Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 917K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
Η σχέση βρίσκεται στο πως όταν δεν αρέσει κάτι στον απόλυτο άρχοντα του νήματος, είτε είσαι φίλος, έιτε έισαι εχθρός, σου συμπεριφέρονται σχεδόν όλοι με χείριστο τρόπο. Εξαιρώ τους κ.κ. Νικοτρίβη, Ινδιάνικο Τσεκούρι και Κωλόγερο, οι οποίοι κράτησαν αποστάσεις από το γενικότερο εχθρικό προς εμέ κλίμα.

Ανάθεμα και αν οι νέοι καταλαβαίνουν έστω και ένα τοις εκατό όσων γράφονται.

Φίλε μου The Saint, ξέρεις καλύτερα από πολλούς ότι οι κόντρες είναι προσωπικές και όχι συλλογικές.
Προφανώς έχεις σχηματίσει μια γνώμη και αυτή δεν πρόκειται να αλλάξει.

Όποιος κινείται πούστικα μέσω pm θάβοντας συναδέλφους, έχει τον χλευασμό όλων, ή τουλάχιστον τον δικό μου.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.766
Πόντοι
25.467
Για πάρα πολλά χρόνια, ουδέποτε έκανα επίσκεψη στο συγκεκριμένο νήμα. Μία φορα κυνηγούσα δύο μπαχαλάκηδες και ξεκίνησα να τους εγκαλώ μέσα στο νήμα των παππούληδων. Εκεί δέχτηκα αμέσως - και μάλιστα αφού εξήγησα ευγενικά και αναλυτικά τι είχε συμβεί - επίθεση από τα επιφανή μέλη του νήματος. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω.

Υπάρχει πληθώρα ανρτήσεών σας στις οποίες καταγγέλετε το "στεγανό" του νήματος των παπαούληδων.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
γαμηθηκατε στους κλωνους ρε πιστηδες πραγματικα

στειλτε μμ ενα πμ

μονος ενας ειχε τα αρχιδια να το κανει και τον εκτιμω

ο σελφι
πως γίνεται όταν γράφεις ξεμέθυστος να γίνεται μαντάρα το φόρουμ και όταν μπαίνεις μεθυσμένος να πηγαίνει ρολόι

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω.

Υπάρχει πληθώρα ανρτήσεών σας στις οποίες καταγγέλετε το "στεγανό" του νήματος των παπαούληδων.
Ναι, είναι απαράδεκτο να υπάρχει "στεγανό" νήμα στο μπου.
Έχω πολλές φορές θαυμάσει την ηρεμία που επικρατεί στο νήμα τους, άλλα όχι αυτό να οφείλεται στο ότι διαγράφονται άλλα μέλη. Τον σεβασμό τον κερδίζεις, δεν τον επιβάλλεις.

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Ειδοποιήθηκα ότι γράφονται ανακρίβειες και επέστρεψα να κάνω δύο πόστ προς αποκατάσταση της αλήθειας.
Τι ψάχνεις? Τα pm που σε γαμωσταυρίζω? Ε, όλοι έχουν ένα όριο, έχει βγει και έργο με τον Michael Douglas

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Το δήθεν κλειστό κλαμπ των παππούληδων είναι μια χαρά ανοιχτό σε όσους έχουν τη διάθεση να μπουν και να συμμετέχουν με χιούμορ σε μια παρέα χρόνων. Πολλοί από αυτούς που γράφουν σήμερα είναι 2η και 3η γενιά συμμετεχόντων.
Ο since (που έχει κρατήσει και επιλεκτικά print screen από ότι βλέπω), μπήκε τσαμπουκά με στυλ είμαι παλιός και γαμάω.
Αυτά που βγάζει είναι μετέπειτα εποχή όταν μετά από χίλια παρακάλια, είπα στον Αντισθένη βάλτον πάλι αρκεί να μην μας πρήζει.
Βέβαια ένας άρρωστος ψυχολογικά άνθρωπος με εμμονές με το που μπήκε άρχισε τα ίδια, έβγαλε και πμ του Αντισθένη δημόσια και έγινε επισκέπτης.
Μην κοιτάτε τώρα που τον βρίζω και κάνει την κότα, είναι επειδή με φοβάται τόσο που του φεύγει το σκατό.
Τέλος πάντων αυτά εν ολίγοις για τον μαλάκα αυτόν και τους χίλιους κλώνους του.

