Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 917K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
πάντως στην περίπτωση που υπάρχει αυστηρά εντός των μελών του συγκεκριμένου κλάμπ, διαμοιρασμός σπάνιων πουτανικών διαμαντιών, ενδιαφέρομαι και εγώ.
Με το αζημίωτο!

Δυστυχώς δεν ισχύει, εξαιρέσεις βέβαια υπάρχουν μέσα στις λάσπες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

θα παρακαλέσω να κρίνεται με επιείκεια ο πούσυ ειδικά τις βραδυνές ώρες μιλάει το πιοτό.
Η μετέπειτα μνήμη είναι seriously compromised

Κανέναν δεν κρίνω, ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει στο πλαίσιο που το φόρουμ το επιτρέπει.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Πλην της πρώτης παραγράφου, στην οποία έχω κάποιες αντιρρήσεις που δεν έιναι του παρόντος να αναλύσουμε, επιβεβαιώνω λέξη προς λέξη αυτά που έγραψε ο κ. Νικοτρίβης.
Όσον αφορά τη δική σας περίπτωση Άγιε μου, αν θυμάμαι καλά και αν θέλετε διορθώστε με, η κόντρα σας με τον κύριο Αιδοιλειχο ξεκίνησε, όταν σε μια αναρτησή σας μέμψατε την κ. ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ για άγρα πελατών.
Ο Αδοιο σας επιτέθηκε και μάλιστα βγάζοντας προσωπικά δεδομένα που πρώτος καταδίκασα. Το ότι ο Μπλιζ δεμ έλαβε θέση γνωρίζοντας και τους 3 σας, σας πέιραξε.
Για ένα βάζω το χέρι μου στη φωτιά, δεν έμαθε από αυτόν προσωπικά σας δεδομένα ο άλλος.

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Σιγά μην κρατούσα πμ σου ρε εμμονικέ μαλάκα
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ποιος είσαι ρε? Όλη σου η ζωή είναι εδώ , εγώ ζω στον πραγματικό κόσμο.
Κράτησε και τα σημερινά σκριν μην με ξεχάσεις πανηλίθιε
Ποιόν πραγματικό κόσμο? Για κάνε μία ανάλυση να καταλάβουμε

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.765
Πόντοι
25.467
Με το τέλος της τοποθέτησης θα συμφωνήσω, έχει διαφορά όμως το πως το κάνεις, με διάλογο, με μπινελίκια ή με διάθεση να πάμε παρακάτω?

Τα περισσότερα από τα μέλη του μπου, έχουν δημιουργήσει μια περσόνα, αυτή κάποιες φορές έχει σχέση με το ποιοι είναι πραγματικά και κάποιες φορές δεν έχει ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα.

Το αποτέλεσμα αυτού, είναι να συγκρούονται δύο ή περισσότερες περσόνες για το ποια θα επικρατήσει, κάνοντας προσωπική την οποιαδήποτε διένεξη.

Επειδή βλέπω με μεγάλη μου χαρά πως καταλαβαινόμαστε, χωρίς να πούμε πολλά, σας λέγω πως αυτό ακριβώς το αποτέλεσμα που αναφέρατε, προσωπικά το θεωρώ ηλιθιότητα όταν καταντά πλέον αυτοσκοπός της ροής της πραγματικής ζωής.

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
εγω ενα θα πω απο τοτε που εγινε το νεο φορουμ και στην προ αλλα και στην τελικη μορφη που πηρε πριν ενα μηνα περιπου οι κλωνοι εχουν αυξηθεί παρα πολυ και ισως πρεπει κατι να γινει

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
βγάζοντας προσωπικά δεδομένα που πρώτος καταδίκασα. Το ότι ο Μπλιζ δεμ έλαβε θέση γνωρίζοντας και τους 3 σας, σας πέιραξε.
Για ένα βάζω το χέρι μου στη φωτιά, δεν έμαθε από αυτόν προσωπικά σας δεδομένα ο άλλος.
για κάτι τέτοιες μλκς καταστρέφονται ευκαιρίες να δημιουργηθούν πολύ όμορφες παρέες στην ζωή από εδώ μέσα γιατί αποθαρρύνεται ο σοβαρός κόσμος.

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
Επειδή βλέπω με μεγάλη μου χαρά πως καταλαβαινόμαστε, χωρίς να πούμε πολλά, σας λέγω πως αυτό ακριβώς το αποτέλεσμα που αναφέρατε, προσωπικά το θεωρώ ηλιθιότητα όταν καταντά πλέον αυτοσκοπός της ροής της πραγματικής ζωής.

