Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 916K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Alex η photo ήταν αναρτημένη σε κάποιο fb.
Ποιανού το fb?
προφανως καποιου φιλου της Ερης.
Και ποιος ειπε στη Ροζυ "αυτη ειναι η Ερη"?
Και αντι η Ερη να τα βαλει με τον φιλο της, τα βαζει με την Ροζυ (ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ την διακινησε).
Πολυ ωραιο αυτο.
Ε βεβαια, τους φιλους της μην τους πειραξει. Τον ευκολο στοχο εβαλε.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Γράφω για την επίθεση που δέχθηκες όταν μιά φωτογραφία από μία εκδήλωση μελών του παρόντος που έλαβε χώρα στην συμπρωτεύουσα, και όπου στην οποία κάπου μέσα στο τουρλουμπούκι  φέρεσαι να απεικονίζεσαι προφίλ, έφτασε στη κυριότητα διαφόρων μελών. Την πληροφορία αυτή μου την μετέφερε ο κ. νηματοθέτης σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε μεταξύ μας. Απο την πρώτη στιγμή κιόλας χαρακτήρισα αυτή την επίθεση αήθη, τόσο στο κ. Νηματοθέτη, όσο και δημόσια. Κατόπιν τούτου, αλληλογράφησα μέσω π.μ. με την δίδα Ρόζυ,  την οποία μου είχε σκιαγραφήσει ο κ. νγηματοθέτης ως δράστη, και τις έγραψα πως φημολογείται ότι έπραξε κάτι το αήθες, και ότι αν πράγματι το έπραξε αυτή, θα επρεπε να έχει την ευθιξία να ζητήσει συγγνώμη και μετά να διαγραφεί.  Η δίδα Ρόζυ μου ορκίστηκε ότι ουδέποτε έπραξε κάτι τέτοιο. Μου προσέθεσε επίσης, ότι αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα υπήρχαν και τα ανάλογα αποδείκτικά στοιχεία, και ότι πολύ περισσότερο θα είχα λάβει και εγώ, και θα είχα στην κυριότητά μου την επιμαχη φωτογραφία. Με διαβεβαίωσε δε, πώς κπαποιος άλλος κοινός γνωστός μας την έχει κάνει την βρωμοδουλειά, και μου είπε οτι επιφυλάσσεται για να προσκομίσει τα στοιχεία.  Επειδή τα όσα μου ανέφερε γι αυτόν που υποψιαζόταν ως δράστη, είχαν καπόια βάση, αλλά κύρίως λόγω έλλειψης αδιάσειστων στοιχέιων εναντίον της, έκλεισα την αλληλογραφία μας.

Μετά απο πολύ καιρό, και συγκεκριμένα στα τέλη του προηγούμενου μήνα, είχα την τύχη και την χαρά, να συναντήσω, επιτέλους, ένα άρρεν και αρσενικό μέλοςτου παρόντος που εκτιμώ και σέβομαι βαθύτατα. Αυτός λοιπόν, μου τεκμηρίωσε την ύπαρξη της φωτογραφίας, όπως και μου τεκμηρίωσε και την ταυτότητα τον δράστη, που δεν είναι άλλος απο την δίδα Ρόζυ. Σημειωτέον, ότι όλα τα παραπάνω τα έπραξε με αδιάβλητα και αδιεάσειστα στοιχεία. (Περιττό θεωρώ να δηλώσω πως τον ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε).  Έκτοτε λοιπόν, και όπως θα διαπίστωσες, απέσυρα την στήριξή μου στην δίδα Ρόζυ. Για αυτό και εναντιώθηκα στην επιμονή σου να γράφεις κάτι που είναι εντελώς αναληθές και αβάσιμο, όσον αφορά τα γεγονότα από το τέλος του παρελθόντος μηνός και έπειτα. 

Τέλος,

Δηλώνω:
α) Ότι ουδέποτε έλαβα ή απέστειλα φωτογραφία στην οποία φέρεσαι να απεικονίζεσαι.
β) Ότι η παράκληση-πρόκληση μου ισχύει ακόμα.
γ) Αν συντρέξει τέτοιος σοβαρός λόγος, οι υπολογιστές μου είναι στην διάθεση της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.
ομολογία. Ευχαριστώ πάντα είναι χρήσιμη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Προ τριετιας περιπου, φωτο γυναικειου μελους του σαιτ που δεν μπαινει πια, διακινηθηκε παρα τη θεληση της και η κοπελα χλευαστηκε αγρίως.

Η φωτο ηταν απο το fb της.

Eσπευσε σε εμενα για να την συμβουλεψω, καθώς τραμπουκιζοταν αγρίως διαδικτυακα απο καποια μελη για την εμφανιση της.
Την παρεπεμψα στον Αντισθενη, ο οποιος οπως μου ειπε η ιδια, την αντιμετώπισε με ενα στυλ "αναρτατε δημοσια φωτογραφιες σας και μετα παραπονιεστε οτι διακινουνται?"
Η κοπέλα τελικα εγκατέλειψε το σάιτ. Εν προκειμενω δεν διεκρινα κανεναν τραμπουκισμο, ουτε τότε ειδα να χαλασει ο κοσμος οπως τωρα.
Και επιμενω οτι εγω τετοια φωτο απο συγκεντρωση μελών δεν εχω δει.
Παρεμπιπτον συμπερασμα. Ολοι ειστε φιλοι μεταξυ σας και ανταλλασσετε φωτογραφιες ή όποιο υλικο πεσει στα χερια σας, αλλά εμενα με εχετε στην απ' εξω (και καλά κάνετε). Γιατι τα πληρωνω εγω ομως δεν ξερω.

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296

Παρακολουθώ έκθαμβος τη συζήτηση. Οπωσδήποτε η ζωή είναι αποκαλυπτική διαδικασία.

Δεδομένο: Συνάντηση μελών του bou εις τη θεσ/νίκη. Λήφθηκε φωτό που φέρεται να απεικονίζει την erinal, η οποία και διακινήθηκε.

Δύο σενάρια: Απεικονίζει την Έρη ή δεν την απεικονίζει.

Αν όχι, ζήτημα δεν τίθεται.

Αν ναι, τίθεται. Πρωτίστως ηθικό, αλλά και άλλης φύσεως.

Το ερώτημα παραμένει: Αφορά το νήμα? Όχι, αφορά τους εμπλεκομένους και μόνον αυτούς.

Συμπέρασμα: Διαλύθηκε το νήμα.

Δεν πειράζει, θα προκύψει άλλο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Χαιμ καλησπέρα. Παίρνεις και συ θέση στο θέμα βλέπω. Ενδιαφέρον  :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Απ οτι βλεπω και σ αυτο το θρεντ εγινε το πικι πικι ραμ  :S

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Και που είσαι ακόμα Λαιφ. Το πικι ραμ δε έχει γίνει ακόμα

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296
Χαιμ καλησπέρα. Παίρνεις και συ θέση στο θέμα βλέπω. Ενδιαφέρον  :grin:

Καλησπέρα. Δεν παίρνω θέση προβαίνω σε διαπιστώσεις με βάση τις δημοσιεύσεις. Ξέρεις η γνώση που προέρχεται από την παρατήρηση είναι η καλύτερη.

:rolleyes:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686

Το θέμα είναι , αξίζει η Εριναλ για κανένα φυστίκι
ή είναι αδιάφορη και άχρωμη, άοσμη, άγευστη
σαν ...το απεσταγμένο νερό ;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αν ασχολείστε με την Εριναλ και δεν είναι καμία
καβλιάρα να της ρίξουμε κανένα μανίκι,
είναι εκτός θέματος στο μπου.κομ και
το Ανώτατο Μπουρδελοδικαστήριο σύμφωνα με το άρθρο 559
του Κώδικα Μπουρδελικής Δικονομίας απορρίπτει την κρινόμενη αίτηση
ως δικονομικά απαράδεκτη !
:rockon: :rockon: :rockon:   :dancing:

:2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Καλησπέρα. Δεν παίρνω θέση προβαίνω σε διαπιστώσεις με βάση τις δημοσιεύσεις. Ξέρεις η γνώση που προέρχεται από την παρατήρηση είναι η καλύτερη.

:rolleyes:
εγώ παρατηρώ πλήθος από κατινες εσύ βλέπεις το νημα να κλενει έχει ενδιαφέρον

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.039
Πόντοι
2.606
Η Έρη μου εχει αναφέρει στο παρελθόν για κάποια τέτοια φωτό χωρίς να εχει διευκρινιστεί αν απεικόνιζε την ίδια αλλά αυτο λίγη σημασία εχει αφού αυτοί που διακίνησαν το έκαναν πιστεύοντας οτι ειναι αυτή πράγμα απαράδεκτο αν όντως συνέβη . Αρα η Έρη εχει τα δικιά της κατα πως φαίνεται στο κομμάτι μέχρι εδω γιατι μένει να αποδειχθεί ποιοι το έκαναν αυτο και αν είχαν συμμετοχή η ροζυ κι ο αλεξ η άδικα βάλλονται .

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
αντρικια πράγματα σταράτα και δεν σηκώνεις και πολλά ε ?
Ειρωνεύεσαι υπoθέτω. Στο ειπα 1000 φορες, σε ότι νομίζεις πως εμπλέκομαι έμμεσα ή άμεσα τα πλήρη στοιχεία μου στη διάθεσή σου,got it?

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Ειρωνεύεσαι υπoθέτω. Στο ειπα 1000 φορες, σε ότι νομίζεις πως εμπλέκομαι έμμεσα ή άμεσα τα πλήρη στοιχεία μου στη διάθεσή σου,got it?

Κι αν είναι καμία μητρομάνα , και σε κυνηγάει ;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
τα ξέρω τα στοιχεία σου. Ξέρω και ότι κράτησες πιο διπλωματική στάση. Ξέρω και ότι παραδέχτηκες ξέρω και ότι δεν είσαι κακός απλά είσαι κούκου. Για τους υπόλοιπους δεν ισχύει τίποτα από αυτά. τουλάχιστον εσύ είχες τα κότσια να πεις έγινε έτσι

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296
εγώ παρατηρώ πλήθος από κατινες εσύ βλέπεις το νημα να κλενει έχει ενδιαφέρον

Κατίνοι και κατίνες υπάρχουν παντού τόσο στην ψηφιακή, όσο και στην αναλογική πραγματικότητα. Το τί βλέπει ο καθένας είναι ζήτημα γωνίας παρατήρησης.  :rolleyes:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
τα ξέρω τα στοιχεία σου. Ξέρω και ότι κράτησες πιο διπλωματική στάση. Ξέρω και ότι παραδέχτηκες ξέρω και ότι δεν είσαι κακός απλά είσαι κούκου. Για τους υπόλοιπους δεν ισχύει τίποτα από αυτά. τουλάχιστον εσύ είχες τα κότσια να πεις έγινε έτσι
Αδικα έψαξες αν έψαξες. Και να τόκανες δε με αφορά καθόλου.
Αλλά γιατί μπήκες στον κόπο? Σου είπα, έλα να στα δώσω και να κινηθείς όπως γουστάρεις.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

To να δίνει ο ένας τα στοιχεία του άλλου στη ζούλα πουστιά είναι, χειρότερο και από τη φωτογραφία. Αν τα ήθελες ας του τα ζήταγες πόσο μάλλον που ο ίδιος προσφέρεται να στα δώσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom