erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Αγαπητή να προσφωνείς την νεοκόρο της ενορίας σου που δίδει τα αντίδωρα στο εκκλησιασμα..Πάντα στην διάθεσή σας, αγαπητή μου.
Αγαπητή να προσφωνείς την νεοκόρο της ενορίας σου που δίδει τα αντίδωρα στο εκκλησιασμα..Πάντα στην διάθεσή σας, αγαπητή μου.
Αγαπητή να προσφωνείς την νεοκόρο της ενορίας σου που δίδει τα αντίδωρα στο εκκλησιασμα..
ο νηματοθέτης όλα τα ξέρει αλλά να μαζέψει κανεναν απο το νημα που μας λεει και πως σκεφτόμαστε δεν ξέρει. Αντε μην τα παρω εδω μεσαΕξ όσων γνωρίζει ο νηματοθέτης, δεν υπάρχουν θήλεα νεοκόροι, κυρία.
Άλλωστε τα αντίδωρα, όπως έχουμε γράψει ήδη στο νήμα, τα παίρνει μόνος του αφού εκκλησιάζεται δίπλα από τον σχετικό κάλαθο.
ο νηματοθέτης όλα τα ξέρει αλλά να μαζέψει κανεναν απο το νημα που μας λεει και πως σκεφτόμαστε δεν ξέρει. Αντε μην τα παρω εδω μεσα
;αυτο λεγεται αντιποιηση αρχης και διωκεται ποινικαο νηματοθέτης όλα τα ξέρει αλλά να μαζέψει κανεναν απο το νημα που μας λεει και πως σκεφτόμαστε δεν ξέρει. Αντε μην τα παρω εδω μεσα
Ειναι που νηστεύω μέρες που έρχονται. Αλλά σήμερα είδα ενα πουλι να και οσο και να το πεις πάει η νηστεία. Μου έπεσε βαρύΝαι, βεβαίως!
Καιρό έχετε να μας περιλούσετε!
Ειναι που νηστεύω μέρες που έρχονται. Αλλά σήμερα είδα ενα πουλι να και οσο και να το πεις πάει η νηστεία. Μου έπεσε βαρύ
σιγα μην λέγεται προκληση σκανδαλου με ακόλαστες πράξεις;αυτο λεγεται αντιποιηση αρχης και διωκεται ποινικα
Την έκαμα γουολ πειπερΚρυφοκοιτάξατε την φωτο του πέους του κ. NICK TRIVE?
Την έκαμα γουολ πειπερ
Μα δεν το εβγαλε. Οποιος μου στείλει το πουλι του εγω να ξέρετε όσο και να είναι θα το τιμησω να το βαλω γουολ πειπερΟρθώς επράξατε!
Το περίεργο θα ήτο αν είχατε πράξει το ίδιο και για το 8ποντο του Αγίου!
Μα δεν το εβγαλε. Οποιος μου στείλει το πουλι του εγω να ξέρετε όσο και να είναι θα το τιμησω να το βαλω γουολ πειπερ
Ζήτησα απο τον μπραμπ και μου είπε οτι αν δεν αποτριχωθώ πρώτα δεν θα δω το πουλί του, γιατί δεν το δείχνει σε πιθήκιαΑν το ζητήσετε από τον Άγιο, ο νηματοθέτης είναι σίγουρος ότι ο Άγιος θα ανταποκριθεί.
Ζητήστε και θα σας δοθεί, όπως λένε και οι εντρυφούντες εις τα Θρησκευτικά.
Eπιασε όλο τον τοίχο?Την έκαμα γουολ πειπερ
χαουζ πεινασα και αρχιζω να γινομαι δυστυχισμενηEπιασε όλο τον τοίχο?
Ο Άγιος φέρει τό ίδιο ονοματεπώνυμο με πρόγονο του, που ήταν ένας από τους πεσόντες στην πολιορκία της Ακροπόλεως των Αθηνών το 1827 από τον Κιουταχή. Το όνομα της οικογενείας μου αναφέρεται από όλους τους γνωστούς Ιστορικούς-Αθηναιογράφους όπως Καμπούρογλου, Γέροντας, Καιροφύλλας κ.λ.π.
Είστε μέλος του Συλλόγου των Αθηναίων και αν ναι με ποιόν Αριθμό Μητρώου ;
Για να με εμπιστευτείτε σας δίνω πρώτος τον δικό μου, που είναι 588
Όχι. Η Αθηναϊκή Λέσχη δέχεται εκτός από πλούσιους βλάχους και αλλοδαπούς.
Ο παπυρίσκος είναι ο ίδιος για άνδρες και γυναίκες και παραμένει αμετάβλητος από το 1895. Συνεπώς εκτός από εκ πεποιθήσεως αυνανιστής είστε και ΜΠΟΥΡΤΖΟΒΛΑΧΟΣ.
Και μου ξυνόταν το χέρι[size=20pt]ΛΗΞΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ.[/size]
Η απάντηση είναι τελικά ότι ο Άγιος είναι 100% Αθηναίος με μακρά οικογενειακή παρουσία στα δρώμενα της Αθήνας.
Βέβαια όλοι θα σκέπτεσθε ότι οι πρόγονοί του θα ντρέπονταν γι΄ αυτόν αν είχαν την δυνατότητα να τον γνωρίσουν αλλά ευτυχώς γι΄ αυτούς, δεν έχουν την δυνατότητα αυτή!
Οι παρακάτω δηλώσεις του αποδεικνύουν την καταγωγή του και το ότι είναι μέλος της Λέσχης Αθηναίων.
Οι εκφράσεις που χρησιμοποιεί για τους μη Αθηναίους, παραμένουν ασχολίαστες από το νήμα!