον αντι που έφτιαξε τον κλώνο.ωραίες οι σπόντες αλλά επιβεβαιώνουν την άποψη μου για σένα

Στον "από μηχανής θεό" ότι έχω να του πώ, το γράφω ανοιχτα. Αυτό είναι γνωστό. Επίσης γνωστό είναι και το ποιά  υποστήριξε τον Λάκη, όταν ο μακαρίτης μου έβρισε το σόϊ, μου ελεγε οτι θα μου γαμήσει τη μανα, ότι θα χέσει στα κοκκαλα των νεκρών μου κλπ,  και ποιά με λοιδωρούσε όταν εγώ τον καλούσα να μου τα πεί από κοντά.

Συνεπώς, καμία σπόντα. Όπως εσείς έχετε άποψη για μένα, έχω και εγώ για εσάς. Κάποια πράγματα ειναι αμοιβαία καλή μου.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.304
Πόντοι
2.606
Στον "από μηχανής θεό" ότι έχω να του πώ, το γράφω ανοιχτα. Αυτό είναι γνωστό. Επίσης γνωστό είναι και το ποιά τον υποστήριξε όταν μου έβρισε το σόϊ την μανα κλπ και με λοιδωρούσε ότνα τον καλούσα να μου τα πέι από κοντά.

Συνεπώς, καμία σπόντα. Όπως εσείς έχετε άποψη για μένα, έχω και εγώ για εσάς. Κάποια πράγματα ειναι αμοιβαία καλή μου.
δεν θα πεσει πουτσα δηλαδης ? εγω να φεύγω τοτενες δεν με χρειάζεστε άλλο  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Πολύ σοβαρά έχεις πάρει τις γνώμες κλινών τις μπούρδες του καθενός κ όλο το θέμα εδώ μέσα.δεν υποστήριξα τίποτα από αυτά που λες αλλά Απο την άλλη δεν με νοιάζει αν τελικά εσύ πιστεύεις ότι το έκανα.πάω νάνι

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.009
Πόντοι
25.467
Πολύ σοβαρά έχεις πάρει τις γνώμες κλινών τις μπούρδες του καθενός κ όλο το θέμα εδώ μέσα.δεν υποστήριξα τίποτα από αυτά που λες αλλά Απο την άλλη δεν με νοιάζει αν τελικά εσύ πιστεύεις ότι το έκανα.πάω νάνι

Κρίμα...

Σας είχα για πιο έντιμη.

Καλή σας νύχτα.

ΜΑΚΗΣ14

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Μαντάμ αγία στο ξαναείπα αλλά μάλλον δεν θες να το καταλάβεις..την ψωλάρα μου δεν πρόκειται να στη βάλω στη χιλιοξεσκισμένη σου σούφρα όσο και να σκούζεις..

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.009
Πόντοι
25.467

Το πήρα, οσο σοβαρά πήρατε κι εσείς τις "ευχες" του (κ.) Τραβαμουνη για τα τέκνα του κ. Μεξικανικου Εδέσματος - Ζμπούτσατ.

Και μεταξύ μας... καλά κανατε, γιατί αυτά είναι εκτός από ανεπίτρεπτα, αρρωστημένα.  

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.418
Πόντοι
12.756
μαλακα τι παίζει στο άλλο εκεί που ο άλλος έλεγε για φραντσαις μπίζνες φραγκα σκάει και το στρώμα και με ξέρανε  :2funny:

θα μας τρελανει ο ματζε , σε λιγο θα μας λεει ποια ειναι η καλυτερη θυροτηλεοραση , καλυτερη γκαραζοπορτα , εχετε σπιτι σας τηλεφωνικο κεντρο η απλη συσκευη ντουμπλεξ , ασυρματο ή ενσυρματο τηλεφωνο

πυργος η διαστημοπλοιο ?

σορρυ αγιε για το οφ τοπικ

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.009
Πόντοι
25.467
Μαντάμ αγία στο ξαναείπα αλλά μάλλον δεν θες να το καταλάβεις..την ψωλάρα μου δεν πρόκειται να στη βάλω στη χιλιοξεσκισμένη σου σούφρα όσο και να σκούζεις..

Θαυμα!!!! Θαυμα!!!

Η δευτέρα παρουσία του Νωντα!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.684
Πόντοι
22.785
Θαυμα!!!! Θαυμα!!!

Η δευτέρα παρουσία του Νωντα!!!
....
......... ΕΔΩ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΩ ΜΕ ΔΟΛΟ... :) Μήπως αίσθάνεστε ότι ή ζωή σας δεν είναι όπως ακριβώς τη θέλετε???????????????
Μήπως νιώθετε ότι ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ, χωρίς όμως να μπορείτε νά τό προσδιορίσετε ????????????????

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.684
Πόντοι
22.785
...........
Μήπως δεν έχετε θετικά άποθέματα......................

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.304
Πόντοι
2.606
καλημερα
URL]]

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.684
Πόντοι
22.785
καλημερα http://[URL unfurl="true"]www.smiley-lol.com/smiley/personnages/vil2_parisien3.gif[/img[/URL]]
[/quote]
............. Μήπως φοράτε παραμορφωτικούς φακούς τής απαισιοδοξίας καί αντικρίζετε τη ζωή μέσα άπό αύτούς ?????????????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom