amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.684
- Πόντοι
- 22.785
.........Και για τον Αριστοφάνη τα ίδια έλεγαν οι σύγχρονοί του ...
.......ποίος είναι ό ΑΡΙΣΤΟΦΆΝΗΣ ???????
.........Και για τον Αριστοφάνη τα ίδια έλεγαν οι σύγχρονοί του ...
Διαθέτουμε ελάχιστες, ανεξάρτητες πληροφορίες για τη ζωή του και, συχνά, στοιχεία για τη βιογραφία του, αντλούνται από τις ίδιες τις κωμωδίες του, και πρέπει γι' αυτό να αντιμετωπίζονται με μεγάλη επιφυλακτικότητα..........
Από αλλού το περιμέναμε, απο αλλού μας βρήκε............
Από αλλού το περιμέναμε, απο αλλού μας βρήκε...
Από αλλού το περιμέναμε, απο αλλού μας βρήκε...
΄Οντως!
Πως μπορουμε να βοηθησουμε???Η κοινωνική συνεισφορά είναι ένας πολύ καλός τρόπος νά νοηματοδοτήσεις τήν καθημερινότητα σου άλλά καί
νά στρέψεις το έπίκεντρο της προσοχής σου άπό τον εαυτό σου καί τα λάθη του στόν έξωτερικό κόσμο τού ζητούντα
καί πώς μπορείς να τόν βοηθήσεις !!
Αυτά τά όλίγα ........ άν καταλαβατε !!!
με ενα μπουκακε ισως?Πως μπορουμε να βοηθησουμε???
Πως μπορουμε να βοηθησουμε???
τα χεις χαμένα.τα όσα έγραψα φαντάζομαι είναι εκεί.μπήκα σε κάποια φάση κ άρχισα να μιλάω σε όσα είδα.εσείς βέβαια οι ευγενείς κατά τα λοιπά κ οι έντιμοι είχατε ώρα που τρώγαμε τα συκώτια σας.μπήκα χωρίς καν να διαβάσω όπως συχνά κάνω απάντησα σε κάτι που είδα πήρα το μέρος του Λάκη κ έγινα η μισητή εχθρός ακόμα κι αν έχω μπθνελικωσει τον Λάκη χιλιάδες φορές.σας λέω πολλάκις ότι ήταν κλώνος που δείχνει κ κάτι άλλο για την συμπεριφορά μου εν γένει.βέβαια πουλιά στον αέρα δεν πιάνετε αλλά την μαλάκια την κάνετε εύκολα σημαία.Και για πες ρε άγιε εσύ που με ξες τόσο καλά πόσο σοβαρά πήρα τον τραμομαλακα.Γιατί έχει ενδιαφέρον Που θεωρείς ότι παίρνω σοβαρά κάτι εδώΚρίμα...
Σας είχα για πιο έντιμη.
Καλή σας νύχτα.
εχω κανει μαλλι σημερα δε λεειμε ενα μπουκακε ισως?
γτ ???.... μέ 46.30 ευρω .
Ειναι απασχολημενος με πρακτικες συμβουλες προς κεραταδεςΤα παραπάνω να σημειωθούν στα πρακτικά Απο το Γραμματέα μου γιατί δέχομαι κατηγορίες κ κρατάω μυστικά κ ντοκουμέντα
Τζάμπα τον Πληρώνω
εχεις δυο ραντεβου για σημερα κι ενα την κυριακη, ενας θελει να τον στραποναρεις ο αλλος θελει bareback και τη κυριακη παιζει μια παρτουζα ενα γομαρι πασιβ κι ενας πακιστανος ξερακιανος ακτιβ λεγε τι κανωΤα παραπάνω να σημειωθούν στα πρακτικά Απο το Γραμματέα μου γιατί δέχομαι κατηγορίες κ κρατάω μυστικά κ ντοκουμέντα
πγιοτητα!!!πολυ απαιτητικο αυτο το θρεντ...αν δεν εισαι ο Ποποτας ή της εποχης του τραβομαλακα, δυσκολα μπορεις να το παρακολουθησεις...
πηξαμε στην καθαρευουσα...