Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 938K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.382
Πόντοι
25.467

Γιατί προηγουμενως ανεμίζατε το φλάμπουρο της gay pride;

Όχι βέβαια ότι αποκλείουμε από το παρόν νήμα την διαφορετικότητα... ίσα-ίσα• αυτό το νήμα αποτελεί το ναό της ελεύθερης σκέψης και της έκφρασής της.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.025
Πόντοι
2.606
Γιατί προηγουμενως ανεμίζατε το φλάμπουρο της gay pride;

Όχι βέβαια ότι αποκλείουμε από το παρόν νήμα την διαφορετικότητα... ίσα-ίσα• αυτό το νήμα αποτελεί το ναό της ελεύθερης σκέψης και της έκφρασής της.
καλαμπουρι ηταν αν προσεβαλε καποιον του ζητω συγνωμη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
πρεπει να ανεμισει το λαβαρο της επαναστασης στο θρεντ  :grin: http://[URL unfurl="true"]www.smiley-lol.com/smiley/drague/gay/gaypride.gif[/img[/URL]]
[/quote]

[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/68/Gay_flag.svg/250px-Gay_flag.svg.png

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.025
Πόντοι
2.606
Θα αστειεύεστε και πάλιν βέβαια... Ποίον να προσβάλλει και γιατί;
δεν ξερω κυριε προυστη για να με ρωτατε φανταστηκα οτι κατι τετοιο θα μπορουσε να συμβαινει
URL]]

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
δεν ξερω κυριε προυστη για να με ρωτατε φανταστηκα οτι κατι τετοιο θα μπορουσε να συμβαινει http://[URL unfurl="true"]www.smiley-lol.com/smiley/expressifs/communiquer/silence2.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Κανείς δεν προσεβλήθη, κ. εικονοθέτα!
Άλλωστε αν αναγνώσετε το εισηγητικό του θρεντ σημείωμα [ βλ σελίδα 1 ] θα δείτε ότι υπάρχει ενδεχόμενο η περσόνα του κ. The Saint  να έχει δημιουργηθεί από ονειρώξεις γκέυ μοδίστρων!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.382
Πόντοι
25.467
δεν ξερω κυριε προυστη για να με ρωτατε φανταστηκα οτι κατι τετοιο θα μπορουσε να συμβαινει http://[URL unfurl="true"]www.smiley-lol.com/smiley/expressifs/communiquer/silence2.gif[/img[/URL]]
[/quote]

Πιστεύετε ότι υπάρχουν ομοφοβικοί μεταξύ της εκλεκτής μας παρέας;

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.225
Πόντοι
22.785
[/quote]
Αγαπητέ μου φίλε ή άντιπαλότητα πρός τόν εχθρό τού προσφέρει τη δυνατότητα μίας έναντιωματικής διαμόρφωσης τής ταυτότητας.
Επομένως τότε ο έχθρός σε καθορίζει καί κερδίζει σε ίσχύ που εσύ του τήν προσφέρεις..........
Συγνώμη έάν μπήκα σφήνα  :-* :-* :-*

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Αγαπητέ μου φίλε ή άντιπαλότητα πρός τόν εχθρό τού προσφέρει τη δυνατότητα μίας έναντιωματικής διαμόρφωσης τής ταυτότητας.
Επομένως τότε ο έχθρός σε καθορίζει καί κερδίζει σε ίσχύ που εσύ του τήν προσφέρεις..........
Ορθό πόρισμα στρατηγικής.
Παρακαλώ, καλοδεχούμενες οι σφήνες αλλά και οι μόνιμες εγκαταστάσεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.382
Πόντοι
25.467

Καλωσορίζουμε την είσοδο ενός γνήσιου εκφραστή του πανηδονισμού, στο παρόν νήμα.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.225
Πόντοι
22.785
δεν ξερω ουτε με ενδιαφερει δεν απτεται του ενδιαφεροντος μου ουτε με αφορα προσωπικος  http://[URL unfurl="true"]www.smiley-lol.com/smiley/celebre/historique/dartagnan.gif[/img[/URL]]
[/quote],,,,,,,,

........ώπα - ώπα μιά έρώτηση.
Μέ τήν τοποθετησή νομίζετε ότι θά σταματήσει ό φαύλος κύκλος τών δυσλειτουργικών προτύπων συμπεριφοράς ????

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.025
Πόντοι
2.606
,,,,,,,,

........ώπα - ώπα μιά έρώτηση.
Μέ τήν τοποθετησή νομίζετε ότι θά σταματήσει ό φαύλος κύκλος τών δυσλειτουργικών προτύπων συμπεριφοράς ????
ποιος ειμαι εγω που οι τοποθετησεις μου μπορουν να παυσουν  η να εκκινησουν οτιδηποτε? πορδη στον ανεμο κατα την καθουμιλουμενη
URL]]

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.225
Πόντοι
22.785
Καλωσορίζουμε την είσοδο ενός γνήσιου εκφραστή του πανηδονισμού, στο παρόν νήμα.
....... Ευχαριστώ άγαπητέ........
Από αυτό εδώ τό βήμα θά κάνω κ μία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.....διά τό άτομό μου.

Ποτέ δέν άπαίτεισα τήν κατανόηση τής διαταραγμένης συμπεριφοράς μου ........

Αυτό τό είπα ένεκα τής λέξεως ΠΑΝΗΔΟΝΙΣΜΟΥ... χωρίς βέβαια μομφή πρός τό προσωπόν σας !!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.225
Πόντοι
22.785
ποιος ειμαι εγω που οι τοποθετησεις μου μπορουν να παυσουν  η να εκκινησουν οτιδηποτε? πορδη στον ανεμο κατα την καθουμιλουμενη http://[URL unfurl="true"]www.smiley-lol.com/smiley/asile/marteau1.gif[/img[/URL]]
[/quote]
......μήν τό λέτε ή πορδή προκαλεί μία έκδαπάνηση πού σάς άφαιρεί ένεργειακό δυναμισμό !!!!!!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.382
Πόντοι
25.467
....... Ευχαριστώ άγαπητέ........
Από αυτό εδώ τό βήμα θά κάνω κ μία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.....διά τό άτομό μου.

Ποτέ δέν άπαίτεισα τήν κατανόηση τής διαταραγμένης συμπεριφοράς μου ........

Αυτό τό είπα ένεκα τής λέξεως ΠΑΝΗΔΟΝΙΣΜΟΥ... χωρίς βέβαια μομφή πρός τό προσωπόν σας !!!

Δείτε,

Μπορεί να μην ενστερνίζομαι άπασες τις αρχές και άπασες τις εκφάνσεις του πανηδονισμού,  αλλά τον κατανοώ.

Και εξηγούμαι: Ο πανηδονιστής είναι πανσεξουαλικός, υπό την έννοια ότι δεν θέτει όρια και δεν υπακούει σε προδιαγραφές. Η ηδονοθηρία του δεν απορρέει από μια μονοσήμαντη έλξη προς ένα φύλο ή μια γκάμα  νοητικού ή σωματικού παιγνίου. Δεν απορρίπτει τη σύμφυση ηδονής και πόνου, ούτε την ερωτοτροπία με το αηθές.  Η άκρα εκλέπτυνσή του φλερτάρει μονίμως και αδιαλείπτως με το ζωώδες, ενώ ταυτόχρονα δεν δεσμεύεται από αισθητικές κατηγοριοποιήσεις, μολονότι είναι βαθύτατα εστέτ, ελιτιστής και περίτεχνα σνομπ. Είναι ο παίκτης, στο χείλος πάντα του γκρεμού, που οριοθετεί το ωραίο με την αυθαίρετη απόφαση του να το καθιδρύσει ως ωραίο. Δεν το ανακαλύπτει ούτε στα πράγματα ούτε στον εαυτό του. Το οικοδομεί με κάθε πράξη του, αδέσμευτος και ως εκ τούτου ναρκισιστικά αντιφατικός και συστηματικός ανατροπέας της συνέπειας των λόγων και των έργων του. Και αυτό γιατί ο πανηδονιστής  δεν σφραγίζει τη λίμπιντο στο κλουβί του σεξουαλικού πόθου, αλλά τη μετασχηματίζει και την παροχετεύει στην απόλαυση της εμπειρίας για την γνώση και το αντίθετο.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.225
Πόντοι
22.785
Αγαπητέ ......the saint .....
Διάβασα έπιμελώς τάς άπόψεις & σκέψεις σας ,όμως μιά συνειδητοποιημένη άντίληψη τού πανηδονισμου τού λατρεμένου Καβάφη, δεν καταγράφει άτομικές στάσεις άλλά διαπροσωπικές άλληλεπιδράσεις..........

Τό θέμα μου είναι ή έλλειψη σοβαρών κριτηρίων στήν έπιλογή συντρόφου ............. :) :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.382
Πόντοι
25.467
Αγαπητέ ......the saint .....
Διάβασα έπιμελώς τάς άπόψεις & σκέψεις σας ,όμως μιά συνειδητοποιημένη άντίληψη τού πανηδονισμου τού λατρεμένου Καβάφη, δεν καταγράφει άτομικές στάσεις άλλά διαπροσωπικές άλληλεπιδράσεις..........

Τό θέμα μου είναι ή έλλειψη σοβαρών κριτηρίων στήν έπιλογή συντρόφου ............. :) :)

Μα αυτό ακριβώς είναι και η πεμπτουσία του πανηδονισμού. Οριοθετειτε το καλό, το ωραίο, το σοβαρό, το σημαίνον και το σημαινόμενο κλπ, με την αυθαίρετη απόφαση σας να τα καθιδρύσετε ως τέτοια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom