pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
αφου με λεει θελει να γνωριζει κοσμο
λοιπον οι δυο κλωνοι π μπηκαν αν δεν πουν ποιοι ειναι θα τους ξεσκισω στις αναφορες
Άλλο ένα κομάντο που έγινε καπνός.
ναι σ εναν αλλα εχω στο νου να παρω και το σαμπουαν για να πλενω και μονοςκαταλήξατε σε κάποιο πλυντήριο αυτοκινήτων; τους καλοκαιρινούς μήνες, συνδυάζω το πλύσιμο με επιστροφή από εξορμήσεις στα Νότια προάστια, οπότε σας ρωτώ ιδιοτελώς.
σαφής, όπως πάνταναι σ εναν
μου άρεσε και αυτό με το παλαιό φάληρο.Σκάσε βρε μαλάκα και συ μη φας κανα μπάτσο. Καραφλοκόρακα.
αθηναιε μπορει να ζηλεψει η δικια σ
ειναι ψωλαρπαχτρα αυτη 34 ετων και παει σε παρτουζες με ματαδες
θα ερθει πολυ προστυχα ντυμενη
πλακα θ χει
ΔΕ τη βαραμε τη κοπελαΑν γουστάρει ξύλο με γκλομπ, την βαράμε και ξεροσφύρι. Δεν είναι ανάγκη να πιούμε.
μονο οταν βρεις το αλλο σου μισο και μου την φερεις θα φερω την δικια μου..δεν ζηλευει ρε ξερει οτι εχει εναν κυριο διπλα τηςαθηναιε μπορει να ζηλεψει η δικια σ
ειναι ψωλαρπαχτρα αυτη 34 ετων και παει σε παρτουζες με ματαδες
θα ερθει πολυ προστυχα ντυμενη
πλακα θ χει
το αλλο μ μισο με χωρισεμονο οταν βρεις το αλλο σου μισο και μου την φερεις θα φερω την δικια μου..δεν ζηλευει ρε ξερει οτι εχει εναν κυριο διπλα της
να σοβαρευτεις,να κοψεις τα Εξαρχεια,τις μυτιες,γενικα τα ντραγκια,να βρεις δουλεια,να ξυριζεσαι,να ντυνεσαι ευπρεπως και θα σου βρουμε ενα καλο κοριτσι να σε αποκαταστησουμε..αν δε γινεις και ΔΕΞΙΟΣ εγω προσωπικα θα επιβλεψω την αποκατασταση σουτο αλλο μ μισο με χωρισε
που να τρεχω να την βρισκω τωρα
δηλαδη εγω τωρα αλλαξα εκατο χρωματα;Για να είμαστε ξεκάθαροι.
Όταν είμαι εδώ μέσα, θα σέβεστε όπως και τώρα που έχετε αλλάξει εκατό χρώματα σα το ραμολιμεντο τον Πόντιο που έγινε άφαντος.
Δικαίως τερματισμός λογαριασμού αν το θέλετε, για να αλλάξετε φιλοφρονήσεις και εναγκαλισμούς γιατί έτσι κάνουν όλες οι αδερφές.
Ειρωνεία όμως όσο είμαι μέσα κανένας. Τσιμουδιά. Και οποιος θέλει να με βρει, με βρίσκει. Μη τα γράφω συνέχεια.
Με λένε Παναγιώτη και είμαι νταής.
MALLON σε ψαχνει παναγιωτηΓια να είμαστε ξεκάθαροι.
Όταν είμαι εδώ μέσα, θα σέβεστε όπως και τώρα που έχετε αλλάξει εκατό χρώματα σα το ραμολιμεντο τον Πόντιο που έγινε άφαντος.
Δικαίως τερματισμός λογαριασμού αν το θέλετε, για να αλλάξετε φιλοφρονήσεις και εναγκαλισμούς γιατί έτσι κάνουν όλες οι αδερφές.
Ειρωνεία όμως όσο είμαι μέσα κανένας. Τσιμουδιά. Και οποιος θέλει να με βρει, με βρίσκει. Μη τα γράφω συνέχεια.
Με λένε Παναγιώτη και είμαι νταής.
ΔΕ τη βαραμε τη κοπελα
ερωτα γλυκο της κανουμε
50 αποχρωσεις του γκρι εγινεςδηλαδη εγω τωρα αλλαξα εκατο χρωματα;
δε το δινει ρεΕσείς κάντε ό,τι γουστάρετε. Έρωτα γλυκό, έρωτα πολλά βαρύ και όχι, έρωτα φραπέ κλπ.
Εγώ πάντως, για να είμαστε ξηγημένοι , Γκωνλικόν έρωτα θα της κάνω.
50 αποχρωσεις του γκρι εγινες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δε το δινει ρε
το κραταει για τη παρτυ της
νωρις εφυγε ο παλαιστης με τον κωλοαλλη μια επιτυχημενη αναφορα
εξαφανιζολ ο τυπος