You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 917K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
για ποια λεμε οτι ειναι φεικ?Δεν είναι καθόλου fake φίλτατε απλά δεν ανεβάζει την φάτσα της . Τώρα αν νομίζεις οτι προμοτάρω δικαίωμα σου .
wired77
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.537
- Πόντοι
- 4.096
Ναι, δημιούργησες το νήμα όταν έγινες μέλος εδώ για να καραμελώσεις τα @@ του The Saint, τον οποίο αντιγράφεις αποτυχημένα από τότε.
Και τώρα βρε κακομοίρογλου... μπήκες εδώ μέσα με χαιρεκακία για να γράψεις αυτό?
Θέλεις πολλές κουτουλιές μωρή μουστόγρια.
Φευ!
Έχει πολύ πλάκα το ποσό εύκολα σπας μόλις βρεθεί μπροστά σου ο Μπλιζ.
Μέχρι πριν ένα μήνα έμπαινες στους παππούληδες και ζητούσες προσοχή.
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Μια χαρά Άγιε μου.Eδώ κ. Νικοτρίβη μου. σκαρφιζόμαστε καμια ιστορία, για να περνάσει πιο διασκεδαστικά η καραντίνα.
Τα δικά σας;
Πολλή δουλειά, αλλά μπήκα μα γαμήσω μία και φεύγω
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.750
- Πόντοι
- 25.467
Μια χαρά Άγιε μου.
Πολλή δουλειά, αλλά μπήκα μα γαμήσω μία και φεύγω
Καλή εκτόνωση εύχομαι, φίλτατε.
since1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.531
- Πόντοι
- 736
Έτσι μπράβο, πλακώστε ένας ένας εδώ να μου επιτεθείτε... γιατί αλλιώς θα σας επιπλήξει ο θείοςΈχει πολύ πλάκα το ποσό εύκολα σπας μόλις βρεθεί μπροστά σου ο Μπλιζ.
Μέχρι πριν ένα μήνα έμπαινες στους παππούληδες και ζητούσες προσοχή.
wired77
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.537
- Πόντοι
- 4.096
Έτσι μπράβο, πλακώστε ένας ένας εδώ να μου την μπείτε... γιατί αλλιώς θα σας επιπλήξει ο θείος
Τα ποστ σου, μιλάνε από μόνα τους.
Ακόμα και το θρεντ που ξέθαψες, ο Μπλιζ το έχει ανοίξει.
Η εμμονή σου είναι ξεκάθαρη.
since1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.531
- Πόντοι
- 736
Το θρεντ το ξέθαψα, γιατί αποδεικνύει περίτρανα ποιός είναι ποιός εδώ μέσα. Ποιός ήταν ο The Saint και ποιοί οι wannabe The Saint.
Ρώτα τους admins πόσες φορές έχει ζητήσει η γριά και το συνάφι της να με διαγράψουν, και θα δεις ποιός έχει την εμμονή και ποιός όχι.
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
Γιατί ζητήσανε να σε διαγράψουν? μάλλον πουστιές κάνεις. Πωπω και ήθελες και εμπιστοσύνεςΡώτα τους admins πόσες φορές έχει ζητήσει η γριά και το συνάφι της να με διαγράψουν, και θα δεις ποιός έχει την εμμονή και ποιός όχι.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.750
- Πόντοι
- 25.467
Πολλοί είναι αυτοί που έχουν εμμονές. Γι αυτό προτείνω να μην το πολυσκαλίζουμε το θέμα, γιατί θα στεναχωρηθούμε.
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Λοιπόν πουστράκι.Ναι, δημιούργησες το νήμα όταν έγινες μέλος εδώ για να καραμελώσεις τα @@ του The Saint, τον οποίο αντιγράφεις αποτυχημένα από τότε.
Και τώρα βρε κακομοίρογλου... μπήκες εδώ μέσα με χαιρεκακία για να γράψεις αυτό?
Θέλεις πολλές κουτουλιές μωρή μουστόγρια.
Φευ!
Αν αισθάνεσαι δυνατός επειδή φίλησες κατουρημένες ποδιές, έκανες πίπες στο μισό μπου, έπρηξες τα αρχίδια του Αντισθένη και έγινες το παιδί για τα θελήματα για να πάρεις πίσω το Νικ σου, στα αρχίδια μας.
Τίποτα από όλα αυτά δεν αναιρεί ότι είσαι κατεστραμμένος σαν άνθρωπος. Ένα ναυάγιο της ζωής που όταν το μπανάρανε παρακαλούσε σαν τα φοβισμένα κοριτσάκια.
Και αν ο Αντισθένης ξέχασε ότι του έβγαλες δημόσια π.μ. ότι έκανες χιλιάδες κλώνους καθημερινά για να τον παρακαλάς ή για να τον βρίζεις και ταυτόχρονα να παρακαλάς και μας να μεσολαβήσουμε να γυρίσεις πίσω, εγώ δεν ξεχνώ.
Δεν σου έδωσα σημασία όσο δεν ενοχλούσες και καθόσουν στη γωνίτσα σου. Δεν υπάρχεις απλά. Αλλά τώρα βγάζεις την εμμονή σου σε άλλα νήματα και έχεις την υποστήριξη του αφεντικού?
Ε λοιπόν εμμονικέ, άρρωστε ψυχολογικά μαλακοπίτουρα. Σε πληροφορώ ότι παρόλο που έχω υπερβολική δουλειά και καθόλου ελεύθερο χρόνο, θα διαθέσω όσον έχω για να σε γαμάω όπου σε βρώ. Μέχρι να φάω μπαν.
Στο υπόσχομαι, μετά είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι γουστάρεις. Άλλωστε εγώ δεν θα παρακαλέσω να γυρίσω.
Σε περιμένω μουνάκι.......
wired77
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.537
- Πόντοι
- 4.096
Ρώτα τους admins πόσες φορές έχει ζητήσει η γριά και το συνάφι της να με διαγράψουν, και θα δεις ποιός έχει την εμμονή και ποιός όχι.
Αν ισχύουν όλα αυτά, γιατί ήρθες πριν ένα μήνα στο νήμα και έγραψες «αν θέλουμε αλατοπίπερο» και έκλεισες την πρόταση σου «τα σέβη μου» ?
wired77
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.537
- Πόντοι
- 4.096
Πολλοί είναι αυτοί που έχουν εμμονές. Γι αυτό προτείνω να μην το πολυσκαλίζουμε το θέμα, γιατί θα στεναχωρηθούμε.
Φίλε μου The Saint, συμφωνώ, γιατί τότε επανερχόμαστε ξανά στα παλιά?
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Έλα ξεκωλιάρα εδώ είμαι.Το θρεντ το ξέθαψα, γιατί αποδεικνύει περίτρανα ποιός είναι ποιός εδώ μέσα. Ποιός ήταν ο The Saint και ποιοί οι wannabe The Saint.
Και επειδή δεν γαμάω πουστράκια, θα πληρώσω γκόμενα να σε στραπονιάσει αφού τόσο σ αρέσει
since1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.531
- Πόντοι
- 736
Γιατί θεωρώ ανεπίτρεπτο στο μπου να υπάρχει νήμα που τραμπουκίζει και διώχνει κάποια μέλη και αυτό συμβαίνει επανειλλημένα στο νήμα που αναφέρεσαι. Κάνω κάποιες λίγο "πινέλο" στο νήμα έχεις δίκιο γι αυτό, βάζω λίγο το κεφαλάκι μου και φεύγω, για να αρχίσει η γριά τα καραγκιοζιλίκια προς τους adminsΑν ισχύουν όλα αυτά, γιατί ήρθες πριν ένα μήνα στο νήμα και έγραψες «αν θέλουμε αλατοπίπερο» και έκλεισες την πρόταση σου «τα σέβη μου» ?
since1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.531
- Πόντοι
- 736
Έλα μωρή ταξιτζού! Εδώ ταξιτζής. Πού είσαι; Ξεπόρτισες και εσύ;Έλα ξεκωλιάρα εδώ είμαι.
Και επειδή δεν γαμάω πουστράκια, θα πληρώσω γκόμενα να σε στραπονιάσει αφού τόσο σ αρέσει
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Ήρθα να σε κάνω το πουτανάκι μου.Έλα μωρή ταξιτζού! Εδώ ταξιτζής. Πού είσαι; Ξεπόρτισες και εσύ;
wired77
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.537
- Πόντοι
- 4.096
Γιατί θεωρώ ανεπίτρεπτο στο μπου να υπάρχει νήμα που τραμπουκίζει και διώχνει κάποια μέλη και αυτό συμβαίνει επανειλλημένα στο νήμα που αναφέρεσαι. Κάνω κάποιες λίγο "πινέλο" στο νήμα έχεις δίκιο γι αυτό, βάζω λίγο το κεφαλάκι μου και φεύγω, για να αρχίσει η γριά τα καραγκιοζιλίκια προς τους admins
Καταλαβαίνεις τι λέω και ξέρεις ότι έχω δίκιο, το νήμα των παππούληδων δεν ενοχλεί κανέναν.
Έχεις το νικ σου τώρα, γράφεις ό,τι γουστάρεις, προχώρα παρακάτω.
since1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.531
- Πόντοι
- 736
Είσαι εκτός του στάβλου που ανήκεις, δεν έχεις ασυλία εδώ.Ήρθα να σε κάνω το πουτανάκι μου.
since1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.531
- Πόντοι
- 736
Πολύ ακριβοδίκαιος είσαι, άλλα δεν γνωρίζεις όλη την ιστορία. Πιστεψέ με θα αλλάξεις άποψη. Άλλα δεν χρειάζεται να γίνει αυτό, μείνε με την άποψη που έχεις.Καταλαβαίνεις τι λέω και ξέρεις ότι έχω δίκιο, το νήμα των παππούληδων δεν ενοχλεί κανέναν.
Έχεις το νικ σου τώρα, γράφεις ό,τι γουστάρεις, προχώρα παρακάτω.