You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 929K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Μωρή παρτουζομένη ψωλόγρια, τι με πέρασες να ψάχνω ασυλία? Δε θα σε φοβηθώ, θα σε γαμάω παντού, μέχρι τελικής πτώσης, τι δεν καταλαβάινεις?Είσαι εκτός του στάβλου που ανήκεις, δεν έχεις ασυλία εδώ.
Είσαι και μειωμένης αντίληψης βέβαια.
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.997
- Πόντοι
- 1.706
και γω δεν ξέρω για πεςΠολύ ακριβοδίκαιος είσαι, άλλα δεν γνωρίζεις όλη την ιστορία. Πιστεψέ με θα αλλάξεις άποψη. Άλλα δεν χρειάζεται να γίνει αυτό, μείνε με την άποψη που έχεις.
since1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.532
- Πόντοι
- 736
Εντάξει, εγώ υπάγω προς βιοπορισμόν τώρα, "γάμα με" μόνος σου, οκ?Μωρή παρτουζομένη ψωλόγρια, τι με πέρασες να ψάχνω ασυλία? Δε θα σε φοβηθώ, θα σε γαμάω παντού, μέχρι τελικής πτώσης, τι δεν καταλαβάινεις?
Είσαι και μειωμένης αντίληψης βέβαια.
wired77
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.537
- Πόντοι
- 4.096
Πολύ ακριβοδίκαιος είσαι, άλλα δεν γνωρίζεις όλη την ιστορία. Πιστεψέ με θα αλλάξεις άποψη. Άλλα δεν χρειάζεται να γίνει αυτό, μείνε με την άποψη που έχεις.
Είμαι ακριβοδίκαιος ή δεν είμαι?
Τι ξέρω και τι όχι, άσε να το ξέρω καλύτερα.
Και φυσικά άποψη δεν αλλάζω, όπως φαίνεται ούτε κ συ.
Προφανώς και ευχαριστιέσαι το μπάχαλο τώρα, αλλιώς δεν έχει κανένα νόημα.
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.997
- Πόντοι
- 1.706
αν έχει ενδιαφέρον η ιστορία πείτε την κάποιος από τις δύο πλευρές, αλλιώς να φύγουμε
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Σου χει σημαδέψει τη ζωή ρε χαχαχαχΕντάξει, εγώ υπάγω προς βιοπορισμόν τώρα, "γάμα με" μόνος σου, οκ?
Από τη μία βρίζεις από την άλλη πας για βιοπορισμό και φευ.
Στο καλό ξεκωλιάρααααα χαχαχαχαχαχαχαχ
Πάρε και κανένα δονητή μπας και δει άσπρη μέρα ο κώλος σου αφού εδώ δεν σε γαμάει κανένας όσο κι αν κωλοτρίβεσαι.
Ουστ πουστάρα
since1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.532
- Πόντοι
- 736
Σου χει σημαδέψει τη ζωή ρε χαχαχαχ
Από τη μία βρίζεις από την άλλη πας για βιοπορισμό και φευ.
Στο καλό ξεκωλιάρααααα χαχαχαχαχαχαχαχ
Πάρε και κανένα δονητή μπας και δει άσπρη μέρα ο κώλος σου αφού εδώ δεν σε γαμάει κανένας όσο κι αν κωλοτρίβεσαι.
Ουστ πουστάρα
Μειωμένη αντίληψη...
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Πολύ κιόλας.Μειωμένη αντίληψη...
Άντε και μην ξεχάσεις τα αντικαταθλιπτικά σου.
Αδερφάρα.
since1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.532
- Πόντοι
- 736
Πολύ κιόλας.
Άντε και μην ξεχάσεις τα αντικαταθλιπτικά σου.
Αδερφάρα
Άντε, άντε, εντάξει έκανες το κομμάτι σου στον θείο, ξεκουβάλα τώρα
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Ακόμα εδώ είσαι μωρή λούγκρα?Άντε, άντε, εντάξει έκανες το κομμάτι σου στον θείο, ξεκουβάλα τώρα
Φεύγεις δήθεν αλλά η πούτσα είναι γλυκιά ε?
since1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.532
- Πόντοι
- 736
Μπλιτζ, μάζεψε το μαντροσκυλό σου, μας ζάλισε τα αρχίδια με τα γαβγίσματα μεσημεριάτικοΑκόμα εδώ είσαι μωρή λούγκρα?
Φεύγεις δήθεν αλλά η πούτσα είναι γλυκιά ε?
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.997
- Πόντοι
- 1.706
αν ισχύουν αυτά με τα παρακάλια, μάλλον εσύ την έχεις δει αλίκη κλωτσοσκούφι. Και είσαι και παλιός, θα έπρεπε να έχεις βαρύνει λίγο βρε παιδί μου, όχι να παρακαλάς.Πιείτε λίγο χαμομηλάκι να ηρεμήσετε ρε γέροι που την έχετε δει χούλιγκαν
since1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.532
- Πόντοι
- 736
Πολύ πιο παλιός, πιο ευγενικός, πιο λογικός και πιο άντρας από όλα αυτά τα μουνιά που το παριστάνουν μάγκες και πάνε δέκα δέκα σαν αγέλη.αν ισχύουν αυτά με τα παρακάλια, μάλλον εσύ την έχεις δει αλίκη κλωτσοσκούφι. Και είσαι και παλιός, θα έπρεπε να έχεις βαρύνει λίγο βρε παιδί μου, όχι να παρακαλάς.
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Έτσι μπράβο, καλή τακτική ακολουθείς. Λες αυτός βρίζει οπότε το ρουφιανόκουμπο θα πιάσει, Εσύ κρατάς επίπεδο.
Το σκατό σου πάει μέχρι την κάλτσα μην σου φύγει βρισιά καταλάθος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Γελοίε, φεύγω και εγώ ότι λέω το κάνω, εδώ είναι η διαφορά άντρα και πούστρας. Αλλά μην ξεχνιέσαι, ο πόλεμος που σου άνοιξα θα είναι μέχρι να φύγει ένας από τους δύο μας οριστικά.
Αν είμαι εγώ στα αρχίδια μου, αν όμως είσαι εσύ μία στο εκατομμύριο έχασες και το τελευταίο κομμάτι ζωής, 'εστω και αν η ζωή σου είναι το μπου.
Φιλάκια ψωλόχυμα
Το σκατό σου πάει μέχρι την κάλτσα μην σου φύγει βρισιά καταλάθος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Γελοίε, φεύγω και εγώ ότι λέω το κάνω, εδώ είναι η διαφορά άντρα και πούστρας. Αλλά μην ξεχνιέσαι, ο πόλεμος που σου άνοιξα θα είναι μέχρι να φύγει ένας από τους δύο μας οριστικά.
Αν είμαι εγώ στα αρχίδια μου, αν όμως είσαι εσύ μία στο εκατομμύριο έχασες και το τελευταίο κομμάτι ζωής, 'εστω και αν η ζωή σου είναι το μπου.
Φιλάκια ψωλόχυμα
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.997
- Πόντοι
- 1.706
ρίξε και το στόρυ όμωςΠολύ πιο παλιός, πιο ευγενικός, πιο λογικός και πιο άντρας από όλα αυτά τα μουνιά που το παριστάνουν μάγκες και πάνε δέκα δέκα σαν αγέλη.
since1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.532
- Πόντοι
- 736
Με ερωτεύτηκες μωρή; Άντε, άντε και εγώ σε αγαπάω, πήγαινε τώρα, γούτσου γούτσου.Έτσι μπράβο, καλή τακτική ακολουθείς. Λες αυτός βρίζει οπότε το ρουφιανόκουμπο θα πιάσει, Εσύ κρατάς επίπεδο.
Φιλάκια ψωλόχυμα
ΥΓ: Δεν χρειάζεται να διαγραφεί κάποιος, ούτε εσύ, ούτε εγώ.
wired77
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.537
- Πόντοι
- 4.096
Πολύ πιο παλιός, πιο ευγενικός, πιο λογικός και πιο άντρας από όλα αυτά τα μουνιά που το παριστάνουν μάγκες και πάνε δέκα δέκα σαν αγέλη.
Τι λογικός και ευγενικός και παπαριές γράφεις???
Ούτε εσύ ο ίδιος δεν τα πιστεύεις, ξεφτίλα.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.164
- Πόντοι
- 25.467
Καταλαβαίνεις τι λέω και ξέρεις ότι έχω δίκιο, το νήμα των παππούληδων δεν ενοχλεί κανέναν.
Έχεις το νικ σου τώρα, γράφεις ό,τι γουστάρεις, προχώρα παρακάτω.
Στο ότι υπήρχαν μεθοδευμένες κινήσεις προς εξοστρακισμό αντιφρονούντων όμως, έχει απόλυτο δίκιο.