Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 938K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.374
Πόντοι
25.467
Μολις ελαβα απειλητικο μνμ απο αλλο μελος του σαιτ. τι κινησης πρεπει να κανω ωστε να αποφυγω μπλεξιματα μαζι του.  :)

Αν σας είναι ανεπιθύμητα τα π.μ. του, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον αποκλεισμό του.  :)

Επισκέπτης
και κατι τελευταιο πριν φυγω, ρε τυπε εσενα που διαγραφουν συνεχεια, δειξε λιγο εγωισμο και μην ξανα μπεις αφου δεν σε θελουν. Τοσο αναγκη το εχεις να μπαινεις εδω μεσα  :S αμα ειναι στειλε πμ. να σε δωσω τους κωδικους να μπαινεις με το δικο μου   :uglystupid:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
Θα προτιμούσα δημοσία. Αλλά άν δεν το θεωρείτε δέον... Αναμένω...
ποιός είναι αυτός ο
The_New_Maverick.jpg
που έχει τόσο θράσος;  :sunglasses:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.374
Πόντοι
25.467
και κατι τελευταιο πριν φυγω, ρε τυπε εσενα που διαγραφουν συνεχεια, δειξε λιγο εγωισμο και μην ξανα μπεις αφου δεν σε θελουν. Τοσο αναγκη το εχεις να μπαινεις εδω μεσα  :S αμα ειναι στειλε πμ. να σε δωσω τους κωδικους να μπαινεις με το δικο μου   :uglystupid:

Επιτρέψτε  μου... αλλά εκτός του ότι έχετε χάσει πολλά επεισόδια, είστε και εκτός πνεύματος.

Επισκέπτης
Επιτρέψτε  μου... αλλά εκτός του ότι έχετε χάσει πολλά επεισόδια, είστε και εκτός πνεύματος.
τι ακριβως εχασα  :think: τον θυμαμαι τον τυπο ειναι αυτος που μαλωνε συνεχεια με τον ξυδι και κατι εγινε και δεν τον θελουν εδω μεσα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.374
Πόντοι
25.467
Όπως θα αντιληφθήκατε ήταν ο ένας εκ των δύο "δεξιών" της μπυροποσίας.
Την καλησπέρα μου σ όλες τις συνιστώσες και λοιπές δημοκρατικές or not δυνάμεις κι αδυναμίες του δικτύου. ;)

Καλη σας εσπέρα, φίλτατε.

Ζητώ συγγνώμη για το παράκαιρο του χαιρετισμού.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Καθόλου ασφαλής. Μπορεί και να είμαστε  μια καλά οργανωμένη  ομάδα, όπου ανάλογα με το είδος της αποστολής αναλαμβάνει δράση ο πιο κατάλληλος, και με το πέρας ενημερώνει τους άλλους.  ;)
Εχετε δικιο. Και εγω το σκεφθηκα αλλα δεν το εξωτερικευσα. Ηθελα να τεσταρω τις αντιδρασεις των εξοχων μελων του θρεντ. Δεν ειχαμε αλλη επιβεβαιωση και αρα το συμπερασμα κλονιζεται και αιωρειται, οπως και εσεις κατα καιρους.
Η κινουμενη αμμος δημιουργει την ψευδαισθηση της ασφαλειας, οδηγει ομως σε παγιδα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.374
Πόντοι
25.467
Εχετε δικιο. Και εγω το σκεφθηκα αλλα δεν το εξωτερικευσα. Ηθελα να τεσταρω τις αντιδρασεις των εξοχων μελων του θρεντ. Δεν ειχαμε αλλη επιβεβαιωση και αρα το συμπερασμα κλονιζεται και αιωρειται, οπως και εσεις κατα καιρους.
Η κινουμενη αμμος δημιουργει την ψευδαισθηση της ασφαλειας, οδηγει ομως σε παγιδα.

Όπως και πολλά άλλα πράγματα στον ιστότοπο τούτο.  :)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Καλημέρα.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον διαπιστώνω ότι ο κ. The Saint επέλεξε να περάσει την διαδικτυακή πλευρά της χθεσινής βραδιάς του σε άλλα θρεντ, όπου διέρρευσε, σκόπιμα, κάποιες πληροφορίες.
Ισχυρίσθηκε ότι διατηρεί έπαυλη στο Κόμο, Β. Ιταλία [ προφανώς εννοεί την λίμνη ... καταφύγιο ιταλών αριστοκρατών και όνειρο θερινής νυκτός για τους ξεπεσμένους αριστοκράτες, που συνεχίζουν να συχνάζουν στα λιμανάκια γύρω από τη Σάντα Μαργκερίτα ].
Από την άλλη πλευρά όμως χθες και μάλιστα εδώ στο θρεντ μας είχαμε βραχύχρονη παρέμβαση εκπαραθυρωθέντος στη συνέχεια χρήστου, ο οποίος τον χαρακτήρισε αναρχοαυτόνομο.
Θα μπορούσαμε πολλά να γράψουμε για την αντιφατικότητα αυτή... Η άποψή σας, οι σκέψεις σας;
Καλώς ήλθατε λοιπόν στο θρεντ όπου καθιερωμένες αντιλήψεις της καθημερινότητας ανατρέπονται, ενώ κοινωνικοί θεσμοί και πρακτικές γίνονται στόχοι χλευασμού...
Εσείς μπορείτε να βγάλετε άκρη μέσα από όλα αυτά; Αν όχι, ακονίστε τη φαντασία σας.
Το θρεντ αυτό είναι μία πρόκληση, μία παρτίδα σκάκι.
Παίξτε!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526