Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 938K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
πρεπει να ανεμισει το λαβαρο της επαναστασης στο θρεντ  :grin: http://[URL unfurl="true"]www.smiley-lol.com/smiley/drague/gay/gaypride.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Με βρίσκετε απόλυτα σύμφωνο!
Καταπάτηση της εντροπίας, ας είναι το σύνθημά μας!!!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Και πολυμορφική έκφραση επίσης!
Καλώ τον κ. House of Fun να αναλάβει την μουσική επένδυση του θρεντ, ακολουθώντας το mood των συζητήσεων.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.022
Πόντοι
2.606
Και πολυμορφική έκφραση επίσης!
Καλώ τον κ. House of Fun να αναλάβει την μουσική επένδυση του θρεντ, ακολουθώντας το mood των συζητήσεων.
URL]]

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
http://[URL unfurl="true"]www.smiley-lol.com/smiley/bananas/banana44.gif[/img[/URL]]
[/quote]
:headbang3:
Θα μπορούσα να σας ερωτήσω που βρίσκετε τα emoticon αυτά;
Το θρεντ χρειάζεται μία πλούσια δεξαμενή από αυτά.

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296

Την καλημέρα μου.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Νομίζω ότι έχουν αρχίσει να σκιαγραφούνται κάποιοι ρόλοι στο θρεντ αυτό. Ενδεικτικά αναφέρω:
κ. NICK TRIVE. Ανακριτής. Μέλη του θρεντ διαμαρτύρονται ότι τα έως σήμερα αποτελέσματά του είναι πενιχρά.
κ. heimweh. Ο συνήγορος του θρεντ. Προσοχή υπερασπίζεται το θρεντ και όχι τους συμμετέχοντες.
κ. brabus67. Εικονοθέτης. Ικανοποιητικά αποτελέσματα. Καλείται όμως να εφαρμόσει τον ορθολογικό παραλογισμό του στην εικονοθέτηση.
κ. House of Fun. Μουσική επένδυση [ εκκρεμεί όμως η αποδοχή του ρόλου του ].
κ. Alpula.  Ο θεματοφύλακας των επτασφράγιστων μυστικών του θρεντ. Εγκαλείται για άσκοπους περιπάτους σε άλλα θρεντς.
κ. The Saint. Το μεγάλο μυστήριο του θρεντ. Αναρχοαυατόνομος αριστοκράτης [ επί του παρόντος ].

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
η πηγη(δεβετζη) στις μπιζνες και στα εμοτικον δεν αποκαλυπτεται  :grin:

Ορθώς! Γι΄ αυτό και αναλαμβάνετε πλέον την εικονοθέτηση του θρεντ. Είμεθα περήφανοι για εσάς!

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296
Νομίζω ότι έχουν αρχίσει να σκιαγραφούνται κάποιοι ρόλοι στο θρεντ αυτό. Ενδεικτικά αναφέρω:
κ. NICK TRIVE. Ανακριτής. Μέλη του θρεντ διαμαρτύρονται ότι τα έως σήμερα αποτελέσματά του είναι πενιχρά.
κ. heimweh. Ο συνήγορος του θρεντ. Προσοχή υπερασπίζεται το θρεντ και όχι τους συμμετέχοντες.
κ. brabus67. Εικονοθέτης. Ικανοποιητικά αποτελέσματα. Καλείται όμως να εφαρμόσει τον ορθολογικό παραλογισμό του στην εικονοθέτηση.
κ. House of Fun. Μουσική επένδυση [ εκκρεμεί όμως η αποδοχή του ρόλου του ].
κ. Alpula.  Ο θεματοφύλακας των επτασφράγιστων μυστικών του θρεντ. Εγκαλείται για άσκοπους περιπάτους σε άλλα θρεντς.
κ. The Saint. Το μεγάλο μυστήριο του θρεντ. Αναρχοαυατόνομος αριστοκράτης [ επί του παρόντος ].

Και επειδή το έργο (νήμα) είναι οπτικοακουστικό, αποτελείται δηλαδή από διαφορειτκές συμβολές, έχει έναν συντονιστή, υμάς, τον σκηνοθέτη.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.022
Πόντοι
2.606
παιδια να βαλουμε και τον καρατζον για αυτοφορακια στο θρεντ
URL]]

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Και επειδή το έργο (νήμα) είναι οπτικοακουστικό, αποτελείται δηλαδή από διαφορειτκές συμβολές, έχει έναν συντονιστή, υμάς, τον σκηνοθέτη.

Σας ευχαριστώ!
Πλην όμως θεωρώ τον εαυτό μου ως ένα ταπεινό νηματοθέτη,που ανέλαβε να φέρει εις πέρας το έργο της επίλυσης του πρβλήματος της προσωπικότητας αυτού του μυστηριώδους κυρίου. Tου κυρίου The Saint [ εδώ θα παρακαλούσα τον εικονοθέτη μας να προσθέσει εμότικον με υπόκλιση ].

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
παιδια να βαλουμε και τον καρατζον για αυτοφορακια στο θρεντ
http://[URL unfurl="true"]www.smiley-lol.com/smiley/noirs/smiley2449.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Οι ρόλοι κατακτώνται, δεν δωρίζονται. Πρέπει να περάσει από εδώ, να συνεισφέρει και οι κρίνοντες θα κρίνουν.

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296
Σας ευχαριστώ!
Πλην όμως θεωρώ τον εαυτό μου ως ένα ταπεινό νηματοθέτη,που ανέλαβε να φέρει εις πέρας το έργο της επίλυσης του πρβλήματος της προσωπικότητας αυτού του μυστηριώδους κυρίου. Tου κυρίου The Saint [ εδώ θα παρακαλούσα τον εικονοθέτη μας να προσθέσει εμότικον με υπόκλιση ].

Εδώ, ακριβώς, ανιχνεύεται η σπουδαία διάκριση μεταξύ ιδέας (που δεν προστατεύεται) και έκφρασης (που προστατεύεται).

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Εδώ, ακριβώς, ανιχνεύεται η σπουδαία διάκριση μεταξύ ιδέας (που δεν προστατεύεται) και έκφρασης (που προστατεύεται).
Χμμ... παίζουμε στο γήπεδό σας,κύριε και αισθάνομαι ασφαλής για το λόγο αυτό.
Επειδή όμως ούτε η ιδέα ούτε η έκφραση μου εξασφαλίζει τον βιοπορισμό μου, θα μου επιτρέψετε να αποχωρήσω επ΄ ολίγον και αργότερα θα επιστρέψω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom