Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 938K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (0 μέλη και 52 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ερη, εγω ό,τι ειχα να σου πω στο ειπα.
Ακου κατι.
Εχω κι εγω τα δικα μου προβληματα και πιστεψε με ειναι σημαντικα.
Εσυ εχεις σχηματισει ενα συγκεκριμενο σεναριακι στο μυαλο σου και εμμενεις σε αυτο.
Δεν ειναι αναγκη να συμφωνησουμε. Δεν ειναι αναγκη να γινουμε κολλητοι.

Μπορουμε τουλαχιστον να μην στενοχωριομαστε.
Εγω (πραγματικα τωρα, χωρις μαλακιες) μπορω να μην ξαναμπω εδω μεσα και να μην ξαναγινει καμια συζητηση, που στο κατω κατω βλεπω οτι δεν οδηγει και πουθενα.

Εγω δεν εχω κανενα λογο να διαφωνησω στο οτι ολοι, εσυ, ο Νικ, Ο Μπλιζ, ειστε σοβαροι ανθρωποι χωρις βουληση να αδικησετε κανενα.
Αλλά καμια φορα ισως και αναιτια, καποια πραγματα χαλανε, δεν ειναι γραφτό να αλληλοχωνευομαστε ολοι.
Κοιτα ηρεμησε κι εσυ, η ζωη ειναι μικρη για να σκάμε και για τετοια.
Ειμαι πολυ ηρεμη, εσεις ειστε συνολικως ξεφτιλες.
μεχρι και ο χαουζ  δεν αρνηθηκε οτι συμμετείχε σε ολο αυτο, εσεις ομως εκει αηδιες μεχρι τελους

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16

Αυτό που λέγανε μερικοί εδώ μέσα ότι είχες πάει στο σπίτι του Ιππότη για αλληλομαλάκια είναι αλήθεια φίλε?  :S

Υπάρχουν κακεντρεχείς εδώ μέσα ρε φίλε, μου τα λένε αλλά δεν ξέρω τι να πιστέψω, κάποια καλόπαιδα από το thread του Αγίου το λένε  :S :S :S

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.760
Πόντοι
606
Αυτό που λέγανε μερικοί εδώ μέσα ότι είχες πάει στο σπίτι του Ιππότη για αλληλομαλάκια είναι αλήθεια φίλε?  :S

Υπάρχουν κακεντρεχείς εδώ μέσα ρε φίλε, μου τα λένε αλλά δεν ξέρω τι να πιστέψω, κάποια καλόπαιδα από το thread του Αγίου το λένε  :S :S :S
poso kairo exeis na gamiseis? :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Ειμαι πολυ ηρεμη, εσεις ειστε συνολικως ξεφτιλες.
μεχρι και ο χαουζ  δεν αρνηθηκε οτι συμμετείχε σε ολο αυτο, εσεις ομως εκει αηδιες μεχρι τελους
Δεν μπορω να σε πεισω, το ξερω, αλλά δεν μπορω να κανω κατι περισσοτερο.
Δεν ξερω τι εμπλοκη εχουν ο χαουζ ή ο αγιος, για μενα ολα αυτα ειναι καινουργια στ' αυτια μου.
Με οποιον εχεις θεμα, λυσε το, αλλά μην βαρας στα κουτουρού...
Τελος απο μενα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Δεν μπορω να σε πεισω, το ξερω, αλλά δεν μπορω να κανω κατι περισσοτερο.
Δεν ξερω τι εμπλοκη εχουν ο χαουζ ή ο αγιος, για μενα ολα αυτα ειναι καινουργια στ' αυτια μου.
Με οποιον εχεις θεμα, λυσε το, αλλά μην βαρας στα κουτουρού...
Τελος απο μενα.
σας εχει παρει ηδη ο διαβολος

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
α και αλεξ μην με κανεις να ψαξω να βρω το ποστ σου εδω στο θρεντ με γελακια με την ροζυ...που μου αναφερεις αν μου αρεσουν τα ασπρα σκυλακια στο ασχετο και λιγο μετα μαθαινω γι ατην φωτο...παρε πουλο και συ λοιπον  ;) (και παραλληλα μου ές οτι ξερεις το φεισμπουκ μου) τρομαρα σου.. και συ και οι πηγες σας

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.367
Πόντοι
25.467

Σκύβαλο,

Ενώ όπως γράφεις ήταν πολλοί οι γνώστες και οι κοινωνοί της επίθεσης που δέχθηκες, υπήρξα ο ένας και μοναδικός, που όχι μόνον έγραψε ανοιχτά γι αυτήν, αλλά και την χαρακτήρισε ως αήθη. Αυτό τουλάχιστον από μόνο του, θα έπερεπε να σε είχε βάλει σε σκέψεις σχετικά με το ποιανού το μέρος είμαι. Δεδομένου όμως, ότι ούτε εγώ (και φαντάζομαι, ούτε κι εσύ) διαθέτω  αδιάσειστα τεκμήρια  για την διαδικτυακή ταυτοτητα του δράστη, παραμένω επιφυλακτικός, και δεν διαβάλλω-συκοφαντώ κανέναν. Αυτή είναι και η ειδοποιός διαφορά μεταξύ μας.  Εσύ διαβάλλεις και συκοφαντείς χωρίς να παρουσιάσεις το παραμικρό αποδεικτικό στοιχείο, και με βάση τα κόμπλεξ που κουβαλάς, ενώ εγώ αποδυκνείω.

