KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ειμαστε και μεις εδω οι κουμμουνιστες τσομπαναραιοι.....μπρρρ
Εσύ είσαι υπεράνω σχολιαστής στο thread , δεν είσαι μέρος του αδερφάτου
ειμαστε και μεις εδω οι κουμμουνιστες τσομπαναραιοι.....μπρρρ
Γιατί;
Είστε διχασμένη σχετικά με το σε ποιό από τα δυό στρατόπεδα που προαναφέρατε θα στρατολογηθείτε;![]()
καθε αλλο ρε.τον κωλο σου γαμησα..Ρε φίλε γουστάρεις αντρικούς κώλους ? :S
Δεν είναι κακό που είσαι πούστης, μου την σπάει όμως που νομίζεις ότι είμαστε όλοι πούστηδες.
Δεν είναι έτσι ρε φίλε, είσαι εσύ, ο Λίλας, ο Ιππότης ..... κάντε παρέα μεταξύ σας.
Φιλικά μιλάω, μην παρεξηγηθείς![]()
Αγιε πήγαινε στα ποστ σου σελίδα 70 71 στο προφιλ σου, Και εκει εχει μια συνομιλια μας που εγινε 3-4 /1/2015...
εγω μολις εχω δεχθει 15 πμ για φωτο που διακινει η ροζυ .
και συ σπευδεις να την προασπίσεις και τοτε επειδη της ριχνω μπινελικι. δες τα ποστ σου 1054 που μου λες στο ασχετο οτι δεχθηκα επιθεση Αηθη....
μετα στο 1057 ποστ λες.. προσωπικα παντως θα σε συμβουλευα να ειστε πιο επιφυλακτικη σχετικα με την ταυτοτητα του δραστη τηςε αηθους πιθεσης που δεχθηκατε.
που ηξερες αγιε τι αηθη επιπεθση δεχθηκα ; που ηξερες αν φταιει αλλος και ποιος ειναι αυτος; και με συμβουλευεις κιολας ; επειδη δεν μιλας με πμ πισω με την ροζυ και τον αλεξ;
συνεχιΖεις στο 1062 ειστε σιγουρη οτι η ροζυ ειναι ο δραστης;
και τελος στην σελιδα 70 στο προφιλ σου με τα μηνυματά σου 1049 το μηνυματακι που λες ο ιδιος
" εμοιαζε με τις φωτογραφιες που ολοι σχεδον λαβαμε;; με σβησμενο το ολοι σχεδον λαβαμε.
Αγιε εγω την θυμαμαι καλα την συνομιλια μιας και ενω πηρα ειδηση τι εγινε με τι ςφωτο ακριβως τοτε ξαφνικα εσυ απο το πουθενα εμφανιστηκες να εμπλακεις.
Γιατι παιζεις τον ανηξερο ; Αυτο που με πειραξει ειναι που ωρύεσαι κιολας. ηξερες και μιλουσες με αλεξ και ροζυ και ισως και με αλλους και ηξερες και για φωτο και αντι να σταματησεις αφου εισαι αμεμπτου ηθικης , σαν κωλοπαιδι που εισαι εσπευσες να επικροτησεις το παρταλι εναντιον μου.
Δηλαδη ηξερες οτι κυκλοφορουσαν φωτο δεν ηξερες αν με αφορουσαν και μου εδινες και συμβουλες υποστηριζοντας οσους τις διακινουσαν.
αντε γαμησου επομενως και πουλα παραμυθι αλλου...
καθε αλλο ρε.τον κωλο σου γαμησα..![]()
Υ.Γ. Μπλιζ νομιζω οτι ολο αυτο ειναι μια μεγαλη παρεξηγηση. Λυπαμαι. Θεωρω οτι το θεμα εχει ξεχειλωσει παρα πολυ ανευ λογου με αποτελεσμα να στενοχωριομαστε ολοι.
ποιοι ολοι βλακα?μονο εσυ το λες βλακα.Όλο ομοφυλοφιλικά υπονοουμενα αυτό το παιδί και μετά αναρωτιέται γιατί όλοι τον λένε πούστη![]()
επειδη ειστε θρασσυτατοι ολοι τοσο καιρο θα σκεφτω και θα δω τι θα κανω. Ειστε ξεφτιλες και εχετε και μουτρα να λετε δεν φταιωΕπειδη ειμαστε σοβαροι ανθρωποι ολοι καποιας ηλικιας, και προφανως δεν μπαινουμε εδω μεσα για να στενοχωριομαστε, μήπως να βρεθει καποιος τροπος να λήξουμε το θεμα και να ηρεμησουμε?
ποιοι ολοι βλακα?μονο εσυ το λες βλακα.
μαλλον επειδη μονο εσυ ξερεις οτι σε γαμαω.
εγω παντως δεν το διαδιδω
ειμαι εχεμυθος ;)
Καλημέρα.
..................................................................................................
Εγώ, προσωπικά, ζητώ ΣΥΓΝΩΜΗ από όλους σας για τα πολλά λάθη που έκανα έως σήμερα.
Αγιε πήγαινε στα ποστ σου σελίδα 70 71 στο προφιλ σου, Και εκει εχει μια συνομιλια μας που εγινε 3-4 /1/2015...
εγω μολις εχω δεχθει 15 πμ για φωτο που διακινει η ροζυ .
και συ σπευδεις να την προασπίσεις και τοτε επειδη της ριχνω μπινελικι. δες τα ποστ σου 1054 που μου λες στο ασχετο οτι δεχθηκα επιθεση Αηθη....
μετα στο 1057 ποστ λες.. προσωπικα παντως θα σε συμβουλευα να ειστε πιο επιφυλακτικη σχετικα με την ταυτοτητα του δραστη τηςε αηθους πιθεσης που δεχθηκατε.
που ηξερες αγιε τι αηθη επιπεθση δεχθηκα ; που ηξερες αν φταιει αλλος και ποιος ειναι αυτος; και με συμβουλευεις κιολας ; επειδη δεν μιλας με πμ πισω με την ροζυ και τον αλεξ;
συνεχιΖεις στο 1062 ειστε σιγουρη οτι η ροζυ ειναι ο δραστης;
και τελος στην σελιδα 70 στο προφιλ σου με τα μηνυματά σου 1049 το μηνυματακι που λες ο ιδιος
" εμοιαζε με τις φωτογραφιες που ολοι σχεδον λαβαμε;; με σβησμενο το ολοι σχεδον λαβαμε.
Αγιε εγω την θυμαμαι καλα την συνομιλια μιας και ενω πηρα ειδηση τι εγινε με τι ςφωτο ακριβως τοτε ξαφνικα εσυ απο το πουθενα εμφανιστηκες να εμπλακεις.
Γιατι παιζεις τον ανηξερο ; Αυτο που με πειραξει ειναι που ωρύεσαι κιολας. ηξερες και μιλουσες με αλεξ και ροζυ και ισως και με αλλους και ηξερες και για φωτο και αντι να σταματησεις αφου εισαι αμεμπτου ηθικης , σαν κωλοπαιδι που εισαι εσπευσες να επικροτησεις το παρταλι εναντιον μου.
Δηλαδη ηξερες οτι κυκλοφορουσαν φωτο δεν ηξερες αν με αφορουσαν και μου εδινες και συμβουλες υποστηριζοντας οσους τις διακινουσαν.
αντε γαμησου επομενως και πουλα παραμυθι αλλου...
Γαμάς με τον κώλο εσύ, είσαι γαμιάς με την όπισθεν
Όλοι το λένε, εγώ πάντως από άλλους το άκουσα![]()
επειδη ειστε θρασσυτατοι ολοι τοσο καιρο θα σκεφτω και θα δω τι θα κανω. Ειστε ξεφτιλες και εχετε και μουτρα να λετε δεν φταιω
Ερη, εγω ό,τι ειχα να σου πω στο ειπα.επειδη ειστε θρασσυτατοι ολοι τοσο καιρο θα σκεφτω και θα δω τι θα κανω. Ειστε ξεφτιλες και εχετε και μουτρα να λετε δεν φταιω
ετσι.. θρασσος...Σκύβαλο,
Δήλωσε αν δέχεσαι, ή δεν δέχεσαι την πρόκληση.
Όλα τα άλλα είναι παρπαριές καμαρωτές.
αυτο που πρεπει να ξερεις βλακα ειναι οτι δεν γαμαω με το ποντικι ;)Γαμάς με τον κώλο εσύ, είσαι γαμιάς με την όπισθεν
Όλοι το λένε, εγώ πάντως από άλλους το άκουσα![]()