Δυστυχώς το like δεν είναι αρκετό για να δείξω το πόσο συμφωνώ με την τοποθέτηση αυτή.

Γι αυτό και ξαναλέω, θα σκαλίζουμε το παρελθόν διαρκώς ή θα πάμε παρακάτω?

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
για κάτι τέτοιες μλκς καταστρέφονται ευκαιρίες να δημιουργηθούν πολύ όμορφες παρέες στην ζωή από εδώ μέσα γιατί αποθαρρύνεται ο σοβαρός κόσμος.
Μην φοβάσαι νέος. Αρκεί να έχεις εμπιστοσύνη στην κρίση σου. Εγώ από δω μέσα έχω γνωρίσει 100 ανθρώπους, οι περισσότεροι γαμώ τα παιδιά.

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
"είπα στον Αντισθένη βάλτον πάλι αρκεί να μην μας πρήζει."
Ζητώ συγνώμη αν υπάρχει κάποια συγγενική ή φιλική σχέση, άλλα είναι ακραίο ένα μέλος να γράφει ότι επηρεάζει τους admins

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.765
Πόντοι
25.467
Όσον αφορά τη δική σας περίπτωση Άγιε μου, αν θυμάμαι καλά και αν θέλετε διορθώστε με, η κόντρα σας με τον κύριο Αιδοιλειχο ξεκίνησε, όταν σε μια αναρτησή σας μέμψατε την κ. ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ για άγρα πελατών.
Ο Αδοιο σας επιτέθηκε και μάλιστα βγάζοντας προσωπικά δεδομένα που πρώτος καταδίκασα. Το ότι ο Μπλιζ δεμ έλαβε θέση γνωρίζοντας και τους 3 σας, σας πέιραξε.
Πολύ καλά τα θυμάστε εκτός από μια σημαντική λεπτομέρεια.

Η λεπτομέρεια είναι, πως ο κ. Νηματοθέτης, πήρε θέση. Και η θέση που πήρε ήταν υπέρ του κ. Μουνογλειφάκια.

Να σας θυμίσω επίσης την χλεύη του κ. Νηματοθέτη καθώς και των κ.κ. Μουνογλειφτη και Σπαθιού, όταν ενημέρωσα πως εργαζόμενη από το Γκλάμουρ, προέβαινε σε πολύ επικίνδυνες για την δημόσια υγεία πρακτικές.

Όταν όμως μετά από τρεις ημέρες επιβεβαιώθηκα πανυγηρικά, ουδείς έσπευσε να ζήτησει έστω και μια απλή συγγνώμη, πλην του κ. Ποπόφ.

Να γράφουμε τα θετικά, αλλά να τα γράφουμε κι αυτά.

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Μην φοβάσαι νέος. Αρκεί να έχεις εμπιστοσύνη στην κρίση σου. Εγώ από δω μέσα έχω γνωρίσει 100 ανθρώπους, οι περισσότεροι γαμώ τα παιδιά.
Nαι, "γαμώ τα παιδιά" σαν τον Nick Trive. Στο λεξικό, εκεί που γράφει "Πλέμπα" έχει φωτογραφία του.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.765
Πόντοι
25.467
Δυστυχώς το like δεν είναι αρκετό για να δείξω το πόσο συμφωνώ με την τοποθέτηση αυτή.

Γι αυτό και ξαναλέω, θα σκαλίζουμε το παρελθόν διαρκώς ή θα πάμε παρακάτω?
Προσωπικά έχω προχωρήσει πολύ παρακάτω.

Η στασιμότητα ευνοεί μόνο τον βούρκο.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Ζητώ συγνώμη αν υπάρχει κάποια συγγενική ή φιλική σχέση, άλλα είναι ακραίο ένα μέλος να γράφει ότι επηρεάζει τους admins
Μην βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν είπα μωρή πούστρα.
Μετά από χιλιάδες παρακάλια σε λυπήθηκα και έκανα ένα αίτημα επιστροφής σου εφόσον πίστεψα την μεταμέλειά σου.
Αλλά μην πιστεύεις πουστη λόγια και................. το υπόλοιπο το ξέρεις.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
so far να προσθέσεις για να είναι σωστή τοποθέτηση. Γιατί έχω ακούσει και μέλος αξιοσέβαστο με ικανότατη κρίση που έκανε και τραπεζώματα σπίτι του και το μετάνιωσε πικρά.

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Μην βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν είπα μωρή πούστρα.
Μετά από χιλιάδες παρακάλια σε λυπήθηκα και έκανα ένα αίτημα επιστροφής σου εφόσον πίστεψα την μεταμέλειά σου.
Αλλά μην πιστεύεις πουστη λόγια και................. το υπόλοιπο το ξέρεις.
Αν το έκανες αυτό τότε, σε ευχαριστώ

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Τι σημαίνει κλώνος;

Όλοι εδώ έχουν παλιούς λογαριασμούς. Το σάιτ είναι μια χαρά, απλά μερικοί ζουν εδώ μέσα και παίρνουν πράγματα πολύ σοβαρά. Αναπτύσσουν μανίες, βλέπουν μπροστά τους μέλη που ήξεραν κάποτε, τραμπουκίζουν νέους χρήστες. Ο νέος χρήστης είναι αυτός που φέρνει traffic στο σάιτ και το κρατάει ζωντανό, το πάει μπροστά. Αν μένατε στο σάιτ εσυ και 10 άλλοι, δε θα πήγαινε πουθενά. Γι’ αυτό άλλωστε ΟΛΑ τα σάιτ όταν δημιουργούνται, οι διαχειριστές κάνουν εκατοντάδες «κλώνους» για να πάρει μπρος. Και εδώ και στο Reddit όταν πρωτοφτιάχτηκε και παντού. Και μια φασαρία να γίνει (όπως τώρα), θα κατευνάσει από μόνη της σύντομα, χωρίς την παρέμβαση κανενός. Δεν υπάρχει community χωρίς δράμα, το δράμα δίνει ζωή. Να στο πω με άλλα λόγια: μόνος σου δεν κρατάς ένα σάιτ active και αυτά που ποστάρεις δεν είναι και τόσο περίφημα για να σε διαβάζουν.

Εκτός αυτού, κάθε κοινότητα που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να έχει e-mail και ειδικό section για ban appeal. Αλλά άντε ας μη το πάμε τόσο μακριά.
παιχτη πολλα απο αυτα που λες ειναι ξουριες ...δεν εχω καμμια διαθεση να σου απαντησω ουτε για τους κλωνους τον αντμιν ουτε για ολα τα αλλα .... οι τραμπουκισμοι που λες τους εχω δεχτει εγω ο( παλιος ) .....οποτε καλη συνεχεια

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
Προσωπικά έχω προχωρήσει πολύ παρακάτω.

Η στασιμότητα ευνοεί μόνο τον βούρκο.

Το γνωρίζω αγαπητέ μου φίλε -επίτρεψέ μου να σε λέω έτσι- αλλιώς δεν θα έμπαινα στον κόπο να μιλάω μαζί σας και χωρίς ίχνος υπεροψίας αυτό που γράφω.

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Το γνωρίζω αγαπητέ μου φίλε -επίτρεψέ μου να σε λέω έτσι- αλλιώς δεν θα έμπαινα στον κόπο να μιλάω μαζί σας και χωρίς ίχνος υπεροψίας αυτό που γράφω.
Και με εμένα μπήκατε στον κόπο να μιλήσετε, για να με βρίσετε βέβαια, άλλα δεν πειράζει. :hi:

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
Να γράφουμε τα θετικά, αλλά να τα γράφουμε κι αυτά.

διαφωνώ, να μην γράφουμε ούτε θετικά ούτε αρνητικά
αυτό θα το κάναμε σε κανονικές, απτές φιλίες
εδώ είμαστε μόνο ή για να σκάσει το χειλάκι μας ή να ξεσκάσει η ψυχούλα μας***
σπανίως τα καταφέρνει κάποιος και ταυτόχρονα 2 σε 1 μαζί, όπως εσείς σε σεβαστό ποσοστό των γραπτών σας
λόγου χάρη η τελευταία κριτική σας για την κα.Χατζή
ας ξεχάσουμε όλα τα υπόλοιπα, τουλάχιστον πέραν φευγαλέων πικάντικων καρφιών που ίσα ίσα κρατάνε την αδρεναλίνη

υγ
σεβόμενος την σιωπή σας στον προβληματισμό που σας έθεσα, είναι η τελευταία φορά που σας απευθύνω τον λόγο είτε σας αναφέρω σαν όνομα σε ποστ. Ήθελα μόνο να σας πω ένα ευχαριστώ για το παραπάνω***.
Αντίο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom