The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.769
- Πόντοι
- 25.467
αλλη μια επιτυχημενη αναφορα
εξαφανιζολ ο τυπος
Πάει ο Αμπταλάς. Ζωή σε λόγου μας.
αλλη μια επιτυχημενη αναφορα
εξαφανιζολ ο τυπος
να σοβαρευτεις,να κοψεις τα Εξαρχεια,τις μυτιες,γενικα τα ντραγκια,να βρεις δουλεια,να ξυριζεσαι,να ντυνεσαι ευπρεπως και θα σου βρουμε ενα καλο κοριτσι να σε αποκαταστησουμε..αν δε γινεις και ΔΕΞΙΟΣ εγω προσωπικα θα επιβλεψω την αποκατασταση σου
να, το μπετό που λέγαμε....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ ΖΕΙ..Ο ΝΙΠΛΗΣ επεστρεψε και η πουτσα ΜΟΥ ηδη τρεμει
Έχετε ελλιπή πληροφόρηση και καταλήγετε σε αυθαίρετα συμπεράσματα για εμένα. Το χειρότερο δε, είναι ότι δεν σας γνωρίζω καθόλουχωρίς να αναφέρω ονόματα (άλλωστε δεν έχει καμία σημασία)
εχθες διάβαζα τόπικ κάποιου Τηλεφωνο-κοριτσιού η οποία διακρίνεται για το ταπεραμέντο της στην τηλεφωνική επικοινωνία με υποψήφιους πελάτες και αν και κάποιοι διακριτικοί κύριοι με τελείως σεμνή παρουσία την εγκαλούσαν με ευγένεια επ' αυτού, ξαφνικά την βλέπεις να βγάζει μια επικοινωνία της με έναν τρίτο και λες κοίτα να δεις τι έχει να αντιμετωπίσει και αυτή κάθε μέρα και δυσκολεύεσαι να την κακολογήσεις για την εν γένει αμυντική της στάση. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ένα μέλος που το τοποθετείς νοερά σαν σκληρό άνθρωπο, την βλέπεις να εύχεται σε ημέρες γιορτών πιο γλυκά και ταπεινά από όλους. Επομένως τι το ψάχνετε με δίκια και άδικα; όλοι θύτες είμαστε, απλά οι πιο αγνοί, διατελέσαμε και ως θύματα
κύριε Απότοχίλιαεννιακοσιαενενηνταένα, με την αναλυτική λεκτική περιγραφή προσωπικής σας συνομιλίας με πρόσφατα εγγραφείσα προσοχολάγνα δεσποινίδα, δείξατε καλώς ή κακώς το διψασμένο για εκδίκηση προσωπείο σας. Όπως προείπα με το παράδειγμα του Τηλεφωνοκοριτσιού, απόδοση δικαιοσύνης χωρίς πλήρη γνώση ιστορικού και ντοκουμέντων, είναι ανόητη. Οπότε δεν θα σας πω ότι έχετε άδικο αλλά θα σας ρωτήσω γιατί έχει τόση αξία να εκδικηθείτε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε και ούτε σας γνωρίζουν.
σου κάνει καλύτερα το πιο πρόσφατο με εμένα? που έδινες λόγο τιμής για εμπιστοσύνη και 5 λεπτά μετά με έβριζες χωρίς να έχει μεσολαβήσει κάτι?Έχετε ελλιπή πληροφόρηση και καταλήγετε σε αυθαίρετα συμπεράσματα για εμένα. Το χειρότερο δε, είναι ότι δεν σας γνωρίζω καθόλου
Are you talking to me?σου κάνει καλύτερα το πιο πρόσφατο με εμένα? που έδινες λόγο τιμής για εμπιστοσύνη και 5 λεπτά μετά με έβριζες χωρίς να έχει μεσολαβήσει κάτι?
Δεν ξέρουμε τι κάνεις στην προσωπική σου ζωή αλλά εδώ μέσα δεν έχει αξία ο λόγος σου, δεν έχεις την μπέσα όπως λέμε και είναι αποτέλεσμα πολλών περιστατικών προφανώς.
άλλος μου έλεγε να του στείλω πμ εμπιστευτικό? καλά δεν ντρέπεσαι καθόλου?Are you talking to me?
ειναι ανωμαλο ...μην δινεις πολυ σημασιασου κάνει καλύτερα το πιο πρόσφατο με εμένα? που έδινες λόγο τιμής για εμπιστοσύνη και 5 λεπτά μετά με έβριζες χωρίς να έχει μεσολαβήσει κάτι?
Δεν ξέρουμε τι κάνεις στην προσωπική σου ζωή αλλά εδώ μέσα δεν έχει αξία ο λόγος σου, δεν έχεις την μπέσα όπως λέμε και είναι αποτέλεσμα πολλών περιστατικών προφανώς.
σε ρώτησα να μου πεις ποιανού κλώνος είσαι σε pm, δεν σου ζήτησα κωδικούς εκτόξευσης πυρηνικώνάλλος μου έλεγε να του στείλω πμ εμπιστευτικό? καλά δεν ντρέπεσαι καθόλου?
ε για να παρακαλάει για παρέα εκεί που τον κλωτσάνε δεν είναι και της φυσιολογικότητας.ειναι ανωμαλο ...μην δινεις πολυ σημασια
Καλώς τον! Κάτσε να σου φτιάξω καφεδάκι να σφίξει λίγο η σούφρα σου γιατί έχει χαλαρώσει τώρα τελευταίαειναι ανωμαλο ...μην δινεις πολυ σημασια
μου έλεγες στο λόγο της τιμής σου να σου έχω εμπιστοσύνη και 5 λεπτά αργότερα με έβριζεςσε ρώτησα να μου πεις ποιανού κλώνος είσαι σε pm, δεν σου ζήτησα κωδικούς εκτόξευσης πυρηνικών
αφού ειρωνευόσουν ρε καραγκιοζάκομου έλεγες στο λόγο της τιμής σου να σου έχω εμπιστοσύνη και 5 λεπτά αργότερα με έβριζες
Γιαγκο και εγω ΔΕΞΙΟΣ ειμαι ρεκαι ειναι και δεξιος μην το ξεχναμε
πάλι με βρίζεις. Δεν θα σε κάνω παρέα και θα κλαίςαφού ειρωνευόσουν ρε καραγκιοζάκο