Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 937K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Αγιε πήγαινε στα ποστ σου σελίδα 70 71 στο προφιλ σου, Και εκει εχει μια συνομιλια μας που εγινε 3-4 /1/2015...
εγω μολις εχω δεχθει 15 πμ για φωτο που διακινει η ροζυ .
και συ σπευδεις να την προασπίσεις και τοτε επειδη της ριχνω μπινελικι. δες τα ποστ σου 1054 που μου λες στο ασχετο οτι δεχθηκα επιθεση Αηθη....
μετα στο 1057 ποστ λες.. προσωπικα παντως θα σε συμβουλευα να ειστε πιο επιφυλακτικη σχετικα με την ταυτοτητα του δραστη τηςε αηθους πιθεσης που δεχθηκατε.
που ηξερες αγιε τι αηθη επιπεθση δεχθηκα ; που ηξερες αν φταιει αλλος και ποιος ειναι αυτος; και με συμβουλευεις κιολας ; επειδη δεν μιλας με πμ πισω με την ροζυ και τον αλεξ;

συνεχιΖεις στο 1062 ειστε σιγουρη οτι η ροζυ ειναι ο δραστης;

και τελος στην σελιδα 70 στο προφιλ σου με τα μηνυματά σου 1049 το μηνυματακι που λες ο ιδιος
" εμοιαζε με τις φωτογραφιες που ολοι σχεδον λαβαμε;; με σβησμενο το ολοι σχεδον λαβαμε.

Αγιε εγω την θυμαμαι καλα την συνομιλια μιας και ενω πηρα ειδηση τι εγινε με τι ςφωτο ακριβως τοτε ξαφνικα εσυ απο το πουθενα εμφανιστηκες να εμπλακεις.
Γιατι παιζεις τον ανηξερο ; Αυτο που με πειραξει ειναι που ωρύεσαι κιολας. ηξερες και μιλουσες με αλεξ και ροζυ και ισως και με αλλους και ηξερες και για φωτο και αντι να σταματησεις αφου εισαι αμεμπτου ηθικης , σαν κωλοπαιδι που εισαι εσπευσες να επικροτησεις το παρταλι εναντιον μου.
Δηλαδη ηξερες οτι κυκλοφορουσαν φωτο δεν ηξερες αν με αφορουσαν και μου εδινες και συμβουλες υποστηριζοντας οσους τις διακινουσαν.

αντε γαμησου επομενως και πουλα παραμυθι αλλου...

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Γιατί;

Είστε διχασμένη σχετικά με το σε ποιό από τα δυό στρατόπεδα που προαναφέρατε θα στρατολογηθείτε;   :)

Έχω διαλέξει ρε φίλε, είμαι με τις καριόλες της Έρης , εσείς οι γαμιόλες δεν κερδίσατε την ψήφο μου  :grin:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.740
Πόντοι
606
Ρε φίλε γουστάρεις αντρικούς κώλους ?  :S
Δεν είναι κακό  που είσαι πούστης, μου την σπάει όμως που νομίζεις ότι είμαστε όλοι πούστηδες.
Δεν είναι έτσι ρε φίλε, είσαι εσύ, ο Λίλας, ο Ιππότης ..... κάντε παρέα μεταξύ σας.
Φιλικά μιλάω, μην παρεξηγηθείς  :grin:
καθε αλλο ρε.τον κωλο σου γαμησα.. :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Αγιε πήγαινε στα ποστ σου σελίδα 70 71 στο προφιλ σου, Και εκει εχει μια συνομιλια μας που εγινε 3-4 /1/2015...
και συ σπευδεις να την προασπίσεις και τοτε επειδη της ριχνω μπινελικι. δες τα ποστ σου 1054 που μου λες στο ασχετο οτι δεχθηκα επιθεση Αηθη....
μετα στο 1057 ποστ λες.. προσωπικα παντως θα σε συμβουλευα να ειστε πιο επιφυλακτικη σχετικα με την ταυτοτητα του δραστη τηςε αηθους πιθεσης που δεχθηκατε.
που ηξερες αγιε τι αηθη επιπεθση δεχθηκα ; που ηξερες αν φταιει αλλος και ποιος ειναι αυτος; και με συμβουλευεις κιολας ; επειδη δεν μιλας με πμ πισω με την ροζυ και τον αλεξ;

και τελος στην σελιδα 70 στο προφιλ σου με τα μηνυματά σου 1049 το μηνυματακι που λες ο ιδιος
" εμοιαζε με τις φωτογραφιες που ολοι σχεδον λαβαμε;; με σβησμενο το ολοι σχεδον λαβαμε.

Αγιε εγω την θυμαμαι καλα την συνομιλια μιας και ενω πηρα ειδηση τι εγινε με τι ςφωτο ακριβως τοτε ξαφνικα εσυ απο το πουθενα εμφανιστηκες να εμπλακεις.
Γιατι παιζεις τον ανηξερο ; Αυτο που με πειραξει ειναι που ωρύεσαι κιολας. ηξερες και μιλουσες με αλεξ και ροζυ και ισως και με αλλους και ηξερες και για φωτο και αντι να σταματησεις αφου εισαι αμεμπτου ηθικης , σαν κωλοπαιδι που εισαι εσπευσες να επικροτησεις το παρταλι εναντιον μου.
Δηλαδη ηξερες οτι κυκλοφορουσαν φωτο δεν ηξερες αν με αφορουσαν και μου εδινες και συμβουλες υποστηριζοντας οσους τις διακινουσαν.

Tρεις μηνες σου ζηταω να μου πεις τι συμβαινει.
Τωρα για πρωτη φορα βλεπω οτι καταλογιζεις στην Ροζυ οτι διακινησε φωτογραφιες.
Εγω αυτο ΔΕΝ το γνωριζω.
Ας το επιβεβαιωσουν ή μη οσοι ελαβαν (?) αναλογο πιεμ.
Εγω τετοια φωτογραφια ΔΕΝ εχω δει, ουτε γνωριζω.
Υπαρχει καποιο πιεμ που να στελνω ΕΓΩ και να εχει καποια φωτογραφια?
Αυτο ζηταω απο χθες.
Αν εχει κανει καποια βλακεια η Ροζυ, που δεν το πιστευω, δεν το γνωριζω, και αν το εχει κανει το καταδικαζω.
Εγω ομως γιατι παω πακετο στην ευθυνη?
Ειναι "οικογενειακη" η ευθυνη?
Και γιατι τοσο καιρο που σου ζηταω να μου πεις τι συμβαινει, δεν μου λες?

Υ.Γ. Μπλιζ νομιζω οτι ολο αυτο ειναι μια μεγαλη παρεξηγηση. Λυπαμαι. Θεωρω οτι το θεμα εχει ξεχειλωσει παρα πολυ ανευ λογου με αποτελεσμα να στενοχωριομαστε ολοι.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Υ.Γ. Μπλιζ νομιζω οτι ολο αυτο ειναι μια μεγαλη παρεξηγηση. Λυπαμαι. Θεωρω οτι το θεμα εχει ξεχειλωσει παρα πολυ ανευ λογου με αποτελεσμα να στενοχωριομαστε ολοι.

Όχι και όλοι ρε Άλεξ. Υπαρχούμαι και εμείς που σπάμε πλάκα  :grin:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.740
Πόντοι
606
Όλο ομοφυλοφιλικά υπονοουμενα αυτό το παιδί και μετά αναρωτιέται γιατί όλοι τον λένε πούστη  :grin:
ποιοι ολοι βλακα?μονο εσυ το λες βλακα.
μαλλον επειδη μονο εσυ ξερεις οτι σε γαμαω.
εγω παντως δεν το διαδιδω
ειμαι εχεμυθος ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Κι όλο κλαίνε τα καβουράκια στου γυαλου τα βοτσαλακια...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Επειδη ειμαστε σοβαροι ανθρωποι ολοι καποιας ηλικιας, και προφανως δεν μπαινουμε εδω μεσα για να στενοχωριομαστε, μήπως να βρεθει καποιος τροπος να λήξουμε το θεμα και να ηρεμησουμε?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Επειδη ειμαστε σοβαροι ανθρωποι ολοι καποιας ηλικιας, και προφανως δεν μπαινουμε εδω μεσα για να στενοχωριομαστε, μήπως να βρεθει καποιος τροπος να λήξουμε το θεμα και να ηρεμησουμε?
  επειδη ειστε θρασσυτατοι ολοι τοσο καιρο θα σκεφτω και θα δω τι θα κανω. Ειστε ξεφτιλες και εχετε και μουτρα να λετε δεν φταιω

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
ποιοι ολοι βλακα?μονο εσυ το λες βλακα.
μαλλον επειδη μονο εσυ ξερεις οτι σε γαμαω.
εγω παντως δεν το διαδιδω
ειμαι εχεμυθος ;)

Γαμάς με τον κώλο εσύ, είσαι γαμιάς με την όπισθεν  :grin:

Όλοι το λένε, εγώ πάντως από άλλους το άκουσα  :dunno:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.332
Πόντοι
25.467

Σκύβαλο,

Δήλωσε αν δέχεσαι, ή δεν δέχεσαι την πρόκληση.

Όλα τα άλλα είναι παρπαριές καμαρωτές.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
  επειδη ειστε θρασσυτατοι ολοι τοσο καιρο θα σκεφτω και θα δω τι θα κανω. Ειστε ξεφτιλες και εχετε και μουτρα να λετε δεν φταιω

Πέστα ρε erinal, εγώ μαζί σου είμαι, το έχω δηλώσει.
Το θέμα είναι σοβαρό .....
Έχει επίπεδο το thread  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Ερη, εγω ό,τι ειχα να σου πω στο ειπα.
Ακου κατι.
Εχω κι εγω τα δικα μου προβληματα και πιστεψε με ειναι σημαντικα.
Εσυ εχεις σχηματισει ενα συγκεκριμενο σεναριακι στο μυαλο σου και εμμενεις σε αυτο.
Δεν ειναι αναγκη να συμφωνησουμε. Δεν ειναι αναγκη να γινουμε κολλητοι.

Μπορουμε τουλαχιστον να μην στενοχωριομαστε.
Εγω (πραγματικα τωρα, χωρις μαλακιες) μπορω να μην ξαναμπω εδω μεσα και να μην ξαναγινει καμια συζητηση, που στο κατω κατω βλεπω οτι δεν οδηγει και πουθενα.

Εγω δεν εχω κανενα λογο να διαφωνησω στο οτι ολοι, εσυ, ο Νικ, Ο Μπλιζ, ειστε σοβαροι ανθρωποι χωρις βουληση να αδικησετε κανενα.
Αλλά καμια φορα ισως και αναιτια, καποια πραγματα χαλανε, δεν ειναι γραφτό να αλληλοχωνευομαστε ολοι.
Κοιτα ηρεμησε κι εσυ, η ζωη ειναι μικρη για να σκάμε και για τετοια.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.957
Πόντοι
2.606
Παιδιά πάω να φτιάξω ενα γκαφε βλέπω να χύνεται αίμα εγω πάντως ειμαι με τις καριολες θα τις συντρίψουμε τις γαμιολες  :gay:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.740
Πόντοι
606
Γαμάς με τον κώλο εσύ, είσαι γαμιάς με την όπισθεν  :grin:

Όλοι το λένε, εγώ πάντως από άλλους το άκουσα  :dunno:
αυτο που πρεπει να ξερεις βλακα ειναι οτι δεν γαμαω με το ποντικι ;)
αντε γαμησου τωρα να σου φυγουν τα σπυρακια
ΒΛΑΚΑ :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom