The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.384
- Πόντοι
- 25.467
Και για να συνεχίσω... Θα ενθυμείστε βέβαια την περίπτωση του κ. Πίκι που μας μόστραρε φόρα παρτίδα την "τρυφερη" του πλευρά.
Για μπράτσα γνωρίζαμε έως τώρα ... Αλλά εγώ είμαι πολύ νέος εδώ μέσα.
Δικός σας κ. kosnik 26.Εε... Ο καθείς φαντασιώνεται ό,τι τον εξάπτει στον ιστότοπο τούτο. ;)
Ποιος μπορεί να τον ξεχάσει.Και για να συνεχίσω... Θα ενθυμείστε βέβαια την περίπτωση του κ. Πίκι που μας μόστραρε φόρα παρτίδα την "τρυφερη" του πλευρά.
Και για να συνεχίσω... Θα ενθυμείστε βέβαια την περίπτωση του κ. Πίκι που μας μόστραρε φόρα παρτίδα την "τρυφερη" του πλευρά.
http://[URL unfurl="true"]www.smiley-lol.com/smiley/sport/musculation/muscu07c1.gif[/img[/URL]]
[/quote]
υποθέτω, φίλτατε, ότι έχετε εντρυφήσει στο "ταξίδι στο τέλος της νύχτας".
Θεωρώ ότι η προκαταρκτική επέφερε σύγχυση στη μνήμη σας.Δεν ενθυμούμαι. Αλλά ξέρω τον Πίκη, στη Λευκωσία, που κάνει κάτι θείες σεφταλιές, με ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι, ντοματούλα, μαϊντανό, πιπερίτσες και, αυτονόητο, κυπριακές πίττες (αυτές που ανοίγουν και βάζεις μέσα τη σεφταλιά). Αχ.
Ποιος μπορεί να τον ξεχάσει.
Ίσως μαλιστα ο κ. brabus να έχει και εμότικον σχετικά.
Δεν ενθυμούμαι. Αλλά ξέρω τον Πίκη, στη Λευκωσία, που κάνει κάτι θείες σεφταλιές, με ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι, ντοματούλα, μαϊντανό, πιπερίτσες και, αυτονόητο, κυπριακές πίττες (αυτές που ανοίγουν και βάζεις μέσα τη σεφταλιά). Αχ.
Θεωρώ ότι η προκαταρκτική επέφερε σύγχυση στη μνήμη σας.
Δεν ενθυμείσθε τον αλησμόνητο κ. Picker???
Στην Λήδρας πίσω από το θέατρο;
Πεφιλημένε, τις έχεις γευθεί?
Τελικά είχα δίκιο στο εισηγητικό του θρεντ για τις θεάσεις του κ. The Saint. Φέρεται πανταχού παρών.Στην Λήδρας πίσω από το θέατρο;
Πολλάκις.
ειναι δυσκολο να εντρυφησει ο οποιοσδηποτε στο μυαλο του σελινυποθέτω, φίλτατε, ότι έχετε εντρυφήσει στο "ταξίδι στο τέλος της νύχτας".
Θα σας πρότεινα να ακούσετε το Helter Skelter των Beatles.Τώρα που το λέτε, ενθυμούμαι, αλλά δεν είχα αντιληφθεί προσωπικές αναρτήσεις....
Έχω κάτι νεύρα, που ακούω, το Adios από τους Rammstein.
Θα σας πρότεινα να ακούσετε το Helter Skelter των Beatles.
Τώρα που το λέτε, ενθυμούμαι, αλλά δεν είχα αντιληφθεί προσωπικές αναρτήσεις....
Έχω κάτι νεύρα, που ακούω, το Adios από τους Rammstein.