athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.758
- Πόντοι
- 12.756
θα τον γαμησω αγνα,λαγνα,αργα και ερωτικαερωτας αγνος η να τον θελεις?
θα τον γαμησω αγνα,λαγνα,αργα και ερωτικαερωτας αγνος η να τον θελεις?
έχει βάλει την φιλιπινέζα να κάνει μανούρα στην ΕΥΔΑΠ στο νεκροταφείο και την απείλησε να μην βγει αν δεν ακυρωθεί η χρέωση και την περιμένει απ'έξω.μου λειπει ο νιπλης ρε αν δεν μπει και αυριο θα παθω λιγο καταθλιψη...
Η θεία μου ήτανε μαύρη χόρευε στο μπειμπι Ο Και ο Τότε άντρας Της ήτανε Ρωσος χορευτής στο νταιμοντς εντ πέρλς είχε και μεγάλα βυζια μάντεψε
έχει βάλει την φιλιπινέζα να κάνει μανούρα στην ΕΥΔΑΠ στο νεκροταφείο και την απείλησε να μην βγει αν δεν ακυρωθεί η χρέωση και την περιμένει απ'έξω.
Κλείσανε και κλείδωσαν την φιλιπινέζα μέσα όπως καταλαβαίνεις.
ο ΡωσοςΜε μπέρδεψες μωρή κουφάλα.
Ποιος είχε τα μεγάλα βυζιά; Ο ρώσος; Ή η θειά σου η αράπω.
Η θεία μου ρε γερο ποιο μεγάλα κι από τα δικά μουΜε μπέρδεψες μωρή κουφάλα.
Ποιος είχε τα μεγάλα βυζιά; Ο ρώσος; Ή η θειά σου η αράπω.
επαναπαυθήκανε στο επιστημονικό υπόβαθρο της επιστημονικής ομάδος και δεν αγοράσανε την αναβάθμιση. Τσιγκουνιές αν με ρωτάς...το αντικλονινγκ συστεμ δεν λειτουργει καλα να ξες...θελει αναβαθμιση
Παντός έγινε καλός ντόρος και χωρίς την ειρηνουλα
επιτέλους ραντεβού θανάτου. Πως φαίνεται η αντρική παλιά φρουρά. Μην έχεις αυταπάτες όμως, θα το προσπεράσει δεν δείχνει και ιδιαίτερα ανδρικός.καλα οτι εισαι μαλακας φανηκε ... ελα να μου τα πεις αυτα απο κοντα
θελω να συνατηθω με Πουτσυ να μιλησουμε για πολιτικα εν μεσω μεζεδικλικιων και ξυδιων...θα τον κανω κουδουνα..θα φαει ΔΕΞΙΑ ρητορικη που θα παει συννεφο θα τον κανω κεντροδεξιο εγωεπιτέλους ραντεβού θανάτου. Πως φαίνεται η αντρική παλιά φρουρά. Μην έχεις αυταπάτες όμως, θα το προσπεράσει δεν δείχνει και ιδιαίτερα ανδρικός.
κοίτα δεν ξέρω για ραντεβού θανάτου αλλά σε ραντεβού αλκοόλ νομίζω θα σε ταπεινώσει ο πούσυ και ποντάρω το πορτοφόλι μου σε αυτό.θελω να συνατηθω με Πουτσυ να μιλησουμε για πολιτικα εν μεσω μεζεδικλικιων και ξυδιων...θα τον κανω κουδουνα..θα φαει ΔΕΞΙΑ ρητορικη που θα παει συννεφο θα τον κανω κεντροδεξιο εγω
ΝΑ ΦΕΡΕΙσ και τη δικια σ και εγω θα φερω μια πουτανιτσα που της αρεσει να γνωριζει κοσμοθελω να συνατηθω με Πουτσυ να μιλησουμε για πολιτικα εν μεσω μεζεδικλικιων και ξυδιων...θα τον κανω κουδουνα..θα φαει ΔΕΞΙΑ ρητορικη που θα παει συννεφο θα τον κανω κεντροδεξιο εγω
ρε συ γραψε και τα κουδουνια να ξερει ποιο θα χτυπησει
Άλλο ένα κομάντο που έγινε καπνός.
οταν κανεις σοβαρη σχεση και συζυσεις και την φερεις τοτε θα φερω και εγω την δικια μουΝΑ ΦΕΡΕΙσ και τη δικια σ και εγω θα φερω μια πουτανιτσα που της αρεσει να γνωριζει κοσμο
εχεις πολυ μεγαλη γλωσσα ......
Άλλο ένα κομάντο που έγινε καπνός.
ουσκακι αντεχω αρκετα...στα αλλα θα με τσακισει το ξερω πινει και φωτιστικο πετρελαιο αυτοςκοίτα δεν ξέρω για ραντεβού θανάτου αλλά σε ραντεβού αλκοόλ νομίζω θα σε ταπεινώσει ο πούσυ και ποντάρω το πορτοφόλι μου σε αυτό.
είναι φλώρος στα ποτά τον έχεις άκου μεουσκακι αντεχω αρκετα...στα αλλα θα με τσακισει το ξερω πινει και φωτιστικο πετρελαιο αυτος
ΝΑ ΦΕΡΕΙσ και τη δικια σ και εγω θα φερω μια πουτανιτσα που της αρεσει να γνωριζει κοσμο