Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 917K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Δεν είπα ότι ΕΣΥ γραφεία ψεύτικες κριτικές. Σου είπα ότι το μέτρο προσφοράς ΔΕΝ είναι οι κριτικές μόνο, υπάρχουν κριτικές που γράφονται ΕΚΤΟΣ του σχετικού section “ΚΡΙΤΙΚΕΣ”, και προσφορά μέσω ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ που είναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΗ για 300 επισκέπτες από το να διαβάσουν πώς σφυροκόπησες εσυ ή εγώ την τάδε σιτιτουρ.
εχω δωσει σε πολλους συναγωνιστες τα φωτα μου για πολλες οποτε αστο ....κοψε την κουβεντα μαζι μου γιατι τελικα εισαι μονο για καλαμπαλικι .....

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
θέλω να σας ρωτήσω εδώ και καιρό και ατυχώς το αναβάλλω
είστε ο κ. Πουλής; :)
συνήθης η ερώτηση φίλτατε, όχι η απάντηση. Ελπίζω να επιστρέψει σύντομα γιατί δεν τον φτάνω σε ποιότητα. Μερσί πάντως.

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Έτσι το βλέπετε? Όταν κάποιος είναι ευγενής και προσπαθεί να μην έχει εντάσεις (πραγματικές ή virtual) γύρω του, είναι Βασιλάκης Καϊλας;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.758
Πόντοι
12.756
Έτσι το βλέπετε? Όταν κάποιος είναι ευγενής και προσπαθεί να μην έχει εντάσεις (πραγματικές ή virtual) γύρω του, είναι Βασιλάκης Καϊλας;
ρε μαστορα εχεις αδικο πως να το κανουμε,,,,δεν σε θελουν καπου σπας,φευγεις,παιζεις μπαλιτσα σε αλλα νηματα σιγα τα ωα δηλαδις

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.758
Πόντοι
12.756

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
ρε μαστορα εχεις αδικο πως να το κανουμε,,,,δεν σε θελουν καπου σπας,φευγεις,παιζεις μπαλιτσα σε αλλα νηματα σιγα τα ωα δηλαδις
πας στα τραβελια που εχουμε και κασκαντερ :alivedick: να σου δωσει τα φωτα του:afro:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
2 πραγματακια...εγω μια χαρα εμπαινα πολυ καιρο στους βπαπουληδες και εκανα και ωραιο χαβαλε..σε καποια φαση που μπηκα ειδασ ολιγον τι παγωμαρα και μαλλον ωχ ηρθε ο μαλακας δνε το εψαξα στα αρχιδια μου δεν ξαναμπηκα...εμμονικες μαλακιες να μπαινω να τα κανω πουτανα γιατι δεν με θελουν καπου αυτα ειναι καραγκιοζιλικια..το ειπαι ο Πριγκηψ αν δεν απατωμαι δεν πας εκει που δεν σε θελου..
Δευτερον αρκετοι εδω μεσα εχουμε αναπτυξει φιλικες σχεσεις δια ζωσης και ολα βαινουν καλως με συναντησεις κλπ..αυτα τα ολιγα
άμα ghostάρανε μέχρι και σένα τότε αυτοί έχουν το πρόβλημα. Αν γνώριζα κάποιον από εδώ μέσα αυτός θα ήσουν εσύ.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
λοιπον οι δυο κλωνοι π μπηκαν αν δεν πουν ποιοι ειναι θα τους ξεσκισω στις αναφορες

Blackbeard

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
132
Πόντοι
1
Greed has poisoned men’s souls . Θα μεταφέρω τα λόγια ενός σπουδαίου ανθρώπου .

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.766
Πόντοι
25.467

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.189
Πόντοι
2.606
Της θειάς σου της στριπτιτζούς.
Η θεία μου ήτανε μαύρη χόρευε στο μπειμπι Ο Και ο Τότε άντρας Της ήτανε Ρωσος χορευτής στο νταιμοντς εντ πέρλς είχε και μεγάλα βυζια μάντεψε :birdman:

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Σιγά ρε κεφτέ, από τότε που σέρφαρε όλο κάτι σαλιαρίσματα έκανες σε 3-4 βίζιτες και στο νήμα της Ελενας. Εμείς τρώμε ένα χιλιάρικο το μήνα σε κασκαντέρ και θα μου πεις εσυ ότι έχεις προσφέρει; Δεν είμαι χαζός μύστη και η μνήμη μου είναι ξυράφι. Έχω δει κατά καιρούς τι γράφετε. Σιγά την προσφορά. Εγώ μια μέρα εδώ μέσα πήρα freebie από μέλος και του έστειλα κιόλας. Μπαμ μπαμ. Εσυ, να δώσεις ενημέρωση στο free, ναι αμε. Σιγά μη δώσεις. Αυτό που σε είχα δει να κάνεις κάποτε αν θυμάμαι καλά ήταν να προσπαθείς να προμοταρεις. Και δεν το κάνεις μόνο εσυ αλλά κι άλλοι - και δικαίωμα σου - για να σας βγαίνει πιο φτηνά το χόμπι. Άσε τη μαγκιά με μένα κοντε γιατί δεν παίρνει. Έχει μέλι εδώ μέσα που δεν παίρνουν πολλά ευχαριστώ ούτε τους ξέρουν αρκετοί, οι οποίοι είναι σπαθί και δίνουν τα φώτα τους συχνά.
καλα οτι εισαι μαλακας φανηκε ... ελα να μου τα πεις αυτα απο κοντα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom