Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 917K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
μου λειπει ο νιπλης ρε αν δεν μπει και αυριο θα παθω λιγο καταθλιψη...:(
έχει βάλει την φιλιπινέζα να κάνει μανούρα στην ΕΥΔΑΠ στο νεκροταφείο και την απείλησε να μην βγει αν δεν ακυρωθεί η χρέωση και την περιμένει απ'έξω.
Κλείσανε και κλείδωσαν την φιλιπινέζα μέσα όπως καταλαβαίνεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.767
Πόντοι
25.467
Η θεία μου ήτανε μαύρη χόρευε στο μπειμπι Ο Και ο Τότε άντρας Της ήτανε Ρωσος χορευτής στο νταιμοντς εντ πέρλς είχε και μεγάλα βυζια μάντεψε :birdman:

Με μπέρδεψες μωρή κουφάλα.

Ποιος είχε τα μεγάλα βυζιά; Ο ρώσος; Ή η θειά σου η αράπω.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.758
Πόντοι
12.756
έχει βάλει την φιλιπινέζα να κάνει μανούρα στην ΕΥΔΑΠ στο νεκροταφείο και την απείλησε να μην βγει αν δεν ακυρωθεί η χρέωση και την περιμένει απ'έξω.
Κλείσανε και κλείδωσαν την φιλιπινέζα μέσα όπως καταλαβαίνεις.
:2funny::2funny::2funny:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Με μπέρδεψες μωρή κουφάλα.

Ποιος είχε τα μεγάλα βυζιά; Ο ρώσος; Ή η θειά σου η αράπω.
ο Ρωσος

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.189
Πόντοι
2.606

Blackbeard

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
132
Πόντοι
1
Παντός έγινε καλός ντόρος και χωρίς την ειρηνουλα

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
το αντικλονινγκ συστεμ δεν λειτουργει καλα να ξες...θελει αναβαθμιση :confused:
επαναπαυθήκανε στο επιστημονικό υπόβαθρο της επιστημονικής ομάδος και δεν αγοράσανε την αναβάθμιση. Τσιγκουνιές αν με ρωτάς...

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
καλα οτι εισαι μαλακας φανηκε ... ελα να μου τα πεις αυτα απο κοντα
επιτέλους ραντεβού θανάτου. Πως φαίνεται η αντρική παλιά φρουρά. Μην έχεις αυταπάτες όμως, θα το προσπεράσει δεν δείχνει και ιδιαίτερα ανδρικός.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.758
Πόντοι
12.756
επιτέλους ραντεβού θανάτου. Πως φαίνεται η αντρική παλιά φρουρά. Μην έχεις αυταπάτες όμως, θα το προσπεράσει δεν δείχνει και ιδιαίτερα ανδρικός.
θελω να συνατηθω με Πουτσυ να μιλησουμε για πολιτικα εν μεσω μεζεδικλικιων και ξυδιων...θα τον κανω κουδουνα..θα φαει ΔΕΞΙΑ ρητορικη που θα παει συννεφο θα τον κανω κεντροδεξιο εγω

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
θελω να συνατηθω με Πουτσυ να μιλησουμε για πολιτικα εν μεσω μεζεδικλικιων και ξυδιων...θα τον κανω κουδουνα..θα φαει ΔΕΞΙΑ ρητορικη που θα παει συννεφο θα τον κανω κεντροδεξιο εγω
κοίτα δεν ξέρω για ραντεβού θανάτου αλλά σε ραντεβού αλκοόλ νομίζω θα σε ταπεινώσει ο πούσυ και ποντάρω το πορτοφόλι μου σε αυτό.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ΝΑ ΦΕΡΕΙσ και τη δικια σ και εγω θα φερω μια πουτανιτσα που της αρεσει να γνωριζει κοσμο

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.758
Πόντοι
12.756
5D3E490F-20E2-4B06-A2A2-DED8732B3A1D.jpeg

Άλλο ένα κομάντο που έγινε καπνός.
ρε συ γραψε και τα κουδουνια να ξερει ποιο θα χτυπησει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΝΑ ΦΕΡΕΙσ και τη δικια σ και εγω θα φερω μια πουτανιτσα που της αρεσει να γνωριζει κοσμο
οταν κανεις σοβαρη σχεση και συζυσεις και την φερεις τοτε θα φερω και εγω την δικια μου

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.758
Πόντοι
12.756
κοίτα δεν ξέρω για ραντεβού θανάτου αλλά σε ραντεβού αλκοόλ νομίζω θα σε ταπεινώσει ο πούσυ και ποντάρω το πορτοφόλι μου σε αυτό.
ουσκακι αντεχω αρκετα...στα αλλα θα με τσακισει το ξερω πινει και φωτιστικο πετρελαιο αυτος

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
χωρίς να αναφέρω ονόματα (άλλωστε δεν έχει καμία σημασία)
εχθες διάβαζα τόπικ κάποιου Τηλεφωνο-κοριτσιού η οποία διακρίνεται για το ταπεραμέντο της στην τηλεφωνική επικοινωνία με υποψήφιους πελάτες και αν και κάποιοι διακριτικοί κύριοι με τελείως σεμνή παρουσία την εγκαλούσαν με ευγένεια επ' αυτού, ξαφνικά την βλέπεις να βγάζει μια επικοινωνία της με έναν τρίτο και λες κοίτα να δεις τι έχει να αντιμετωπίσει και αυτή κάθε μέρα και δυσκολεύεσαι να την κακολογήσεις για την εν γένει αμυντική της στάση. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ένα μέλος που το τοποθετείς νοερά σαν σκληρό άνθρωπο, την βλέπεις να εύχεται σε ημέρες γιορτών πιο γλυκά και ταπεινά από όλους. Επομένως τι το ψάχνετε με δίκια και άδικα; όλοι θύτες είμαστε, απλά οι πιο αγνοί, διατελέσαμε και ως θύματα :)

κύριε Απότοχίλιαεννιακοσιαενενηνταένα, με την αναλυτική λεκτική περιγραφή προσωπικής σας συνομιλίας με πρόσφατα εγγραφείσα προσοχολάγνα δεσποινίδα, δείξατε καλώς ή κακώς το διψασμένο για εκδίκηση προσωπείο σας. Όπως προείπα με το παράδειγμα του Τηλεφωνοκοριτσιού, απόδοση δικαιοσύνης χωρίς πλήρη γνώση ιστορικού και ντοκουμέντων, είναι ανόητη. Οπότε δεν θα σας πω ότι έχετε άδικο αλλά θα σας ρωτήσω γιατί έχει τόση αξία να εκδικηθείτε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε και ούτε σας γνωρίζουν.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
ο άλλος κλείνει ραντεβού για ξύλο και ζητάει από τον αντίπαλο φβ, κινητό, social security number και τελευταία ανανέωση διαβατηρίου σε λίγο.
δεν αντέχω να μην ξέρω ποιος θα με δείρει φάση. :jerking2:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.767
Πόντοι
25.467

Αν πάς μαζί με γυναίκα στο ραντεβού για να αποφύγεις το γαμήσι που θα σου ρίξει ο Ατενέ, είσαι γελασμένος.

Το πολύ πολύ να σας πάρει παρτούζα και να γλυτώσεις την πίπα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom