Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 938K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ήμουν Εφορευτική (αναπληρωματικός). πήγα με τα παιδιά να ψηφίσω, εξήγησα ότι δεν μπορούσα να πάω γιατί είχα τα παιδιά και μου έκανε αναφορά ο δικ. αντιπρόσωπος. Ωραίο?
Ο έκλαμπρος αυτός αστήρ ήτο δικηγόρος;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Όχι ήτο Εισαγγελεύς.
Συνάδελφος [ ;;;!!! ] και αυτός ...
Επί της ουσίας θεωρώ ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα.
Η ταλαιπωρία των καταθέσεων στο Πταισματοδίκη μόνο και κάποιο μάρτυρα για την < ανωτέρα βία >. Τα παιδιά άλλωστε συχνά προσβάλλονται από βαρύτατες ιώσεις. N' est ce pas?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ρε ουστ μωρη Λουκία

φίλε μου μπορείς να μου εξασφαλίσεις το κινητό της ζάνας από στουρνάρη 29 δεν γουστάρω να ξαναπάω από το μαγαζί αλλά θα ήθελα να την κανονίσω σε εξωτερικό ραντεβού αν με θυμάται ακόμα :)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Θρεντ επί παντός επιστητού!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.042
Πόντοι
2.606
φίλε μου μπορείς να μου εξασφαλίσεις το κινητό της ζάνας από στουρνάρη 29 δεν γουστάρω να ξαναπάω από το μαγαζί αλλά θα ήθελα να την κανονίσω σε εξωτερικό ραντεβού αν με θυμάται ακόμα :)
τα σημαδια σου εχουν παραμεινει ανεξιτηλα στο κορμι της κοσμα
URL]]

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296
Η ταλαιπωρία των καταθέσεων στο Πταισματοδίκη μόνο και κάποιο μάρτυρα για την < ανωτέρα βία >. Τα παιδιά άλλωστε συχνά προσβάλλονται από βαρύτατες ιώσεις. N' est ce pas?

πμ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

η περίπτωση αποτελεί την εξαίρεσιν εις την λαικήν σοφίαν “κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει"

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
η περίπτωση αποτελεί την εξαίρεσιν εις την λαικήν σοφίαν “κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει"

Ορθόν εάν όντως τους θεωρούσαμε συναδέλφους... και εάν όντως μας θεωρούσαν συνάδελφους ...

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296

λάθος κάνεις. Οι δικηγόροι δεν είναι κόρακες, αλλά περήφανοι αετοί (οι μάχιμοι).

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
λάθος κάνεις. Οι δικηγόροι δεν είναι κόρακες, αλλά περήφανοι αετοί (οι μάχιμοι).

καλά εντάξει… κόψε όμως κάτι γιατί νομίζω ότι τα παραλές… διότι ως γνωστόν

δικηγόροι, πολιτικοί και διπλωμάτες είναι τρία επαγγέλματα τα οποία καλούνται να λύσουν προβλήματα τα οποία δεν θα υπήρχαν αν δεν υπήρχαν δικηγόροι, πολιτικοί και διπλωμάτες….

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296

δικηγόροι, πολιτικοί και διπλωμάτες είναι τρία επαγγέλματα τα οποία καλούνται να λύσουν προβλήματα τα οποία δεν θα υπήρχαν αν δεν υπήρχαν δικηγόροι, πολιτικοί και διπλωμάτες….

ε καλα τώρα. κόψε και συ να κόψω και γώ.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

και οι διδάσκαλοι και οι ιατροί και γιατί όχι ... οι ηλεκτρολόγοι - μηχανολόγοι ...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.384
Πόντοι
25.467
Καλώς. Ακουσθήκατε.
Ευχαριστούμε.
Γεια σας!

Mην πτοεισθε. Δυστυχως υπαρχουν αρκετοι ετερόφωτοι.

Μην άγχεστε αγαπητοι μου κύριοι. Πρόκειται περί φαφλατά και ρυπαρού τύπου, που με προσέγγισε  μέσω π.μ., γράφοντας μου ότι είναι αψηλός, κομψός, καθαρός, μυώδης και προικισμένος με 28 πόντους. Αντ΄αυτού, όταν συναντηθήκαμε, προέκυψε ένα μέτρο και ένα μίλκο σε ύψος, ρακένδυτος, ρυπαρότατος, ελλειπόσαρκος και "προικισμένος" με μονοφήφιο αριθμό. Ως εκ τούτου λοιπόν τον απέρριψα, και τώρα βγάζει την χολή του.

Επισκέπτης

Οπότε θες Λουκία μου  :-*

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Μην άγχεστε αγαπητοι μοτ κύριοι. Πρόκειται περί φαφλατά και ρυπαρού τύπου, που με προσέγγισε  μέσω π.μ., γράφοντας μου ότι είναι αψηλός, κομψός, καθαρός, μυώδης και προικισμένος με 28 πόντους. Αντ΄αυτού, όταν συναντηθήκαμε, προέκυψε ένα μέτρο και ένα μίλκο σε ύψος, ρακένδυτος, ρυπαρότατος, ελλειπόσαρκος και "προικισμένος" με μονοφήφιο αριθμό. Ως εκ τούτου λοιπόν τον απέρριψα, και τώρα βγάζει την χολή του.
Υποκλίνομαι!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like