You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 917K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.000
- Πόντοι
- 606
φευγεις βλαμμενε?
κατσε λιγο,εχεις πλακα
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Πραγματικα σε ρωτησα αν δεν απατωμαι δυο φορες με πμ τι συμβαινει, γτ πραγματικα δεν γνωριζα. Αν ειχες μπει στον κοπο να απαντησεις ισως και να βγαζαμε την ακρη πολυ πιο γρηγορα. Δεν εχω και δεν ειχα κανενα λογο να ασχοληθω μαζι σου, ουτε με κανενα αλλο μελος. Εχω γνωρισει αρκετα μελη, ωστοσο δεν εχω πει τπτ ποτε. Εχω δεχθει τοσες επιθεσεις και ποτε δεν εδωσα δημοσια τα οσα μου εστελναν διαφοροι υπογειως.Σου εβγαλα αυτα που ειπες εσυ εξω εδω στο θρεντ σε εμενα. Μου ειπες οτι δεχθηκα αηθη επιθεση οχι απο την ροζυ και ενω εγω δεν ειχα μιλησει για επιθεση, ουτε για φωτο ουτε για τιποτα παρα μονο ελεγα εβριζα την ροζυ πουτανα. Για εξηγησε μου γι αποια επιθεση μιλουσες και ποιος ηταν ο δραστης της και που τον ηξερες εσυ και γιατι δεν εφταιγε η ροζυ και για ποιο λογο με συμβουλευες να μην της την πεφτω. εχεις απαντησεις;
Προφανως και στοιχεια δεν υπαρχουν για οσα υποστηριζεις, γτ ποτε δεν συνεβησαν. Απλα αναρωτιεμαι για ποιο λογο πιστευεις οτι θα το εκανα αυτο και γτ θεωρεις οτι ειναι τοσο καλοπροαιρετοι οι "φιλοι" σου.
Ακομη και τωρα εγω δεν προκειται να αναφερθω σε κανεναν προσωπικα, ειναι ολοι αρκετα μεγαλοι και απ' οτι ισχυριζονται σοβαροι, επομενως θελω να δω αν υπαρχει ιχνος αξιοπρεπειας πανω τους.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.000
- Πόντοι
- 606
εισαι μια πριζα εσυ..σουκοΡοζυ στην ταμπακιέρα τι εχεις να πεις για αυτα που λέει ο Άγιος για την φωτό ;
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Δηλώνω οτι δεν έλαβα κανένα πμ (περιμένω ένα απο τον τσομπάνη αλλά μ΄έγραψε στα αρχίδια του)
Επίσης δεν φεύγω απο το νήμα (θα μείνω μόνο εγώ) να φύγετε εσείς
Καθώς και το νήμα δεν θα κλείσει γιατί δεν θα το επιτρέψω ;)
Ευχαριστώ.
Καλήν εσπέραν να έχετε.
Ευχαριστώ.
Καλήν εσπέραν να έχετε.
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.000
- Πόντοι
- 606
Δηλώνω οτι δεν έλαβα κανένα πμ (περιμένω ένα απο τον τσομπάνη αλλά μ΄έγραψε στα αρχίδια του)
Ευχαριστώ.
Καλήν εσπέραν να έχετε.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Γειά σου Διομήδαρε
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Εντάξει μπήκα μετά από τρεις μήνες και μπάχαλο η κατάσταση. Προσπάθησα να καταλάβω από χθες τι έχει γίνει και μάλλον το συμπέρασμα είναι ότι βαριέστε.
Οκ ας πω και εγώ την μαλακία μου, λοιπόν, από τα λίγα που διάβασα.
Μια κοινότητα για να λειτουργήσει έχει κάποιους κανόνες, άγραφους, που είναι κοινά αποδεκτοί για να λειτουργήσει η κοινότητα. Το να στείλει κανείς μία φωτογραφία από δημόσια δραστηριότητα (συνεστίαση) σε pm και να λέει ξέρεις αυτός είναι ο τάδε, δεν είναι προφανώς παράνομο είναι όμως κατινιά και σπάει τον άγραφο νόμο της ανωνυμίας.
Τώρα όλο αυτό το γαϊτανάκι με το μου είπε που του είπε που του είπαν, τα μισόλογα, υπονοούμενα, διφορούμενα και δήθεν είναι παπαριές, σενάρια για σαπουνόπερα του κώλου.
Αν κάποιος κυκλοφόρησε φωτογραφία της Έριναλ χωρίς μάλιστα να της μιλήσει πριν και τώρα κρύβεται είναι κατίνα. Αυτό, που όλοι ξέρουν για όλους τους άλλους, βρωμιές, μυστικά και έτσι, καταντάει αηδία. Άμα είναι να το κάνουμε reality, να σπείρουμε τουλάχιστον τρόμο στην ελληνική κοινωνία.
Νομίζω η προηγούμενη απάντηση του Άγιου ήταν ξεκάθαρη για το τι έχει γίνει, από κει κατάλαβα δυο πράγματα. Βάλτε μια σειρά και κλείστε το.
Ρε Μπλιζ, τι φεύγεις και παπαριές; Για 4-5 ανθρώπους που διαβάζουμε μένουμε κάποιοι στο site, αν φύγουν και αυτοί τι θα διαβάζουμε, για τα γαριδάκια που έφαγε ο Boldemort;
Μια κοινότητα για να λειτουργήσει έχει κάποιους κανόνες, άγραφους, που είναι κοινά αποδεκτοί για να λειτουργήσει η κοινότητα. Το να στείλει κανείς μία φωτογραφία από δημόσια δραστηριότητα (συνεστίαση) σε pm και να λέει ξέρεις αυτός είναι ο τάδε, δεν είναι προφανώς παράνομο είναι όμως κατινιά και σπάει τον άγραφο νόμο της ανωνυμίας.
Τώρα όλο αυτό το γαϊτανάκι με το μου είπε που του είπε που του είπαν, τα μισόλογα, υπονοούμενα, διφορούμενα και δήθεν είναι παπαριές, σενάρια για σαπουνόπερα του κώλου.
Αν κάποιος κυκλοφόρησε φωτογραφία της Έριναλ χωρίς μάλιστα να της μιλήσει πριν και τώρα κρύβεται είναι κατίνα. Αυτό, που όλοι ξέρουν για όλους τους άλλους, βρωμιές, μυστικά και έτσι, καταντάει αηδία. Άμα είναι να το κάνουμε reality, να σπείρουμε τουλάχιστον τρόμο στην ελληνική κοινωνία.
Νομίζω η προηγούμενη απάντηση του Άγιου ήταν ξεκάθαρη για το τι έχει γίνει, από κει κατάλαβα δυο πράγματα. Βάλτε μια σειρά και κλείστε το.
Ρε Μπλιζ, τι φεύγεις και παπαριές; Για 4-5 ανθρώπους που διαβάζουμε μένουμε κάποιοι στο site, αν φύγουν και αυτοί τι θα διαβάζουμε, για τα γαριδάκια που έφαγε ο Boldemort;
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τι πμ θελεις φιλε;Δηλώνω οτι δεν έλαβα κανένα πμ (περιμένω ένα απο τον τσομπάνη αλλά μ΄έγραψε στα αρχίδια του)
Ευχαριστώ.
Καλήν εσπέραν να έχετε.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.750
- Πόντοι
- 25.467
Εντάξει μπήκα μετά από τρεις μήνες και μπάχαλο η κατάσταση. Προσπάθησα να καταλάβω από χθες τι έχει γίνει και μάλλον το συμπέρασμα είναι ότι βαριέστε.
Εδώ ακριβώς έγκειται το πρόβλημα, φίλτατε. Διότι, όπως πολύ συχνα συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, ο αρχικός δράστης μπορεί να ηταν ένας, αλλά στην συνέχεια οι δράστες έγιναν πολλοί.
Και εξηγούμαι.
Έχω πλέον την βεβαιότητα ότι η διδα Ρόζυ έστειλε την επίμαχη φωτογραφία στον κ. Χ. (άντε το πολύ, και στον κ.Ω...) Ο κ.Χ με την σειρά του, την έστειλε στο έμπιστο φίλο του, κ. Ψ. Ο κ. Ψ την έστειλε με την σειρά του στον εχέμυθο φίλο του, κ. Υ. Ο κ. Υ την έστειλε στους καρδιακούς του φίλους κ.κ. Φ & Σ, και ούτω καθεξής. Έτσι λοιπόν έφτασε και στον κ. Α ο οποίος με την σειρά του πληροφόρησε και την δίδα Ερινάλια, ότι η φερόμενη ως φωτογραφία της, βρίσκεται στην διάθεση αρκετών μελών του παρόντος ιστοτόπου.
Συνεπώς, ευθύνη σε αυτή την ιστορία, έχουν όλοι όσοι συμμετείχαν σε αυτό το αλισβερίσι-τρενάκι, και όχι μόνον ο αρχικός δράστης. Δυστυχώς όμως, όπως βλέπετε, κανείς δεν παρουσιάζεται για να αναλάβει την ευθύνη του που του αναλογεί, και να ζητήσει συγγνώμη στο μερίδιο που του αντιστοιχεί. Όλοι κρύβονται και αφήνουν να βάλλεται ένας (μία στην προκειμένη περίπτωση).
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Δύο απορίες εχω.Εδώ ακριβώς έγκειται το πρόβλημα, φίλτατε. Διότι, όπως πολύ συχνα συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, ο αρχικός δράστης μπορεί να ηταν ένας, αλλά στην συνέχεια οι δράστες έγιναν πολλοί.
Και εξηγούμαι.
Έχω πλέον την βεβαιότητα ότι η διδα Ρόζυ έστειλε την επίμαχη φωτογραφία στον κ. Χ. (άντε το πολύ, και στον κ.Ω...) Ο κ.Χ με την σειρά του, την έστειλε στο έμπιστο φίλο του, κ. Ψ. Ο κ. Ψ την έστειλε με την σειρά του στον εχέμυθο φίλο του, κ. Υ. Ο κ. Υ την έστειλε στους καρδιακούς του φίλους κ.κ. Φ & Σ, και ούτω καθεξής. Έτσι λοιπόν έφτασε και στον κ. Α ο οποίος με την σειρά του πληροφόρησε και την δίδα Ερινάλια, ότι η φερόμενη ως φωτογραφία της, βρίσκεται στην διάθεση αρκετών μελών του παρόντος ιστοτόπου.
Συνεπώς, ευθύνη σε αυτή την ιστορία, έχουν όλοι όσοι συμμετείχαν σε αυτό το αλισβερίσι-τρενάκι, και όχι μόνον ο αρχικός δράστης. Δυστυχώς όμως, όπως βλέπετε, κανείς δεν παρουσιάζεται για να αναλάβει την ευθύνη του που του αναλογεί, και να ζητήσει συγγνώμη στο μερίδιο που του αντιστοιχεί. Όλοι κρύβονται και αφήνουν να βάλλεται ένας (μία στην προκειμένη περίπτωση).
1) Αν τελικα αυτη η φωτο ειναι απο συγκεντρωση μελων, στην οποια προφανως η Ροζυ δεν συμμετειχε, γιατι δεν αναζητειται ως ΑΡΧΙΚΟΣ πάροχος αυτης, καποιος απο τους παρισταμενους στην φωτογραφια?
Προδηλως θα ηταν αδυνατον η Ροζυ να διαθετει φωτογραφια απο συγκεντρωση στην οποια δεν παριστατο. Αρα γιατι κρινουμε τη Ροζυ ως αρχικό πάροχο?
2) Εγω που δεν ξέρω καν την υπαρξη αυτης της φωτογραφιας, γιατι εχω πεσει θύμα της οργης της Εριναλ ως πρωταιτιος? Εππλέον μου φαινεται μυστηριο η Ροζυ να διακινησε καποια φωτογραφια, εστω και ως τριτος ή τεταρτος "κομιστης" χωρις να την δειξει σε μενα.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Έχεις απόλυτο δίκιο Άγιε για τα σχόλια τουλάχιστον.
Αν και πιθανολογώ και για καποια απ τα γεγονότα από ενα σημείο και μετά.
Όσο με αφορά δεν εχω ν απολογηθώ ούτε για τις προθέσεις ούτε για τις πράξεις μου.
Τα στοιχεία μου στη διάθεση οποιουδήποτε θεωρεί πως θίχτηκε μ οποιοδήποτε τρόπο
για τα νόμιμα και δεοντα.
Αν και πιθανολογώ και για καποια απ τα γεγονότα από ενα σημείο και μετά.
Όσο με αφορά δεν εχω ν απολογηθώ ούτε για τις προθέσεις ούτε για τις πράξεις μου.
Τα στοιχεία μου στη διάθεση οποιουδήποτε θεωρεί πως θίχτηκε μ οποιοδήποτε τρόπο
για τα νόμιμα και δεοντα.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Alex η photo ήταν αναρτημένη σε κάποιο fb.