• Like
Αντιδράσεις: abdala

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Ναι εκπτωτικά για το ΚΑΠΗ
πάντως στην περίπτωση που υπάρχει αυστηρά εντός των μελών του συγκεκριμένου κλάμπ, διαμοιρασμός σπάνιων πουτανικών διαμαντιών, ενδιαφέρομαι και εγώ.
Με το αζημίωτο!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.766
Πόντοι
25.467
Ανάθεμα και αν οι νέοι καταλαβαίνουν έστω και ένα τοις εκατό όσων γράφονται.

Φίλε μου The Saint, ξέρεις καλύτερα από πολλούς ότι οι κόντρες είναι προσωπικές και όχι συλλογικές.
Προφανώς έχεις σχηματίσει μια γνώμη και αυτή δεν πρόκειται να αλλάξει.

Όποιος κινείται πούστικα μέσω pm θάβοντας συναδέλφους, έχει τον χλευασμό όλων, ή τουλάχιστον τον δικό μου.

Επειδή σας έχω για οξυδερκή άνθρωπο...

Πείτε μου παρακαλώ. Πώς μπορούν να υπάρχουν προσωπικές κόντρες, μεταξύ απρόσωπων νικ;

Όσο για την ομαδοποίηση της κόντρας, είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθεί. Άλλοι συντάσσονται με το ένα ή το άλλο μέρος από ηλιθιότητα, και άλλοι για τρολιά.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
28 χρόνων είμαι, έχει εδώ όλα τα ερείπια που με μπερδεύουν με διάφορα μέλη γιατί όταν ζεις μέσα σε ένα φόρουμ συνήθως αναπτύσσεις τάσεις μανίας. Εσυ πιστεύεις ότι αν ήμουν στη δίκη αου ηλικία και σε τέτοιο χαλί δε θα κρεμιομουν;
καλά 28 δεν είμαι αλλά είμαι ακόμα ανθός δεν έφτασα δα και τον αθηναίο με την πρεσβυωπία και τη στύση έτσι και έτσι

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Τι ψάχνεις? Τα pm που σε γαμωσταυρίζω? Ε, όλοι έχουν ένα όριο, έχει βγει και έργο με τον Michael Douglas
Σιγά μην κρατούσα πμ σου ρε εμμονικέ μαλάκα
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ποιος είσαι ρε? Όλη σου η ζωή είναι εδώ , εγώ ζω στον πραγματικό κόσμο.
Κράτησε και τα σημερινά σκριν μην με ξεχάσεις πανηλίθιε

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Το δήθεν κλειστό κλαμπ των παππούληδων είναι μια χαρά ανοιχτό σε όσους έχουν τη διάθεση να μπουν και να συμμετέχουν με χιούμορ σε μια παρέα χρόνων. Πολλοί από αυτούς που γράφουν σήμερα είναι 2η και 3η γενιά συμμετεχόντων.
Ο since (που έχει κρατήσει και επιλεκτικά print screen από ότι βλέπω), μπήκε τσαμπουκά με στυλ είμαι παλιός και γαμάω.
Αυτά που βγάζει είναι μετέπειτα εποχή όταν μετά από χίλια παρακάλια, είπα στον Αντισθένη βάλτον πάλι αρκεί να μην μας πρήζει.
Βέβαια ένας άρρωστος ψυχολογικά άνθρωπος με εμμονές με το που μπήκε άρχισε τα ίδια, έβγαλε και πμ του Αντισθένη δημόσια και έγινε επισκέπτης.
Μην κοιτάτε τώρα που τον βρίζω και κάνει την κότα, είναι επειδή με φοβάται τόσο που του φεύγει το σκατό.
Το πρώτο post που έκανα στο νήμα ήταν μία παράγραφος ότι σέβομαι το νήμα και τους συμμετέχοντες και ότι βρέθηκα καταλάθος κυνηγώντας μπαχαλάκηδες. Τότε ξεκίνησε πυρ ομαδόν τότε με χριστοπαναγίες από Βασιλόφρων, Τρουμπάκη, εσένα κ.ά.
Η διαφορά είναι ότι εγώ δεν είπα "εντάξει γαμησέ τους πάω να φύγω" αλλά αντέδρασα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.766
Πόντοι
25.467

Πλην της πρώτης παραγράφου, στην οποία έχω κάποιες αντιρρήσεις που δεν έιναι του παρόντος να αναλύσουμε, επιβεβαιώνω λέξη προς λέξη αυτά που έγραψε ο κ. Νικοτρίβης.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Το πρώτο post που έκανα στο νήμα ήταν μία παράγραφος ότι σέβομαι το νήμα και τους συμμετέχοντες και ότι βρέθηκα καταλάθος κυνηγώντας μπαχαλάκηδες. Τότε ξεκίνησε πυρ ομαδόν τότε με χριστοπαναγίες από Βασιλόφρων, Τρουμπάκη, εσένα κ.ά.
Η διαφορά είναι ότι εγώ δεν είπα "εντάξει γαμησέ τους πάω να φύγω" αλλά αντέδρασα
να κατατεθεί το πειστήριο παρακαλώ

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Πλην της πρώτης παραγράφου, στην οποία έχω κάποιες αντιρρήσεις που δεν έιναι του παρόντος να αναλύσουμε, επιβεβαιώνω λέξη προς λέξη αυτά που έγραψε ο κ. Νικοτρίβης.
Ότι είμαι "άρρωστος ψυχολογικά άνθρωπος με εμμονές"?

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
Επειδή σας έχω για οξυδερκή άνθρωπο...

Πείτε μου παρακαλώ. Πώς μπορούν να υπάρχουν προσωπικές κόντρες, μεταξύ απρόσωπων νικ;

Όσο για την ομαδοποίηση της κόντρας, είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθεί. Άλλοι συντάσσονται με το ένα ή το άλλο μέρος από ηλιθιότητα, και άλλοι για τρολιά.

Με το τέλος της τοποθέτησης θα συμφωνήσω, έχει διαφορά όμως το πως το κάνεις, με διάλογο, με μπινελίκια ή με διάθεση να πάμε παρακάτω?

Τα περισσότερα από τα μέλη του μπου, έχουν δημιουργήσει μια περσόνα, αυτή κάποιες φορές έχει σχέση με το ποιοι είναι πραγματικά και κάποιες φορές δεν έχει ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα.

Το αποτέλεσμα αυτού, είναι να συγκρούονται δύο ή περισσότερες περσόνες για το ποια θα επικρατήσει, κάνοντας προσωπική την οποιαδήποτε διένεξη.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.766
Πόντοι
25.467
Ότι είμαι "άρρωστος ψυχολογικά άνθρωπος με εμμονές"?

Προφανώς και δεν αναφέρομαι στην ιατρική του γνωμάτευση.

Άλωστε ούτε εγώ είμαι ψυχίατρος για να έχω γνώμη.

Στο ιστορικό της κόντρας αναφέρομαι.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Ρε pussy, ξέχασες που έμπαινες και παρακάλαγες με νέο νικ, να μεσολαβήσουμε για να σου επιστρέψει το κανονικό σου acc ο Αντισθένης?
θα παρακαλέσω να κρίνεται με επιείκεια ο πούσυ ειδικά τις βραδυνές ώρες μιλάει το πιοτό.
Η μετέπειτα μνήμη είναι seriously compromised

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom