Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 938K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Νομίζω ότι έχουν αρχίσει να σκιαγραφούνται κάποιοι ρόλοι στο θρεντ αυτό. Ενδεικτικά αναφέρω:
κ. NICK TRIVE. Ανακριτής. Μέλη του θρεντ διαμαρτύρονται ότι τα έως σήμερα αποτελέσματά του είναι πενιχρά.
κ. heimweh. Ο συνήγορος του θρεντ. Προσοχή υπερασπίζεται το θρεντ και όχι τους συμμετέχοντες.
κ. brabus67. Εικονοθέτης. Ικανοποιητικά αποτελέσματα. Καλείται όμως να εφαρμόσει τον ορθολογικό παραλογισμό του στην εικονοθέτηση.
κ. House of Fun. Μουσική επένδυση [ εκκρεμεί όμως η αποδοχή του ρόλου του ].
κ. Alpula.  Ο θεματοφύλακας των επτασφράγιστων μυστικών του θρεντ. Εγκαλείται για άσκοπους περιπάτους σε άλλα θρεντς.
κ. The Saint. Το μεγάλο μυστήριο του θρεντ. Αναρχοαυατόνομος αριστοκράτης [ επί του παρόντος ].
Ομολογώ πως ο κύριος Alpula αποδεικνύεται σκληρό καρύδι. Δεν υποκύπτει στις έως τώρα πιέσεις.
'Εχω όμως ένα βαρύ χαρτί και σκέφτομαι να το παίξω.
Είδατε και φωτογραφίες αυτού του χαρτιού σε έτερο θρεντ, όπου και εσείς ως νηματοθέτης δεν αντέξατε στον πειρασμό να μεταβείτε.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ομολογώ πως ο κύριος Alpula αποδεικνύεται σκληρό καρύδι. Δεν υποκύπτει στις έως τώρα πιέσεις.
Είδατε και φωτογραφίες αυτού του χαρτιού σε έτερο θρεντ, όπου και εσείς ως νηματοθέτης δεν αντέξατε στον πειρασμό να μεταβείτε.
Ναι, διακινδυνεύοντας την ψυχική υγεία μου όπως και παλαιότερα έχω δηλώσει. Αποτελούμαι από θνητή σάρκα, ως καλώς γνωρίζετε!

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Ναι, διακινδυνεύοντας την ψυχική υγεία μου όπως και παλαιότερα έχω δηλώσει. Αποτελούμαι από θνητή σάρκα, ως καλώς γνωρίζετε!
Δηλαδή αν παραθέσω και άλλες φωτό, κινδυνεύετε?

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Υπάγω προς αναζήτηση ευρώ [ σύγχρονη νομισματική μονάδα ].

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296

Προβοκάτορα. Και γώ μετέβην. Οποία ανάμνησις.

Ύπαγε οπίσω ουροβόρε και ιοβόλε όφι.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Δηλαδή αν παραθέσω και άλλες φωτό, κινδυνεύετε?
Γνωρίζετε ότι η απάντησή μου είναι θετική. Παρόλα αυτά και επειδή ως ταπεινός νηματοθέτης θα πρέπει να θυσιασθώ για το θρεντ αυτό, σας παρακαλώ θερμά να αναρτήσετε μία φωτο και στο θρεντ αυτό. Θα ανεβάσετε την επισκεψιμότητά του και πιθανώς να κατακτήσετε και νέους τίτλους.
Ελπίζω να ικανοποιήσετε την επιθυμία χιλιάδων μελών του θρεντ και να τους χαρίσετε λίγη απόλαυση.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

Τι θα γίνει μ΄ εσάς, κ. heimweh. Υπάρχει κάποια εργαζομένη, που δεν αποτελεί ανάμνησή σας;;;;;;;;;;;;;;  :headbang: :headbang: :headbang:

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296

υπάρχει μία αλήθεια στο ψεύδος αυτό.

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296
Τι θα γίνει μ΄ εσάς, κ. heimweh. Υπάρχει κάποια εργαζομένη, που δεν αποτελεί ανάμνησή σας;;;;;;;;;;;;;;  :headbang: :headbang: :headbang:

Αυτές που έχω επισκεφθεί είναι η συντριπτική μειονότητα. Φαντάσου ότι σε όλη την πορεία μου μέχρι σήμερα, όλες οι γυναίκες που έχω συνευρεθεί, απασών των ιδιοτήτων, συγκροτούν διψήφιο αριθμό, πόρρω απέχοντα από τον τριψήφιο. Απλώς, κινούμενος στην επίσημη ιστορία, δηλαδή άνευ διασυνδέσεων που, άλλωστε, δεν επιθυμώ, δημιουργείται η λανθασμένη εντύπωσή σας.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786

Δεν είδα σχόλιό σας και δεν σας αντελήφθην.

Γνωρίζετε ότι η απάντησή μου είναι θετική. Παρόλα αυτά και επειδή ως ταπεινός νηματοθέτης θα πρέπει να θυσιασθώ για το θρεντ αυτό, σας παρακαλώ θερμά να αναρτήσετε μία φωτο και στο θρεντ αυτό. Θα ανεβάσετε την επισκεψιμότητά του και πιθανώς να κατακτήσετε και νέους τίτλους.
Ελπίζω να ικανοποιήσετε την επιθυμία χιλιάδων μελών του θρεντ και να τους χαρίσετε λίγη απόλαυση.
Θα γίνει και αυτό αν και θα είναι  :offtopic:, θα πρέπει όμως πρώτα να εξασφαλίσω ότι δεν θα είναι μοιραίο για τη σάρκα σας.

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296
Δεν είδα σχόλιό σας και δεν σας αντελήφθην.
Θα γίνει και αυτό αν και θα είναι  :offtopic:, θα πρέπει όμως πρώτα να εξασφαλίσω ότι δεν θα είναι μοιραίο για τη σάρκα σας.

Τα σχόλια ενίοτε περιττέουν.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.381
Πόντοι
25.467
Καλησπερίζω την πγιοτική ομήγυρη.  :)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.018
Πόντοι
2.606
Καλησπερίζω την πγιοτική ομήγυρη.  :)
URL]]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Χμμ... παίζουμε στο γήπεδό σας,κύριε και αισθάνομαι ασφαλής για το λόγο αυτό.
Επειδή όμως ούτε η ιδέα ούτε η έκφραση μου εξασφαλίζει τον βιοπορισμό μου, θα μου επιτρέψετε να αποχωρήσω επ΄ ολίγον και αργότερα θα επιστρέψω.
Αυτοφωρακι κατά τις 1?

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Καλησπερίζω και εγώ την έλευση του τιμωμένου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom