Μα αυτό ακριβώς είναι και η πεμπτουσία του πανηδονισμού. Οριοθετειτε το καλό, το ωραίο, το σοβαρό, το σημαίνον και το σημαινόμενο κλπ, με την αυθαίρετη απόφαση σας να τα καθιδρύσετε ως τέτοια.
Πως τα λες έτσι λόγιε παλαιόπουστα..μου σηκώθηκε
Μα αυτό ακριβώς είναι και η πεμπτουσία του πανηδονισμού. Οριοθετειτε το καλό, το ωραίο, το σοβαρό, το σημαίνον και το σημαινόμενο κλπ, με την αυθαίρετη απόφαση σας να τα καθιδρύσετε ως τέτοια.
Watch your tongue,sir!Πως τα λες έτσι λόγιε παλαιόπουστα..μου σηκώθηκε
Watch your tongue,sir!
Καλώς. Ακουσθήκατε.Η απάντηση στο ερώτημα σου είναι απλή..ο "κύριος" saint είναι μια γερασμένη αδερφάρα που έχει διαβάσει Καβάφηδες κτλ και που αρέσκεται σε μεγάλες ψωλάρες
Η απάντηση στο ερώτημα σου είναι απλή..ο "κύριος" saint είναι μια γερασμένη αδερφάρα που έχει διαβάσει Καβάφηδες κτλ και που αρέσκεται σε μεγάλες ψωλάρες
Mην πτοεισθε. Δυστυχως υπαρχουν αρκετοι ετερόφωτοι.Καλώς. Ακουσθήκατε.
Ευχαριστούμε.
Γεια σας!
Το θρεντ της πγιότητας, αβρότητας και ειλικρίνειας δεν πτοείται τόσο εύκολα.Mην πτοεισθε. Δυστυχως υπαρχουν αρκετοι ετερόφωτοι.
Επισης περιμενω στο παρον νημα, να μην παρουσιασθούν φαινομενα συνδρομου genovese. Κατι που συμβαινει σε πληθος άλλων.Το θρεντ της πγιότητας, αβρότητας και ειλικρίνειας δεν πτοείται τόσο εύκολα.
Τα αναμέναμε από καιρό, κ. συνάδελφε.
Έως σήμερα δεν έχει παρουσιασθεί και μόλις είδατε και μία προσπάθεια αποτροπής του.Επισης περιμενω στο παρον νημα, να μην παρουσιασθούν φαινομενα συνδρομου genovese. Κατι που συμβαινει σε πληθος άλλων.
Εννοείται ότι ως θυμα του συνδρομου στο παρελθον, θα συμβαλλω με ολες μου τις δυναμεις στην αποτροπή του. Ομαδικότητα και αλληλεγγυη.Έως σήμερα δεν έχει παρουσιασθεί και μόλις είδατε και μία προσπάθεια αποτροπής του.
Αυτό όμως απαιτεί και συλλογική προσπάθεια, την οποία είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε!
Γνωρίζω και σέβομαι τα πάθη σας.Εννοείται ότι ως θυμα του συνδρομου στο παρελθον, θα συμβαλλω με ολες μου τις δυναμεις στην αποτροπή του. Ομαδικότητα και αλληλεγγυη.
Παρακαλω, και με συγχωρειτε που δεν ειχα αναλαβει ηδη προσωπικως την πρωτοβουλια.Σας ευχαριστώ, κ. Alex 71!
Η επικοινωνία μας είναι διαδραστική.Παρακαλω, και με συγχωρειτε που δεν ειχα αναλαβει ηδη προσωπικως την πρωτοβουλια.
Ποίος τολμεί κάτι τέτοιο;Αγαπητοί συνάδελφοι, διενεργείται προκαταρκτική εξέταση σε βάρος μου.
:S Πώς? Πού???Αγαπητοί συνάδελφοι, διενεργείται προκαταρκτική εξέταση σε βάρος μου.
Αγαπητοί συνάδελφοι, διενεργείται προκαταρκτική εξέταση σε βάρος μου.