Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 917K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Αυτό είναι!
Ειρωνεύεται ανενόχλητος την υγεία βρέφους ... και το πολύ να σβήσουν το μήνυμά του ...
Σε τέτοια νικς ανήκει τελικά το μπου ...

Δεν ειρωνεύτηκα  την υγεία κανενός βρέφους ηλίθιε και εσύ.

Ειρωνεύτηκα την αδερφή που δεν λέει να παραδεχτεί ότι είναι αδερφή και μας πρήζει τα αρχίδια.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν ειρωνεύτηκα  την υγεία κανενός βρέφους ηλίθιε και εσύ.

Ειρωνεύτηκα την αδερφή που δεν λέει να παραδεχτεί ότι είναι αδερφή και μας πρήζει τα αρχίδια.
ο τομα ειναι φιλος μου και σε λιγακι θα φας μπανιο γιατι το εχεις κανει αηδια και συ

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.759
Πόντοι
25.467
τυπε μοκο αν εχεις αρχιδια εστω τωρα που σας ξεσκεπασα. Αλλα τι λεω....

Σκύβαλο.

Δήλωσε αν δέχεσαι ή αν δεν δέχεσαι την πρόκληση.

Όλα τα άλλα είναι για να αφήνεις εντυπώσεις κατά την προσφιλή σου μέθοδο : "Ρίχνε συνέχεια λάσπη... και όλο και κάτι θα μείνει στο τέλος".

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Τυπε μην χαλιεσαι κλωνος ειναι.Πανε στην εκκλησια και οταν γυρνας παρε και εναν λουτσο να του δωσεις.Θα τον φαει ευχαριστως(ο κλωνος).

Μην ειρωνεύεσαι την υγεία του μωρού ρε φίλε  :S :S :S :S :S :S :S

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.000
Πόντοι
606
Αυτό είναι!
Ειρωνεύεται ανενόχλητος την υγεία βρέφους ... και το πολύ να σβήσουν το μήνυμά του ...
Σε τέτοια νικς ανήκει τελικά το μπου ...
μπλιζ εισαι σχετικα καινουργιος και τωρα το καταλαβαινεις
εχω ξαναφαει στη μαπα εδω μεσα βλακες τυπου μεδιος
δυστυχως το μπου απαρτιζεται απο τους ιδιους ΜΑΛΑΚΕΣ που βρισκεις και στην κοινωνια
απλα κανω το λαθος και ασχολουμαι με τ αρχιδια μου
εχεις το λογο μου οτι θα προσπαθησω να το διορθωσω ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Σκύβαλο.

Όλα τα άλλα είναι για να αφήνεις εντυπώσεις κατά την προσφιλή σου μέθοδο : "Ρίχνε συνέχεια λάσπη... και όλο και κάτι θα μείνει στο τέλος".
τι λες ρε μαγκα εχει βγει καρτα και το προσπαθεις ακομα;  :2funny: ε ρε γλεντι

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
δυστυχως το μπου απαρτιζεται απο τους ιδιους ΜΑΛΑΚΕΣ που βρισκεις και στην κοινωνια

Καλά δεν είχες φύγει υποτίθεται εσύ για να ανάψεις κερί ?
Μέσα στον ναό ζεις ?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αδερφή παπάς ?  :S

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ε ρε πουτσικ σαν γαμηθηκε και το προφιλ στο μπου με αυτα και αυτα  :jerking:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.759
Πόντοι
25.467
τι λες ρε μαγκα εχει βγει καρτα και το προσπαθεις ακομα;  :2funny: ε ρε γλεντι

Σκύβαλο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ημερηναλ την καλημερα μου.
  Η μαλακια ειναι οτι εδωσα τριημερο προτασεων και επι τρεις μερες πρεπει να ανεχθω τα κλαμματα.. :grin: Τι λεει; βρεχει γμτ και εχει και μαραθωνιο εδω πανω και πρεπει να κατεβω κεντρο

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.696
Πόντοι
26.096

:hi:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.759
Πόντοι
25.467
τι λες ρε μαγκα εχει βγει καρτα και το προσπαθεις ακομα;  :2funny: ε ρε γλεντι