Τέλος συζήτησης μαζί σου.-

[size=12pt]Δήλωσε αν δέχεσαι, ή δεν δέχεσαι την πρόκληση.

Όλα τα άλλα είναι παρπαριές καμαρωτές. [/size]

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Σκύβαλο,

Ενώ όπως γράφεις ήταν πολλοί οι γνώστες και οι κοινωνοί της επίθεσης που δέχθηκες, υπήρξα ο ένας και μοναδικός, που όχι μόνον έγραψε ανοιχτά γι αυτήν, αλλά και την χαρακτήρισε ως αήθη. Αυτό τουλάχιστον από μόνο του, θα έπερεπε να σε είχε βάλει σε σκέψεις σχετικά με το ποιανού το μέρος είμαι. Δεδομένου όμως, ότι ούτε εγώ (και φαντάζομαι, ούτε κι εσύ) διαθέτω  αδιάσειστα τεκμήρια  για την διαδικτυακή ταυτοτητα του δράστη, παραμένω επιφυλακτικός, και δεν διαβάλλω-συκοφαντώ κανέναν. Αυτή είναι και η ειδοποιός διαφορά μεταξύ μας.  Εσύ διαβάλλεις και συκοφαντείς χωρίς να παρουσιάσεις το παραμικρό αποδεικτικό στοιχείο, και με βάση τα κόμπλεξ που κουβαλάς, ενώ εγώ αποδυκνείω.

Τέλος συζήτησης μαζί σου.-

[size=12pt]Δήλωσε αν δέχεσαι, ή δεν δέχεσαι την πρόκληση.

Όλα τα άλλα είναι παρπαριές καμαρωτές. [/size]
τυπε μοκο αν εχεις αρχιδια εστω τωρα που σας ξεσκεπασα. Αλλα τι λεω....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
α και αλεξ μην με κανεις να ψαξω να βρω το ποστ σου εδω στο θρεντ με γελακια με την ροζυ...που μου αναφερεις αν μου αρεσουν τα ασπρα σκυλακια στο ασχετο και λιγο μετα μαθαινω γι ατην φωτο...παρε πουλο και συ λοιπον  ;) (και παραλληλα μου ές οτι ξερεις το φεισμπουκ μου) τρομαρα σου.. και συ και οι πηγες σας

Εγω περιμενω ακομη να μου πεις σε ποιον εστειλα πιεμ με την φωτογραφια σου (?)

Και ποιες πηγές θα μπορουσα να εχω εγω απο Θεσσαλονικη.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.760
Πόντοι
606
Δεν απαντάω ρε φίλε γιατί υπάρχουν πράγματα που δεν πρέπει να μάθεις :grin:
αν με ηξερες θα καταπινες το λαπτοπ ΒΛΑΚΑ

καλα γελασαμε με τον ΒΛΑΚΑ-ΜΕΔΙΟ και σημερα
παω στην εκκλησια τωρα να αναψω ενα κερι γιατι ενα βρεφος 15 ημερων ενος φιλικου ζευγαριου ειναι στην εντατικη.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16

παω στην εκκλησια τωρα να αναψω ενα κερι γιατι ενα βρεφος 15 ημερων ενος φιλικου ζευγαριου ειναι στην εντατικη.

Αν δεν έχει κεριά μην ανησυχείς , όλο και κανένα θα έχει στον κώλο σου.  :birdman:
warnmute.gif

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Εγω περιμενω ακομη να μου πεις σε ποιον εστειλα πιεμ με την φωτογραφια σου (?)

Και ποιες πηγές θα μπορουσα να εχω εγω απο Θεσσαλονικη.
τυπε ηξερες για την φωτο και κανεις τον ανηξερο τωρα ναι η ου; και επεσες και απο τα συννεφα; και μου εκανες και πλακιτσα; ανανδροι ρε πουστικ ουτε πουτσα δεν σας αξιζει ξεφτιλισμενοι μεχρι τερμα

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Αν δεν έχει κεριά μην ανησυχείς , όλο και κανένα θα έχει στον κώλο σου.  :birdman:

Αυτό είναι!
Ειρωνεύεται ανενόχλητος την υγεία βρέφους ... και το πολύ να σβήσουν το μήνυμά του ...
Σε τέτοια νικς ανήκει τελικά το μπου ...

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16

Τυπε μην χαλιεσαι κλωνος ειναι.Πανε στην εκκλησια και οταν γυρνας παρε και εναν λουτσο να του δωσεις.Θα τον φαει ευχαριστως(ο κλωνος).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom