Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 938K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Αύριο πεθυμήσα μύδια αχνιστά

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Πάω νάνι. Καληνύχτα σας

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Καληνύχτα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.367
Πόντοι
25.467
και αλεξ επειδη με ρωτησες ξεφτιλα για εμενα ειναι
1. να εχω φιλο τον μπλιζ και να τον δινω για την πρωτη γκομενα
2. να μηντολμω να πω ναι ξερω την ροζυ και τον αλεξ και πιστευω αυτο εστω με καποιο κομψο τροπο
3.να στελνω φωτο της δηθεν ερις σε πμ και να λεω οτι ειναι δικαστης και μετα να της λεω προσεχε θα σε καταλαβουν οτι εισαι δικαστης σε πμ
4. να στελνω φωτο σε πμ σε 15 διαφορετικα μελη απο ανθρωπους που ειναι ανυποψιαστοι στο μπουρδελα και δεν φταινε σε κατι
5, να παιρνω την φωτο(βλ αγιος χαουζ ..) να μιλαω σε πμ με αλλους γιαυτην και μετα να κανω την παπια και να δινω τα ευσημα στην ροζυ και στον αλεξ
6. να ρωταω ως ροζυ σε πμ την ερι μετα απο ολα αυτα αν εγινε κατι
7. η αηδια εχει και τα ορια της και εσεις δεν εχετε κανενα .
8. εχω ενηερωσει γιαυτα τις αρχες γιατι ειστε τελιεως μαλακες και θα σκεφτω πολυ τι θα κανω μαζι σας. παπαρες και τελος απο εμενα σε ολο αυτη την αηδια.νταξ αλεξ; αι σιχτιρια λοιπον

Μάλιστα!!! Τώρα έπεσαν οι μάσκες!!! Τώρα αντιλαμβάνομαι τον λόγο για τον οποίον αναλώνεστε σε λυσσαλέες προσπάθειες κατασυκοφάντησής μου.

Ως εκ τούτου λοιπόν, τα πράγματα αλλάζουν άρδην, ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ - ΠΡΟΚΑΛΩ: 

α) Όποιον ή όποιαν, του έχω ή της έχω ζητήσει μέχρι σήμερα, να μου αποστείλει μέσω π.μ., ή με οιονδήποτε άλλον τρόπο και μέσον, φωτογραφικό υλικό που να αφορά μέλη του παρόντος ιστοτόπου ή εν γένει άλλα άτομα φερόμενα ως μέλη, να βγεί και να δημοσιεύσει στο παρόν νήμα, ή σε οποίοδήποτε άλλο νήμα του παρόντος επιθυμεί, τα τεκμήρια.

β) Όποιον ή όποιαν, μου έχει προτείνει μέχρι σήμερα, να μου αποστείλει μέσω π.μ., ή με οιονδήποτε άλλον τρόπο και μέσον, φωτογραφικό υλικό  που να αφορά μέλη του παρόντος ιστοτόπου ή εν γένει άλλα άτομα φερόμενα ως μέλη, και έχω δεχθεί την πρόταση, να βγεί και να δημοσιεύσει στο παρόν νήμα, ή σε οποίοδήποτε άλλο νήμα του παρόντος επιθυμεί, τα τεκμήρια.

γ)Όποιον ή όποιαν, μου έχει αποστείλει μέχρι σήμερα, μέσω π.μ., ή με οιονδήποτε άλλον τρόπο και μέσον, φωτογραφικό υλικό  που να αφορά μέλη* του παρόντος ιστοτόπου ή εν γένει άλλα άτομα, να βγεί και να δημοσιεύσει στο παρόν νήμα, ή σε οποίοδήποτε άλλο νήμα του παρόντος επιθυμεί, τα τεκμήρια.

δ)Όποιον ή όποιαν, έχει δεχθεί από εμένα μέχρι σήμερα, μέσω π.μ., ή με οιονδήποτε άλλον τρόπο και μέσον, φωτογραφικό υλικό  που να αφορά μέλη του παρόντος ιστοτόπου ή εν γένει άλλα άτομα φερόμενα ως μέλη, να βγεί και να δημοσιεύσει στο παρόν νήμα, ή σε οποίοδήποτε άλλο νήμα του παρόντος επιθυμεί, τα τεκμήρια.

και τέλος

ε)Όποιον ή όποιαν, έχω αλληλογραφήσει μέχρι σήμερα, μέσω π.μ., ή με οιονδήποτε άλλον τρόπο και μέσον, με σκοπό να σχολιάσω φωτογραφικό υλικό, παράνομο ή ακόμα και νόμιμο, που να αφορά μέλη* του παρόντος ιστοτόπου ή έν γένει άλλα άτομα φερόμενα ως μέλη, να βγεί και να δημοσιεύσει στο παρόν νήμα, ή σε οποίοδήποτε άλλο νήμα του παρόντος επιθυμεί, τα τεκμήρια.

*Εξαιρούνται οι επαγγελματίες ιερόδουλες και εν γένει οι εκδιδόμενες, μέλη του παρόντος.

[size=13pt]Δίνω διορία 10 ημερών. Τουτέστιν, μέχρι την 5η πρωινή της 15ης Απριλίου του τρέχοντος έτους.  Αν παρουσιασθεί έστω και ένας ή μία, που θα προσκομίσει έστω και ένα γνήσιο  τεκμήριο (με πρίντ σκρίν), για  κάποιαν από τις παραπάνω περιπτώσεις, δηλώνω ότι θα διαγράψω τον λογαριασμό μου. Αν όχι, πιστεύω ότι θα έχετε την ευθιξία να διαγράψετε εσείς τον δικό σας.[/size]

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Χαιρετώ την αγαπητή συντροφιά. Nick σε ευχαριστώ για την πρότασή σου, την τίμησα και πέρασα πολύ καλά.
Φίλε χαίρομαι πολύ που πέρασες καλά. Οι προτάσεις μου στηρίζονται πάντα όχι μόνο σε προσωπικά στοιχεία, αλλά και σε στοιχεία συναγωνιστών που έχω εμπιστοσύνη έτσι ώστε το στατιστικό δείγμα να είναι όσο το δυνατόν αξιόπιστο.  ;)

Καλημέρα σε όλα τα παιδιά.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Καλημέρα.
Αν αντιδρούσα εν θερμώ, θα έπρεπε να γράψω ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα και να διαγραφώ. Κάτι που βέβαια δεν αποκλείεται να συμβεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
Παρόλα αυτά προσπαθώ να εκπαιδεύω τον εαυτό μου να μην παίρνει βιαστικές αποφάσεις.
Όταν ξεκινήσαμε αυτό το νήμα [ ο Άγιος και ο υποφαινόμενος ] δεν είχαμε φαντασθεί ότι θα έφθανε τόσο μακριά. Απολαμβάναμε κάθε σελίδα του χωρίς να ξέρουμε για πόσο θα κρατήσει.
Τελικά κράτησε και κράτησε αρκετά.
Φθάσαμε όμως πια στο όριο του big bang [ αν δεν έχει ήδη συμβεί αυτό ].
Δεν έχει νόημα να αναλύσουμε το πως και το γιατί. Ο καθένας μας έχει σχηματίσει άποψη και δεν έχει σημασία να ψάξουμε να βρούμε ποιος έχει δίκιο και ποιος έχει άδικο.
Στα πλαίσια αυτού του νήματος σφυρηλατήθηκαν ισχυρές σχέσεις και κάποιες από αυτές θα κρατήσουν για όλη μας την ζωή. Στα πλαίσια αυτών των σχέσεων και επειδή αυτές οι σχέσεις βασίσθηκαν στην ειλικρινή και ανιδιοτελή φιλία καταφέραμε με αμοιβαίες υποχωρήσεις, συμβουλές και χιούμορ να ξεπεράσουμε πολλές κρίσεις.
Αν τα αμέσως παραπάνω χαρακτηριστικά μας συνεχίζουν να υπάρχουν, να είναι ζωντανά και να μας ενώνουν, τότε καλώ όλους και αφού αναλάβει ο κάθε ένας μας το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί [ σε συζήτηση με τον εαυτό του ], να τραβήξουμε ένα Χ σ΄ αυτά που έχουν συμβεί και μας έχουν πικράνει.
Αν αντίθετα δεν υπάρχει πια τίποτε μέσα μας παρά πίκρα, οργή και θυμός, τότε καλό είναι να μαζέψουμε τα πράγματά μας και να φύγουμε. Τουλάχιστον ο blizardeye αυτό θα κάνει.
Δεν έχω την δυνατότητα να κλειδώσω το νήμα και όταν ο blizardeye  και κάποιοι άλλου αποχωρήσουν, είναι πιθανό ότι αυτό θα καταληφθεί από τα δύο άχρηστα νικς, που συγκεντρώνουν πάνω τους όλα όσα ο σκληρός πυρήνας του νήματος [ και όχι μόνο ] απεχθάνεται. Αλλά δεν θα έχει νόημα. Η φύση απεχθάνεται τα κενά και όλα συμπληρώνονται και συνεχίζονται.
Δεν έχει νόημα να ανταλλάξουμε π.μ. και ν΄ αρχίσουμε τα τηλεφωνήματα.
Ή είμαστε φίλοι και συνεχίζουμε, συγχωρώντας ή το διαλύουμε.
Σκεφθείτε και αποφασίστε! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ και αυτή η άρρωστη κατάσταση δεν θα συνεχισθεί.

Εγώ, προσωπικά, ζητώ ΣΥΓΝΩΜΗ από όλους σας για τα πολλά λάθη που έκανα έως σήμερα.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Μάλιστα!!! Τώρα έπεσαν οι μάσκες!!! Τώρα αντιλαμβάνομαι τον λόγο για τον οποίον αναλώνεστε σε λυσσαλέες προσπάθειες κατασυκοφάντησής μου.

Ως εκ τούτου λοιπόν, τα πράγματα αλλάζουν άρδην, ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ - ΠΡΟΚΑΛΩ: 

α) Όποιον ή όποιαν, του έχω ή της έχω ζητήσει μέχρι σήμερα, να μου αποστείλει μέσω π.μ., ή με οιονδήποτε άλλον τρόπο και μέσον, φωτογραφικό υλικό που να αφορά μέλη του παρόντος ιστοτόπου ή εν γένει άλλα άτομα φερόμενα ως μέλη, να βγεί και να δημοσιεύσει στο παρόν νήμα, ή σε οποίοδήποτε άλλο νήμα του παρόντος επιθυμεί, τα τεκμήρια.

β) Όποιον ή όποιαν, μου έχει προτείνει μέχρι σήμερα, να μου αποστείλει μέσω π.μ., ή με οιονδήποτε άλλον τρόπο και μέσον, φωτογραφικό υλικό  που να αφορά μέλη του παρόντος ιστοτόπου ή εν γένει άλλα άτομα φερόμενα ως μέλη, και έχω δεχθεί την πρόταση, να βγεί και να δημοσιεύσει στο παρόν νήμα, ή σε οποίοδήποτε άλλο νήμα του παρόντος επιθυμεί, τα τεκμήρια.

γ)Όποιον ή όποιαν, μου έχει αποστείλει μέχρι σήμερα, μέσω π.μ., ή με οιονδήποτε άλλον τρόπο και μέσον, φωτογραφικό υλικό  που να αφορά μέλη* του παρόντος ιστοτόπου ή εν γένει άλλα άτομα, να βγεί και να δημοσιεύσει στο παρόν νήμα, ή σε οποίοδήποτε άλλο νήμα του παρόντος επιθυμεί, τα τεκμήρια.

δ)Όποιον ή όποιαν, έχει δεχθεί από εμένα μέχρι σήμερα, μέσω π.μ., ή με οιονδήποτε άλλον τρόπο και μέσον, φωτογραφικό υλικό  που να αφορά μέλη του παρόντος ιστοτόπου ή εν γένει άλλα άτομα φερόμενα ως μέλη, να βγεί και να δημοσιεύσει στο παρόν νήμα, ή σε οποίοδήποτε άλλο νήμα του παρόντος επιθυμεί, τα τεκμήρια.

και τέλος

ε)Όποιον ή όποιαν, έχω αλληλογραφήσει μέχρι σήμερα, μέσω π.μ., ή με οιονδήποτε άλλον τρόπο και μέσον, με σκοπό να σχολιάσω φωτογραφικό υλικό, παράνομο ή ακόμα και νόμιμο, που να αφορά μέλη* του παρόντος ιστοτόπου ή έν γένει άλλα άτομα φερόμενα ως μέλη, να βγεί και να δημοσιεύσει στο παρόν νήμα, ή σε οποίοδήποτε άλλο νήμα του παρόντος επιθυμεί, τα τεκμήρια.

*Εξαιρούνται οι επαγγελματίες ιερόδουλες και εν γένει οι εκδιδόμενες, μέλη του παρόντος.

[size=13pt]Δίνω διορία 10 ημερών. Τουτέστιν, μέχρι την 5η πρωινή της 15ης Απριλίου του τρέχοντος έτους.  Αν παρουσιασθεί έστω και ένας ή μία, που θα προσκομίσει έστω και ένα γνήσιο  τεκμήριο (με πρίντ σκρίν), για  κάποιαν από τις παραπάνω περιπτώσεις, δηλώνω ότι θα διαγράψω τον λογαριασμό μου. Αν όχι, πιστεύω ότι θα έχετε την ευθιξία να διαγράψετε εσείς τον δικό σας.[/size]

Δε χρειάζεται να διαγραφεί κανείς από τους 2 κατά την προσωπική μου άποψη. Μου είστε και οι 2 συμπαθείς και θα στενοχωρηθώ.

Όσον αφορά αυτά που αναφέρεις.
Προσωπικά  δεν έχω λάβει ποτέ πμ από τον Άγιο με φωτογραφικό υλικό ή προσωπικά δεδομένα κανενός μέλους του παρόντος ιστοτόπου.

χιουμοριστική παρένθεση: ρε κωλοπαιδαρά ούτε εργαζόμενης δε μου έχεις στείλει  :2funny:

Και για να ενισχύσω αυτό που λέω, σε περίπτωση που κάποιος πει, για ποιον λόγο να στείλει σε σένα πμ εφόσον δε γνωρίζεστε, έχω να αποκαλύψω  ότι γνωριζόμαστε. Δεν το είχα πει μέχρι σήμερα γιατί χαλάει το μύθο του θρεντ.

Ο τύπος του ανθρώπου the saint που έχω γνωρίσει, σε καμιά περίπτωση δεν παραπέμπει σε τύπο "Κατίνας" που θα έβγαζε στη φόρα προσωπικά δεδομένα. Ακόμη και στη μεταφορά δεδομένων για ανθρώπους που έχει γνωρίσει στον παρόντα ιστότοπο είναι φειδωλός και μετρημένος. Τουλάχιστον αυτήν την εντύπωση έχω αποκομίσει εγώ από τις 2 συναντήσεις μας εν μέσω φαγητού και κρασιόύ την πρώτη και καφέ με τον Χάουζ τη δεύτερη. Γενικότερα η αίσθηση που έχω είναι ότι πρόκειται για άντρα συγκροτημένο, έμπειρο και εμπιστοσύνης.

Την Εριναλ δεν την έχω γνωρίσει αλλά έχω μιλήσει μαζί της στο τηλέφωνο 2-3 φορές. Μου έχει δώσει την αίσθηση κοριτσιού καλλιεργημένου, έξυπνου και με μεγάλη αίσθηση του χιούμορ. Επιφυλακτική και κλειστή, ως οφείλει ένα γυναικείο νικ σε τέτοιου είδους φόρουμ.

Συμπεραίνω λοιπόν ότι, από κάπου αλλού έχει ξεκινήσει όλο αυτό και αν και υποψιάζομαι, δε θα κατονομάσω εφόσον δεν έχω αποδείξεις.

Ας αφήσουμε το χρόνο να δείξει αν και πλέον έχει κουράσει όλο αυτό και όλοι έχουμε σχηματίσει μια άποψη.

χιουμοριστικός επίλογος: βρε θα μας πει κανείς τελικά ποιος είναι αυτός ο Άγιος? 4000 σελίδες και ακόμη τίποτα?  :2funny:  

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Τα παραπάνω που αναφέρει ο κ. NICK TRIVE τα προσυπογράφω και εγώ όχι ως νηματοθέτης αλλά ως άνθρωπος, που ξέρει πρόσωπα και πράγματα.
Ο κ. The Saint δεν έχει πρσβάλει κανένα μέλος του νήματος, έμμεσα ή άμεσα. Είμαι απόλυτος σ΄ αυτό και δεν μπαίνω σε διαδικασία ανταπόδειξης.
Μπορεί να έχει χίλια άλλα ελαττώματα [ γεροξούρας κλπ ... τα έχουμε εκθέσει αναλυτικά κατά την διάρκεια των εργασιών του νήματος  :grin: ] αλλά πάνω από όλα σέβεται τον εαυτό του και τους άλλους!  :hi:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Μπλιζάκο, πουθενά δε θα πάμε, εδώ θα μείνουμε όλοι.

Όποιος φύγει τον γάμησα  :2funny: :2funny: :2funny:

Γαμώτο ΄πέρασε η ώρα και έχω σεμινάριο

Άντε γεια

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Μπλιζάκο, πουθενά δε θα πάμε, εδώ θα μείνουμε όλοι.

Όποιος φύγει τον γάμησα  :2funny: :2funny: :2funny:

Γαμώτο ΄πέρασε η ώρα και έχω σεμινάριο

Άντε γεια

Και εγώ πνίγομαι αλλά έπρεπε ν΄ ασχοληθώ και με αυτά αφού με αφορούν.
Ανεξάρτητα από την πορεία του νικ μου εδώ μέσα, εμείς οι δύο δεν θα χαθούμε!!!

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Και εγώ πνίγομαι αλλά έπρεπε ν΄ ασχοληθώ και με αυτά αφού με αφορούν.
Ανεξάρτητα από την πορεία του νικ μου εδώ μέσα, εμείς οι δύο δεν θα χαθούμε!!!

το πλέον σίγουρο αδελφέ μου

άνθρωποι σαν και σένα σπανίζουν

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Αναφορικά επίσης με την κα. Έριναλ και στον βαθμό που η κα. Έριναλ μου επέτρεψε να την γνωρίσω έως σήμερα έχω να πω τα εξής:
Είναι ένα από τα πιο έξυπνα άτομα, που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Ένα νικ που ανεξάρτητα του αν συμφωνείς ή διαφωνείς μαζί του, σίγουρα το σέβεσαι και αν μάθεις να συνυπάρχεις με το εκρηκτικό ταμπεραμέντο της, τότε απολαμβάνεις την συζήτηση μαζί της.
Είναι όμως γυναίκα και η παθογένεια του μπου εκβράζεται επάνω της και καθημερινά. Εχει αντέξει πολύ περισσότερα εδώ μέσα από όσα οι περισσότεροι από εμάς θα μπορούσαν να αντέξουν. Και σίγουρα τα μέλη του πυρήνα του νήματος δεν είναι αυτοί που της προξενούν προβλήματα.
Μαζί μας όμως είναι και σ΄ εμάς θα τα < βγάλει >. Σε όλους μας άλλωστε δεν συμβαίνει αυτό; Γι΄ αυτό είναι οι φίλοι!
Άλλωστε και η ίδια αφού τα πει και ξεφουσκώσει, δείχνει την πολύ ευαίσθητη πλευρά του εαυτού της και πάνω από όλα γνωρίζει να συγχωρεί.
Αν και είμαστε στον ίδιο επαγγελματικό χώρο και στην ίδια πόλη, δε γνωρίζω ούτε το όνομά της, ούτε την ηλικία της ούτε την εμφάνισή της κλπ
Αλλά έχει σημασία αυτό;
Γι΄ αυτό είμαστε εδώ μέσα; Ή είμαστε εδώ μέσα για να προσπαθήσουμε να περνάμε καλά ξεχνώντας την < ζοφερή > πραγματικότητά μας;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Και πάλι όμως οφείλω να τονίσω ότι το θέμα δεν είναι τα στενά πλαίσια της διαφοράς [ αν υπάρχει διαφορά ] του Αγίου με την κα. Έριναλ.
Το θέμα είναι πια γενικότερο και όσα ανέφερα στην αρχική σημερινή ανάρτησή μου είναι τα ουσιώδη.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Καλημέρα.
Αν αντιδρούσα εν θερμώ, θα έπρεπε να γράψω ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα και να διαγραφώ. Κάτι που βέβαια δεν αποκλείεται να συμβεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Εγώ, προσωπικά, ζητώ ΣΥΓΝΩΜΗ από όλους σας για τα πολλά λάθη που έκανα έως σήμερα.

Άντε στα τσακίδια, καιρός να έχει το thread  αυτό το μέλλον που του αξίζει.

imaging_autopsy_replace.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom