pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
τη γλυκια μουΞύπνιος; Ή εν ύπνω.
Γιατί και εγώ έχω πηδήξει την Άβα Γκαρτνερ καμια 50ρια φορές μέχρι τώρα.
τη γλυκια μουΞύπνιος; Ή εν ύπνω.
Γιατί και εγώ έχω πηδήξει την Άβα Γκαρτνερ καμια 50ρια φορές μέχρι τώρα.
μαλιστα εσυ σαν ταξιδιαρης πρακτορας δηλαδη συναναστρεφοσουν με αμφιβολου ποιοτητας ομοφυλοφυλους και λοιπους περιεργους και μαθαινες την πολιτιστικη κληρονομια καθε χωρας
ενδιαφερον
συνοδευες δηλαδη τους πισωγλεντηδες στα στεκια τους που πηγαινανε για ψωνιστηρι?Ποιος πράκτορας ρε τελεμέ;
Ταξιδιωτικός συνοδός. Βρισκόμουν σε κάποια χώρα και μου έστελναν τα πρακτορεία γκρουπάκια. Δεν τα επέλεγα εγώ τα γρούπ.
μας παρακολουθει ο μπλιζας
γνωμη σας
συνοδευες δηλαδη τους πισωγλεντηδες στα στεκια τους που πηγαινανε για ψωνιστηρι?
πηγαινες δηλαδη στο σοχο του λονδινου και τους προτεινες σε ποια μαγαζια θα πανε?
περιεργα πραματα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ο Άγιος υπήρξε γνωστός ΙΝΤΙΠΕΝΤΕΝΤ στην εποχή του
σιγα μην ειναι και ο νυαρλαθοτεπΤα έχουμε πει πολλάκις.
Πολυδιάστατο ον, που χάριν της πολυδιαστατικότητος δύναται να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα.
Π.χ. μια διάσταση του να μας παρακολουθεί, ταυτοχρόνως μια άλλη διάστασή του να πηδάει Αριανές στον Άρη, και πάλι ταυτοχρόνως μια άλλη διάστασή του, να πάιζει βιολί σε κάποιο ωδείο του Βλαδιβοστόκ.
συνοδευες δηλαδη τους πισωγλεντηδες στα στεκια τους που πηγαινανε για ψωνιστηρι?
πηγαινες δηλαδη στο σοχο του λονδινου και τους προτεινες σε ποια μαγαζια θα πανε?
περιεργα πραματα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εντάξει, δικαιολογείσαι εκείνος ξεκίνησε το γλύψιμο και εσύ είσαι Noble.Τα έχουμε πει πολλάκις.
Πολυδιάστατο ον, που χάριν της πολυδιαστατικότητος δύναται να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα.
Π.χ. μια διάσταση του να μας παρακολουθεί, ταυτοχρόνως μια άλλη διάστασή του να πηδάει Αριανές στον Άρη, και πάλι ταυτοχρόνως μια άλλη διάστασή του, να πάιζει βιολί σε κάποιο ωδείο του Βλαδιβοστόκ.
θα χε τους λογους τουΕυκαιρία να χρεώσω στο πρακτορείο διπλή και τριπλή ταρίφα ήταν για εμένα αυτά τα γκρουπάκια.
Κανείς άλλος δεν τα δεχόταν.
στιβ μακουιν μονο
θα χε τους λογους του
κονομισες δηλαδη με αυτα τα γκρουπακια σαν να λεμε
ευγαλες φραγκα απο τους καλιαρντους
Μίστερ Υφήλιος και Κουκουέποιο παρελθον
εξηγησου
Όσα βγάλαμε στα ξένα,Ευκαιρία να χρεώσω στο πρακτορείο διπλή και τριπλή ταρίφα ήταν για εμένα αυτά τα γκρουπάκια.
Κανείς άλλος δεν τα δεχόταν.
Όσα βγάλαμε στα ξένα,
στο μουνί και στην ταβέρνα