Tυπε εσυ τωρα σπας την χτενα τι να σου πουνε οι τσιπουρες και τα γριβαδια?Μαν την καρδια περιβολι μας εκανες εγω θα φαω mcdonalds
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 916K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Κυριως για τα τσιμπουρα πηγαινε η νοσταλγιαTυπε εσυ τωρα σπας την χτενα τι να σου πουνε οι τσιπουρες και τα γριβαδια?
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
οι φελλοί πανδα επιπλέουνΕίχαμε επιζώντες
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.482
- Πόντοι
- 25.467
1058 Σχετικά με το site / Κοινότητα / Απ: Ποιος είναι ο κ. Τhe Saint? στις: 04/01/15, 17:05
Παράθεση : στις 04/01/15, 17:05
Έμοιαζε καθόλου με τις φωτογραφίες πουσχεδον όλοι λαβαμελάβατε;
Μωρή μαλάκω. Στο συγκεκριμένο σημείο κάνω πλάκα στον νηματοθέτη και ένα δυό άλλους, για μια φωτό εκδιδομένης που μας έστειλε κάποιος πλασίες.
Αλλά ας το παρουμε αλλιώς. Εγώ μπορεί και να γράφω, ότι έχω και φωτό του "από μηχανής θεού", ντυμένου κωλομπίνα, και που να κρατά στο ένα χέρι του μαστίγιο και στο άλλο βοϊδόπουτσα, και ότι αυτήν την φωτογραφία μου την έστειλες εσύ. Το θέμα είναι αν μπορώ να αποδείξω με αδειάσειστα τεκμήρια (πριντ σκριν):
α) Ότι υπάρχει πράγματι αυτή η φωτογραφία.
β) Ότι την έχω πράγματι στην κατοχή μου.
γ) Ότι αυτός που απεικονίζεται είναι πράγματι ο "από μηχανής θεός" ή φέρεται να είναι ο "από μηχανής θεός"
και τέλος
δ)Ότι πράγματι μου την έστειλες εσύ.
Εσύ βρέ σκύβαλο, δεν έχεις καταφέρει να αποδέιξεις τίποτα από τα παραπάνω, καίτοι σε εγκαλώ μέρες να το κάνεις.
Μονο παχιά λόγια, ύβρεις, φαντασιοπληξίες, διαβολές και συκοφαντίες είσαι.
Τελευταία σου ευκαιρία.
Δήλωσε αν δέχεσαι ή δεν δέχεσαι την πρόκληση.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Σου εβγαλα αυτα που ειπες εσυ εξω εδω στο θρεντ σε εμενα. Μου ειπες οτι δεχθηκα αηθη επιθεση οχι απο την ροζυ και ενω εγω δεν ειχα μιλησει για επιθεση, ουτε για φωτο ουτε για τιποτα παρα μονο ελεγα εβριζα την ροζυ πουτανα. Για εξηγησε μου γι αποια επιθεση μιλουσες και ποιος ηταν ο δραστης της και που τον ηξερες εσυ και γιατι δεν εφταιγε η ροζυ και για ποιο λογο με συμβουλευες να μην της την πεφτω. εχεις απαντησεις;Μωρή μαλάκω. Στο συγκεκριμένο σημείο κάνω πλάκα στον νηματοθέτη και ένα δυό άλλους, για μια φωτό εκδιδομένης που μας έστειλε κάποιος πλασίες.
Αλλά ας το παρουμε αλλιώς. Εγώ μπορεί και να γράφω, ότι έχω και φωτό του "από μηχανής θεού", ντυμένου κωλομπίνα, και που να κρατά στο ένα χέρι του μαστίγιο και στο άλλο βοϊδόπουτσα, και ότι αυτήν την φωτογραφία μου την έστειλες εσύ. Το θέμα είναι αν μπορώ να αποδείξω με αδειάσειστα τεκμήρια (πριντ σκριν):
α) Ότι υπάρχει πράγματι αυτή η φωτογραφία.
β) Ότι την έχω πράγματι στην κατοχή μου.
γ) Ότι αυτός που απεικονίζεται είναι πράγματι ο "από μηχανής θεός" ή φέρεται να είναι ο "από μηχανής θεός"
και τέλος
δ)Ότι πράγματι μου την έστειλες εσύ.
Εσύ βρέ σκύβαλο, δεν έχεις καταφέρει να αποδέιξεις τίποτα από τα παραπάνω, καίτοι σε εγκαλώ μέρες να το κάνεις.
Μονο παχιά λόγια, ύβρεις, φαντασιοπληξίες, δαιβολές και συκοφαντίες είσαι.
