Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 921K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.489
Πόντοι
5.006
εχεις δυο ραντεβου για σημερα κι ενα την κυριακη,  ενας θελει να τον στραποναρεις ο αλλος θελει bareback και τη κυριακη παιζει μια παρτουζα ενα γομαρι πασιβ κι ενας πακιστανος  ξερακιανος ακτιβ λεγε τι κανω

υποκοσμος... :S :S :S :S :S :S

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εχεις δυο ραντεβου για σημερα κι ενα την κυριακη,  ενας θελει να τον στραποναρεις ο αλλος θελει bareback και τη κυριακη παιζει μια παρτουζα ενα γομαρι πασιβ κι ενας πακιστανος  ξερακιανος  ακτιβ λεγε τι κανω
βάλτους για τον Αύγουστο του 15 θα στείλω τον Λιλα..περνά Απο το σπίτι το βράδυ να πληρωθείς σε είδος

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
τα χεις χαμένα.τα όσα έγραψα φαντάζομαι είναι εκεί.μπήκα σε κάποια φάση κ άρχισα να μιλάω σε όσα είδα.εσείς βέβαια οι ευγενείς κατά τα λοιπά κ οι έντιμοι είχατε ώρα που τρώγαμε τα συκώτια σας.μπήκα χωρίς καν να διαβάσω όπως συχνά κάνω απάντησα σε κάτι που είδα πήρα το μέρος του Λάκη κ έγινα η μισητή εχθρός ακόμα κι αν έχω μπθνελικωσει τον Λάκη χιλιάδες φορές.σας λέω πολλάκις ότι ήταν κλώνος που δείχνει κ κάτι άλλο για την συμπεριφορά μου εν γένει.βέβαια πουλιά στον αέρα δεν πιάνετε αλλά την μαλάκια την κάνετε εύκολα σημαία.Και για πες ρε άγιε εσύ που με ξες τόσο καλά πόσο σοβαρά πήρα τον τραμομαλακα.Γιατί έχει ενδιαφέρον Που θεωρείς ότι παίρνω σοβαρά κάτι εδώ

Ευτυχώς που δε  παίρνεις τίποτα στα σοβαρά, πιο δήθεν πεθαίνεις.

Πάντως όταν τα χάνεις αρχίζεις τις ασυνταξίες, κάνεις λαθάκια και χάνεις πλήκτρα.  Ψυχραιμία ιτς όνλυ Μπου.  

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.304
Πόντοι
2.606
βάλτους για τον Αύγουστο του 15 θα στείλω τον Λιλα..περνά Απο το σπίτι το βράδυ να πληρωθείς σε είδος
σε παρακαλω ισωσ κατι αλλο ? δειξε  μου λιγη επιεικεια
URL]]

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
σε παρακαλω ισωσ κατι αλλο ? δειξε  μου λιγη επιεικεια http://[URL unfurl="true"]www.smiley-lol.com/smiley/asile/debilegf.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Ανυπομονείς τοσο να προσφερεις υπηρεσιες κ κρεμασες ηδη γλωσσα!!!
Αν εισαι τοσο προθυμος να το ξανασκεφτω....  ;D

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
σε παρακαλω ισωσ κατι αλλο ? δειξε  μου λιγη επιεικεια http://[URL unfurl="true"]www.smiley-lol.com/smiley/asile/debilegf.gif[/img[/URL]]
[/quote]ψάξαμε τα γουρουνάκια κ έλεγα θες μπριζόλες ε αν δεν θες θα πάρεις τα μισθα σου

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Σφαξαμε. Το ταμπλετ με έχει πέθανει χαχαχα

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.940
Πόντοι
26.096
http://[URL unfurl="true"]www.smiley-lol.com/smiley/ordinateurs/panne/vil-ordiplante.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Εμείς, κ. εικονοθέτη, δε μπρούμε να σας πληρώσουμε σε είδος. Άλλωστε έχετε ακουστά περί εθελοντικής εργασίας;

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Λογικό να υπάρχει δυσκολία στην πληκτρολόγηση.

fat-women.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom