Γράφω για την επίθεση που δέχθηκες όταν μιά φωτογραφία από μία εκδήλωση μελών του παρόντος που έλαβε χώρα στην συμπρωτεύουσα, και όπου στην οποία κάπου μέσα στο τουρλουμπούκι φέρεσαι να απεικονίζεσαι προφίλ, έφτασε στη κυριότητα διαφόρων μελών. Την πληροφορία αυτή μου την μετέφερε ο κ. νηματοθέτης σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε μεταξύ μας. Απο την πρώτη στιγμή κιόλας χαρακτήρισα αυτή την επίθεση αήθη, τόσο στο κ. Νηματοθέτη, όσο και δημόσια. Κατόπιν τούτου, αλληλογράφησα μέσω π.μ. με την δίδα Ρόζυ, την οποία μου είχε σκιαγραφήσει ο κ. νγηματοθέτης ως δράστη, και τις έγραψα πως φημολογείται ότι έπραξε κάτι το αήθες, και ότι αν πράγματι το έπραξε αυτή, θα επρεπε να έχει την ευθιξία να ζητήσει συγγνώμη και μετά να διαγραφεί. Η δίδα Ρόζυ μου ορκίστηκε ότι ουδέποτε έπραξε κάτι τέτοιο. Μου προσέθεσε επίσης, ότι αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα υπήρχαν και τα ανάλογα αποδείκτικά στοιχεία, και ότι πολύ περισσότερο θα είχα λάβει και εγώ, και θα είχα στην κυριότητά μου την επιμαχη φωτογραφία. Με διαβεβαίωσε δε, πώς κπαποιος άλλος κοινός γνωστός μας την έχει κάνει την βρωμοδουλειά, και μου είπε οτι επιφυλάσσεται για να προσκομίσει τα στοιχεία. Επειδή τα όσα μου ανέφερε γι αυτόν που υποψιαζόταν ως δράστη, είχαν καπόια βάση, αλλά κύρίως λόγω έλλειψης αδιάσειστων στοιχέιων εναντίον της, έκλεισα την αλληλογραφία μας.
Μετά απο πολύ καιρό, και συγκεκριμένα στα τέλη του προηγούμενου μήνα, είχα την τύχη και την χαρά, να συναντήσω, επιτέλους, ένα άρρεν και αρσενικό μέλοςτου παρόντος που εκτιμώ και σέβομαι βαθύτατα. Αυτός λοιπόν, μου τεκμηρίωσε την ύπαρξη της φωτογραφίας, όπως και μου τεκμηρίωσε και την ταυτότητα τον δράστη, που δεν είναι άλλος απο την δίδα Ρόζυ. Σημειωτέον, ότι όλα τα παραπάνω τα έπραξε με αδιάβλητα και αδιεάσειστα στοιχεία. (Περιττό θεωρώ να δηλώσω πως τον ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε). Έκτοτε λοιπόν, και όπως θα διαπίστωσες, απέσυρα την στήριξή μου στην δίδα Ρόζυ. Για αυτό και εναντιώθηκα στην επιμονή σου να γράφεις κάτι που είναι εντελώς αναληθές και αβάσιμο, όσον αφορά τα γεγονότα από το τέλος του παρελθόντος μηνός και έπειτα.
Τέλος,
Δηλώνω:
α) Ότι ουδέποτε έλαβα ή απέστειλα φωτογραφία στην οποία φέρεσαι να απεικονίζεσαι.
β) Ότι η παράκληση-πρόκληση μου ισχύει ακόμα.
γ) Αν συντρέξει τέτοιος σοβαρός λόγος, οι υπολογιστές μου είναι στην διάθεση της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.