pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ζηλεψες?Πάντως ο κ. the Saint, που έχει αυθεντική αίσθηση του χιούμορ, δεν θα είναι μαζί σας.
Κρατείστε το ποσοστό μου. Δεν το χρειάζομαι.
ζηλεψες?Πάντως ο κ. the Saint, που έχει αυθεντική αίσθηση του χιούμορ, δεν θα είναι μαζί σας.
Κρατείστε το ποσοστό μου. Δεν το χρειάζομαι.
μονος του ηρθε μονος του εφυγεΠουσυ τι του εκανες του Μπλιζαραι και εκανε ολοκληρο δρομολογιο απο νημα σε νημα και απαξιωσε νημα,συμμετεχοντες;
εισαι καταληψιαςμονος του ηρθε μονος του εφυγε
ειναι δικο του το θρεντ τα κλειδια τα εχει πεταξει προ πολλου τουλαχιστον 4-5 χρονια και σαν σωστοι αντιεξουσιαστες καναμε καταλειψη
ουτως η αλλως το προσωπο του νηματος που αναφερεται συμμετεχει κανονικα
οι διασπαστες καναν αλλο θρεντ
Αυτό το νήμα είχε άλλο σκοπό, άλλο κίνητρο και άλλο προορισμό.
Οι συμμετέχοντες στο παρόν νήμα δεν έχουν ούτε σκοπό ούτε κίνητρο και το κυριότερο και χειρότερο ... δεν έχουν προορισμό.
Καληνύχτα!
Άνοιξη, ιδανικό κλίμα για εμφάνιση νέων κλώνωνΣε μένα πήγαινε αυτό που έγραψε, ζηλεύει την σπιρτάδα της νιότης μου ο θείος και έβγαλε χολή.
Συνεχίστε να γλύφετε, ίσως γίνετε δεκτός στο νήμα του κάποια στιγμή, έτσι ώστε να γελάτε με τις κρυάδες του...Σε μένα πήγαινε αυτό που έγραψε, ζηλεύει την σπιρτάδα της νιότης μου ο θείος και έβγαλε χολή.
Ο Σκορτσέζε ιδιοφυία τύπε...Η άχρηστη/χρήσιμη πληροφορία της ημέρας:
Ο Σκορτσέζε για να μην λογοκριθεί/κριθεί ακατάλληλη η ταινία του (X-rated), χρησιμοποίησε διαφορετική - σκουρότερη απόχρωση για το αίμα.
"Martin Scorsese avoided an X rating for Taxi Driver by making the blood look more brown than red. Scorsese de-saturated the color in the film's gorier scenes, rendering the blood less realistic.
ρε λαμογιο που ησουν χθες σε περιμενα ....σσσσσσσσςςς.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ο αγιος π ειναι σημερα?
λετε να κανει σεξ?
ρε μλκ ασε της ξουριες ...πες οτι κολωσες να ερθειςεπλενα τ αμαξι
κολωσα να ερθω
δεν εβρισκα να παρκαρω