Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 917K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ειχε ξαναμπει αυτος νομιζω πριν κανα μηνα παλι

ιδια φαση

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.758
Πόντοι
12.756
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ ΖΕΙ..Ο ΝΙΠΛΗΣ επεστρεψε και η πουτσα ΜΟΥ ηδη τρεμει :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
μαδομουνι τα μεσημερια στο μπουρδελα κομ δεν ξαναπαω για καφε στο παγκακι αμα ειναι να το χανω και να τα διαβαζω κονσερβα:wanker:

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
να σοβαρευτεις,να κοψεις τα Εξαρχεια,τις μυτιες,γενικα τα ντραγκια,να βρεις δουλεια,να ξυριζεσαι,να ντυνεσαι ευπρεπως και θα σου βρουμε ενα καλο κοριτσι να σε αποκαταστησουμε..αν δε γινεις και ΔΕΞΙΟΣ εγω προσωπικα θα επιβλεψω την αποκατασταση σου

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ ΖΕΙ..Ο ΝΙΠΛΗΣ επεστρεψε και η πουτσα ΜΟΥ ηδη τρεμει :zfuck: :zfuck: :zfuck:
να, το μπετό που λέγαμε....

200w.gif

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
χωρίς να αναφέρω ονόματα (άλλωστε δεν έχει καμία σημασία)
εχθες διάβαζα τόπικ κάποιου Τηλεφωνο-κοριτσιού η οποία διακρίνεται για το ταπεραμέντο της στην τηλεφωνική επικοινωνία με υποψήφιους πελάτες και αν και κάποιοι διακριτικοί κύριοι με τελείως σεμνή παρουσία την εγκαλούσαν με ευγένεια επ' αυτού, ξαφνικά την βλέπεις να βγάζει μια επικοινωνία της με έναν τρίτο και λες κοίτα να δεις τι έχει να αντιμετωπίσει και αυτή κάθε μέρα και δυσκολεύεσαι να την κακολογήσεις για την εν γένει αμυντική της στάση. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ένα μέλος που το τοποθετείς νοερά σαν σκληρό άνθρωπο, την βλέπεις να εύχεται σε ημέρες γιορτών πιο γλυκά και ταπεινά από όλους. Επομένως τι το ψάχνετε με δίκια και άδικα; όλοι θύτες είμαστε, απλά οι πιο αγνοί, διατελέσαμε και ως θύματα :)

κύριε Απότοχίλιαεννιακοσιαενενηνταένα, με την αναλυτική λεκτική περιγραφή προσωπικής σας συνομιλίας με πρόσφατα εγγραφείσα προσοχολάγνα δεσποινίδα, δείξατε καλώς ή κακώς το διψασμένο για εκδίκηση προσωπείο σας. Όπως προείπα με το παράδειγμα του Τηλεφωνοκοριτσιού, απόδοση δικαιοσύνης χωρίς πλήρη γνώση ιστορικού και ντοκουμέντων, είναι ανόητη. Οπότε δεν θα σας πω ότι έχετε άδικο αλλά θα σας ρωτήσω γιατί έχει τόση αξία να εκδικηθείτε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε και ούτε σας γνωρίζουν.
Έχετε ελλιπή πληροφόρηση και καταλήγετε σε αυθαίρετα συμπεράσματα για εμένα. Το χειρότερο δε, είναι ότι δεν σας γνωρίζω καθόλου

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Έχετε ελλιπή πληροφόρηση και καταλήγετε σε αυθαίρετα συμπεράσματα για εμένα. Το χειρότερο δε, είναι ότι δεν σας γνωρίζω καθόλου
σου κάνει καλύτερα το πιο πρόσφατο με εμένα? που έδινες λόγο τιμής για εμπιστοσύνη και 5 λεπτά μετά με έβριζες χωρίς να έχει μεσολαβήσει κάτι?
Δεν ξέρουμε τι κάνεις στην προσωπική σου ζωή αλλά εδώ μέσα δεν έχει αξία ο λόγος σου, δεν έχεις την μπέσα όπως λέμε και είναι αποτέλεσμα πολλών περιστατικών προφανώς.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
και ειναι και δεξιος μην το ξεχναμε

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
σου κάνει καλύτερα το πιο πρόσφατο με εμένα? που έδινες λόγο τιμής για εμπιστοσύνη και 5 λεπτά μετά με έβριζες χωρίς να έχει μεσολαβήσει κάτι?
Δεν ξέρουμε τι κάνεις στην προσωπική σου ζωή αλλά εδώ μέσα δεν έχει αξία ο λόγος σου, δεν έχεις την μπέσα όπως λέμε και είναι αποτέλεσμα πολλών περιστατικών προφανώς.
Are you talking to me?

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.032
Πόντοι
5.506
ειναι ανωμαλο ...μην δινεις πολυ σημασια :confused: :confused: :confused:

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
σε ρώτησα να μου πεις ποιανού κλώνος είσαι σε pm, δεν σου ζήτησα κωδικούς εκτόξευσης πυρηνικών
μου έλεγες στο λόγο της τιμής σου να σου έχω εμπιστοσύνη και 5 λεπτά αργότερα με έβριζες :jerking2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom