You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 917K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ενω εσυ εισαι ...... το παλιος τι ακριβως λεει για πες μας ... παιχτη αληθεια εσυ με ποιο αλλο προφιλ εισαι εδω μεσα για πεςΜα δεν σου ζήτησα να απαντήσεις. Αυτά που λέω είναι γεγονός. Επίσης το 2013 δεν είσαι παλιός. Ούτε καν.
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
με τον djiango το οποιο δηλωσα απο την πρωτη στιγμη ποιος ειμαι και πως θα διαγραφει μολις παρω πισω το αρχικο μουΡε pussy, ξέχασες που έμπαινες και παρακάλαγες με νέο νικ, να μεσολαβήσουμε για να σου επιστρέψει το κανονικό σου acc ο Αντισθένης?
δεν το ξεχασα οχι
εσυ τα γκιλφακια τα ξεχασες που ποσταρετε ?
wired77
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.537
- Πόντοι
- 4.096
Και με εμένα μπήκατε στον κόπο να μιλήσετε, για να με βρίσετε βέβαια, άλλα δεν πειράζει.
Κάνεις λάθος άλλη μια φορά.
Δεν σε έβρισα εκτός από το σημείο που είπα ότι λες παπαριές όταν έκανες συγκριτικό ήθους, ανδρισμού κλπ.
Δες τα μηνύματα που έγραψες για «μουνιά» «μαλάκες» κλπ και έλα να μου πεις ποιος έχει δίκιο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
με τον djiango το οποιο δηλωσα απο την πρωτη στιγμη ποιος ειμαι και πως θα διαγραφει μολις παρω πισω το αρχικο μου
δεν το ξεχασα οχι
εσυ τα γκιλφακια τα ξεχασες που ποσταρετε ?
Δεν τα ξεχνάω ποτέ, μου τα θυμίζει ο νηματοθέτης κάθε πρωί.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.766
- Πόντοι
- 25.467
Το γνωρίζω αγαπητέ μου φίλε -επίτρεψέ μου να σε λέω έτσι- αλλιώς δεν θα έμπαινα στον κόπο να μιλάω μαζί σας και χωρίς ίχνος υπεροψίας αυτό που γράφω.
Είναι αμοιβαίο, κυριε.
wired77
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.537
- Πόντοι
- 4.096
Είναι αμοιβαίο, κυριε.
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
εμένα περιγράφει εδώ ο κλώνοςΥπάρχουν παιδιά έξω με τα μισά σου χρόνια που είναι επισκέπτες εδώ ή μέλη χωρίς activity που κλείνουν ραντεβού με καλλονές για διήμερα. Δηλαδή, όλο το εξάμηνο σου, ένα ΣΚ.
TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
δεν ειμαι τιποτα εδω μεσα οπως και εσυ.... απλος εγω προσφερω εδω μεσα εκτος απο χαβαλε και ενημερωση ...ενω εσυ δεν προσφερεις τιποταΔεν είμαι από τα προφίλ που συνάδουν με το δικό σου, ούτε θεωρώ ότι είμαι σημαντικός. Απλά δεν είσαι παλιός με 2013 προφίλ, εγώ ήμουν μαθητής όταν είχα γραφτεί εδώ και φυσικά ούτε θυμάμαι μειλ. Τώρα αν πιστεύεις ότι νέοι λογαριασμοί είναι κακοί για το σάιτ, σου εξήγησα ότι είσαι λάθος. Επίσης είναι λάθος να νομίζεις ότι ως παλιός είσαι ανώτερος από έναν νέο. Υπάρχουν παιδιά έξω με τα μισά σου χρόνια που είναι επισκέπτες εδώ ή μέλη χωρίς activity που κλείνουν ραντεβού με καλλονές για διήμερα. Δηλαδή, όλο το εξάμηνο σου, ένα ΣΚ. Γιατί να μην επιδιώξεις να καλωσορίσεις το νέο μέλος αντί να του πεις πόσο χαμηλά στην τροφική αλυσίδα τον τοποθετείς;
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.758
- Πόντοι
- 12.756
ρε ΜΟΥΝΗ ανακριβειες..στυση ατσαλενια και μονο ενα βαθμο πρεσβυωπειαςκαλά 28 δεν είμαι αλλά είμαι ακόμα ανθός δεν έφτασα δα και τον αθηναίο με την πρεσβυωπία και τη στύση έτσι και έτσι
since1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.531
- Πόντοι
- 736
Έχω στείλει σε όλους κατά καιρούς (Zebu, Nick Trive, Blitz, Popov) pm που εξηγούμαι, ότι δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, ότι δεν επιζητώ την προσοχή τους ή δικαίωμα να συμμετέχω, απλά θέλω καλό κλίμα και ευγένεια.
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
ναι μωρέ εδώ έχουμε μεγαλομεσίτες από ανήλια υπόγεια, στη στύση σου θα κολλήσουμε? μπετό η στύση, μπετό.ρε ΜΟΥΝΗ ανακριβειες..στυση ατσαλενια και μονο ενα βαθμο πρεσβυωπειας
awdl0re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2021
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.056
Έχω στείλει σε όλους κατά καιρούς (Zebu, Nick Trive, Blitz, Popov) pm που εξηγούμαι, ότι δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, ότι δεν επιζητώ την προσοχή τους ή δικαίωμα να συμμετέχω, απλά θέλω καλό κλίμα και ευγένεια.
ε άμα γράφετε κάποιες εξόφθαλμες ανακρίβειες, λογικό να αμφισβητούν και τα υπόλοιπα
TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
εγω δεν γραφω ψευτικες κριτικες και αν ξερεις κατι για εμενα γραψτω αλλιως το λιγοτερο εισαι καραγκιοζηςΤι προσφέρεις; Τις 22 κριτικές; Γιατί είσαι σίγουρος ότι δεν έχω γράψει κριτική; Επίσης πολλά παιδιά δίνουν ενημέρωση σε νήματα για κοπέλες, πιάτσα αλλά και μέσω πμ, αφιλοκερδώς και χωρίς να ζητάνε εύσημα. Έτσι σου έρχονται μετά μηνύματα για κοπέλες που δεν τις ξέρει η μάζα, για τιπς, κλπ.
Δεν χρειάζεται να είσαι φανφάρας ούτε να γράφεις σεντόνια. Άσε που η ψεύτικη κριτική κάνει μπαμ από χιλιόμετρα.
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
awdl0re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2021
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.056
θέλω να σας ρωτήσω εδώ και καιρό και ατυχώς το αναβάλλω
είστε ο κ. Πουλής;
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.758
- Πόντοι
- 12.756
2 πραγματακια...εγω μια χαρα εμπαινα πολυ καιρο στους παπουληδες και εκανα και ωραιο χαβαλε..σε καποια φαση που μπηκα ειδα ολιγον τι παγωμαρα και μαλλον ωχ ηρθε ο μαλακας δε το εψαξα στα αρχιδια μου δεν ξαναμπηκα...εμμονικες μαλακιες να μπαινω να τα κανω πουτανα γιατι δεν με θελουν καπου αυτα ειναι καραγκιοζιλικια..το ειπαι ο Πριγκηψ αν δεν απατωμαι δεν πας εκει που δεν σε θελου..
Δευτερον αρκετοι εδω μεσα εχουμε αναπτυξει φιλικες σχεσεις δια ζωσης και ολα βαινουν καλως με συναντησεις κλπ..αυτα τα ολιγα
Δευτερον αρκετοι εδω μεσα εχουμε αναπτυξει φιλικες σχεσεις δια ζωσης και ολα βαινουν καλως με συναντησεις κλπ..αυτα τα ολιγα
Τελευταία τροποποίηση:
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
αυτά γίνονται σε νεο νικ από 8 απριλίου με 150 μηνύματα? ντάξει μας έπεισες και εσύ.Τι προσφέρεις; Τις 22 κριτικές; Γιατί είσαι σίγουρος ότι δεν έχω γράψει κριτική; Επίσης πολλά παιδιά δίνουν ενημέρωση σε νήματα για κοπέλες, πιάτσα αλλά και μέσω πμ, αφιλοκερδώς και χωρίς να ζητάνε εύσημα. Έτσι σου έρχονται μετά μηνύματα για κοπέλες που δεν τις ξέρει η μάζα, για τιπς, κλπ.
Δεν χρειάζεται να είσαι φανφάρας ούτε να γράφεις σεντόνια. Άσε που η ψεύτικη κριτική κάνει μπαμ από χιλιόμετρα.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.758
- Πόντοι
- 12.756
το αντικλονινγκ συστεμ δεν λειτουργει καλα να ξες...θελει αναβαθμισηαυτά γίνονται σε νεο νικ από 8 απριλίου με 150 μηνύματα? ντάξει μας έπεισες και εσύ.
awdl0re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2021
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.056
Δεν είπα ότι ΕΣΥ γραφεία ψεύτικες κριτικές.
και να το λέγατε, δεν θα έβγαζε κάποιο ιδιαίτερο νόημα σαν πρόταση