Τελευταία σου ευκαιρία.
Δήλωσε αν δέχεσαι ή δεν δέχεσαι την πρόκληση.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.482
- Πόντοι
- 25.467
κλαψε.. ο καημος σου ειναι αλλος και τον ξερω.
θελεις να βγαλεις πμ για να την πεις σε οσους μιλησες μετα και καλα με εδωσες οπως εκανες χθες και καλα στυλακι ξερω τον ρουφιανο. Σε εμενα στο ειπα δεν περνανε αυτα. Τις πουτανιες και το ξεφτιλικι σου οσοι πρεπει το καταλαβαν επομενως σε γραφω κανονικα και δεν θα χορεψω τον χορο σου. με υποτιμησες , πιστεψες οτι ειμαι σαν τις χαζες που κανεις παρεα. λαθος σου μεγαλο. εχω ραμματα για την γουνα σας και θα σκεφτω πολυ καλα πως τα χρησιμοποιησω και αν και ποτε αλλα τα χαρτια μου δεν θα στα ανοιξω φυσικα. το επιασες; ;)συνεχισε το κλαμμα τωρα
Πονάει η πρόκληση έ;
Σίγουρα είναι μεγάλο το στοίχημα της διαγραφής, που είσαι βέβαιη ότι θα χασεις αν το δεχθείς.
Αντιλαμβάνομαι ότι θα είναι μεγάλη συμφορά για εσένα να μην μπαίνεις στον παρόντα και να μην έχεις που να βγάλεις τα κόμπλεξ σου.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
παντως εχεις πλακα ενω ξερεις την ιδιοτητα μου και ενω ξερεις οτι ενεμπλεξα και ανθρωπους της διωξης συνεχιζεις το παρτυ
Πονάει η πρόκληση έ;
Σίγουρα είναι μεγάλο το στοίχημα της διαγραφής, που είσαι βέβαιη ότι θα χασεις αν το δεχθείς.
Αντιλαμβάνομαι ότι θα είναι μεγάλη συμφορά για εσένα να μην μπαίνεις στον παρόντα και να μην έχεις που να βγάλεις τα κόμπλεξ σου.
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Κανει φασαρια ενας μαθητης στην ταξη και δεν αφηνει τον καθηγητη να κανει μαθημα.Αυτος τον σηκωνει στον πινακα πιανει ενα χαρακα τον τεντωνει και δειχνει με την ακρη του τον μαθητη.
''Στην ακρη του χαρακα υπαρχει ενας ηλιθιος''
Λεει στην ταξη.
''Σε ποια ακρη?''
Ρωταει ο μαθητης..
''Στην ακρη του χαρακα υπαρχει ενας ηλιθιος''
Λεει στην ταξη.
''Σε ποια ακρη?''
Ρωταει ο μαθητης..
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Καλημέρα
Ωραία "ατμόσφαιρα", συγχαρητήρια.
Επειδή ούτε κρύβομαι ούτε και "φοβάμαι" κανέναν.
Ούτε έχω μάθει να φτιάχνω "συμμάχους" κατά το δοκούν
για να καλύψω τον κώλο μου πριν ή μετά τα "γεγονότα".
Σε ότι με αφορά και όσο με αφορά:
Τα νόμιμα και τα δέοντα.
Ωραία "ατμόσφαιρα", συγχαρητήρια.
Επειδή ούτε κρύβομαι ούτε και "φοβάμαι" κανέναν.
Ούτε έχω μάθει να φτιάχνω "συμμάχους" κατά το δοκούν
για να καλύψω τον κώλο μου πριν ή μετά τα "γεγονότα".
Σε ότι με αφορά και όσο με αφορά:
Τα νόμιμα και τα δέοντα.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.548
- Πόντοι
- 26.096
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.548
- Πόντοι
- 26.096
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Δεν αφήνεις τις μαλακίες κι συ ρε Μπλίζ?
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.482
- Πόντοι
- 25.467
Σου εβγαλα αυτα που ειπες εσυ εξω εδω στο θρεντ σε εμενα. Μου ειπες οτι δεχθηκα αηθη επιθεση οχι απο την ροζυ και ενω εγω δεν ειχα μιλησει για επιθεση, ουτε για φωτο ουτε για τιποτα παρα μονο ελεγα εβριζα την ροζυ πουτανα. Για εξηγησε μου γι αποια επιθεση μιλουσες και ποιος ηταν ο δραστης της και που τον ηξερες εσυ και γιατι δεν εφταιγε η ροζυ και για ποιο λογο με συμβουλευες να μην της την πεφτω. εχεις απαντησεις;
Γράφω για την επίθεση που δέχθηκες όταν μιά φωτογραφία από μία εκδήλωση μελών του παρόντος που έλαβε χώρα στην συμπρωτεύουσα, και όπου στην οποία κάπου μέσα στο τουρλουμπούκι φέρεσαι να απεικονίζεσαι προφίλ, έφτασε στη κυριότητα διαφόρων μελών. Την πληροφορία αυτή μου την μετέφερε ο κ. νηματοθέτης σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε μεταξύ μας. Απο την πρώτη στιγμή κιόλας χαρακτήρισα αυτή την επίθεση αήθη, τόσο στο κ. Νηματοθέτη, όσο και δημόσια. Κατόπιν τούτου, αλληλογράφησα μέσω π.μ. με την δίδα Ρόζυ, την οποία μου είχε σκιαγραφήσει ο κ. νγηματοθέτης ως δράστη, και τις έγραψα πως φημολογείται ότι έπραξε κάτι το αήθες, και ότι αν πράγματι το έπραξε αυτή, θα επρεπε να έχει την ευθιξία να ζητήσει συγγνώμη και μετά να διαγραφεί. Η δίδα Ρόζυ μου ορκίστηκε ότι ουδέποτε έπραξε κάτι τέτοιο. Μου προσέθεσε επίσης, ότι αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα υπήρχαν και τα ανάλογα αποδείκτικά στοιχεία, και ότι πολύ περισσότερο θα είχα λάβει και εγώ, και θα είχα στην κυριότητά μου την επιμαχη φωτογραφία. Με διαβεβαίωσε δε, πώς κπαποιος άλλος κοινός γνωστός μας την έχει κάνει την βρωμοδουλειά, και μου είπε οτι επιφυλάσσεται για να προσκομίσει τα στοιχεία. Επειδή τα όσα μου ανέφερε γι αυτόν που υποψιαζόταν ως δράστη, είχαν καπόια βάση, αλλά κύρίως λόγω έλλειψης αδιάσειστων στοιχέιων εναντίον της, έκλεισα την αλληλογραφία μας.
Μετά απο πολύ καιρό, και συγκεκριμένα στα τέλη του προηγούμενου μήνα, είχα την τύχη και την χαρά, να συναντήσω, επιτέλους, ένα άρρεν και αρσενικό μέλοςτου παρόντος που εκτιμώ και σέβομαι βαθύτατα. Αυτός λοιπόν, μου τεκμηρίωσε την ύπαρξη της φωτογραφίας, όπως και μου τεκμηρίωσε και την ταυτότητα τον δράστη, που δεν είναι άλλος απο την δίδα Ρόζυ. Σημειωτέον, ότι όλα τα παραπάνω τα έπραξε με αδιάβλητα και αδιεάσειστα στοιχεία. (Περιττό θεωρώ να δηλώσω πως τον ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε). Έκτοτε λοιπόν, και όπως θα διαπίστωσες, απέσυρα την στήριξή μου στην δίδα Ρόζυ. Για αυτό και εναντιώθηκα στην επιμονή σου να γράφεις κάτι που είναι εντελώς αναληθές και αβάσιμο, όσον αφορά τα γεγονότα από το τέλος του παρελθόντος μηνός και έπειτα.
Τέλος,
Δηλώνω:
α) Ότι ουδέποτε έλαβα ή απέστειλα φωτογραφία στην οποία φέρεσαι να απεικονίζεσαι.
β) Ότι η παράκληση-πρόκληση μου ισχύει ακόμα.
γ) Αν συντρέξει τέτοιος σοβαρός λόγος, οι υπολογιστές μου είναι στην διάθεση της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.482
- Πόντοι
- 25.467
παντως εχεις πλακα ενω ξερεις την ιδιοτητα μου και ενω ξερεις οτι ενεμπλεξα και ανθρωπους της διωξης συνεχιζεις το παρτυ
Σε προκαλώ να την στείλεις για να μου κλάσει τα αρχίδια, να σε καταγγείλω για συκοφαντική δυσφήμηση και να πάρω την αποζημίωση
Άντε... Βιάσου όμως, γιατί θέλω να ανακαινίσω την πισίνα στην έπαυλή μου σο Κόμο, και μου λοίπουν κάτι ψιλά.
KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
γ) Αν συντρέξει τέτοιος σοβαρός λόγος, οι υπολογιστές μου είναι στην διάθεση της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.
Να γίνει εξεταστική των πραγμάτων επιτροπή
Το χάσατε το λίγο που είχατε ρε παιδιά σε αυτό το κωλοθρέντ :S
KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16