[size=13pt]Σκύβαλο,

Εφ΄όσον είσαι σίγουρο ότι έχεις δίκιο, και ότι αυτά που μας περιέγραψες είναι 100 τοις 100 ακριβή, βάσιμα και αληθή, και δεν έχες να φοφηθείς τίποτα,  γιατί δεν δέχεσαι την πρόκληση;

Τι  φοβάσαι;  Γιατί χέζεσαι  και δεν την δέχεσαι;[/size]

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
1058 Σχετικά με το site / Κοινότητα / Απ: Ποιος είναι ο κ. Τhe Saint? στις: 04/01/15, 17:05
Παράθεση : στις 04/01/15, 17:05

Έμοιαζε καθόλου με τις φωτογραφίες που σχεδον όλοι λαβαμε λάβατε;

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
  Η μαλακια ειναι οτι εδωσα τριημερο προτασεων και επι τρεις μερες πρεπει να ανεχθω τα κλαμματα.. :grin: Τι λεει; βρεχει γμτ και εχει και μαραθωνιο εδω πανω και πρεπει να κατεβω κεντρο
Εγω ετοιμαζομαι να αναψω τα καρβουνα.Σαρδελλα,γριβαδι Πολυφυτου Κοζανης,και τσιπουρες συνοδεια τσιπουρου.Καταλαβαινεις.Οσο για το αλλο θα σου πω γενικα οτι θελει αντερα πολλα για να επιβιωσεις εδω μεσα και ειδικα για μια γυναικα,οπου οπως ειπε και ο κυριος Μπλιζ ολοι βγαζουν την βλαχομαγκια τους πανω της.Μαγκες του πληκτρολογιου που ενω στην κανονικη ζωη τρωνε φαπες απο τις γυναικες,βγαζουν εδω ολα τα απωθημενα τους.Επαναλαμβανω αυτα ισχυουν διαχρονικα και γενικα στο bou.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εγω ετοιμαζομαι να αναψω τα καρβουνα.Σαρδελλα,γριβαδι Πολυφυτου Κοζανης,και τσιπουρες συνοδεια τσιπουρου.Καταλαβαινεις.Οσο για το αλλο θα σου πω γενικα οτι θελει αντερα πολλα για να επιβιωσεις εδω μεσα και ειδικα για μια γυναικα,οπου οπως ειπε και ο κυριος Μπλιζ ολοι βγαζουν την βλαχομαγκια τους πανω της.Μαγκες του πληκτρολογιου που ενω στην κανονικη ζωη τρωνε φαπες απο τις γυναικες,βγαζουν εδω ολα τα απωθημενα τους.Επαναλαμβανω αυτα ισχυουν διαχρονικα και γενικα στο bou.
Μαν την καρδια περιβολι μας εκανες εγω θα φαω mcdonalds  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
[size=13pt]Σκύβαλο,

Εφ΄όσον είσαι σίγουρο ότι έχεις δίκιο, και ότι αυτά που μας περιέγραψες είναι 100 τοις 100 ακριβή, βάσιμα και αληθή, και δεν έχες να φοφηθείς τίποτα,  γιατί δεν δέχεσαι την πρόκληση;

Τι  φοβάσαι;  Γιατί χέζεσαι  και δεν την δέχεσαι;[/size]
κλαψε.. ο καημος σου ειναι αλλος και τον ξερω.
θελεις να βγαλεις πμ για να την πεις σε οσους μιλησες μετα και καλα με εδωσες οπως εκανες χθες και καλα στυλακι ξερω τον ρουφιανο. Σε εμενα στο ειπα δεν περνανε αυτα. Τις πουτανιες και το ξεφτιλικι σου οσοι πρεπει  το καταλαβαν επομενως σε γραφω κανονικα και δεν θα χορεψω τον χορο σου. με υποτιμησες , πιστεψες οτι ειμαι σαν τις χαζες που κανεις παρεα. λαθος σου μεγαλο. εχω ραμματα για την γουνα σας και θα σκεφτω πολυ καλα πως τα χρησιμοποιησω και αν και ποτε αλλα τα χαρτια μου δεν θα στα ανοιξω φυσικα. το επιασες;  ;)συνεχισε το κλαμμα τωρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom