Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 916K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.551
Πόντοι
26.096
Αγαπητή να προσφωνείς την νεοκόρο της ενορίας σου  που δίδει τα αντίδωρα στο εκκλησιασμα..  :grin:

Εξ όσων γνωρίζει ο νηματοθέτης, δεν υπάρχουν θήλεα νεοκόροι, κυρία.
Άλλωστε τα αντίδωρα, όπως έχουμε γράψει ήδη στο νήμα, τα παίρνει μόνος του αφού εκκλησιάζεται δίπλα από τον σχετικό κάλαθο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εξ όσων γνωρίζει ο νηματοθέτης, δεν υπάρχουν θήλεα νεοκόροι, κυρία.
Άλλωστε τα αντίδωρα, όπως έχουμε γράψει ήδη στο νήμα, τα παίρνει μόνος του αφού εκκλησιάζεται δίπλα από τον σχετικό κάλαθο.
  ο νηματοθέτης όλα τα ξέρει αλλά να μαζέψει κανεναν απο το νημα που μας λεει και πως σκεφτόμαστε δεν ξέρει. Αντε μην τα παρω εδω μεσα  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.551
Πόντοι
26.096
  ο νηματοθέτης όλα τα ξέρει αλλά να μαζέψει κανεναν απο το νημα που μας λεει και πως σκεφτόμαστε δεν ξέρει. Αντε μην τα παρω εδω μεσα  :grin:

Ναι, βεβαίως!
Καιρό έχετε να μας περιλούσετε!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.043
Πόντοι
2.606
;αυτο λεγεται αντιποιηση αρχης και διωκεται ποινικα  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ναι, βεβαίως!
Καιρό έχετε να μας περιλούσετε!
 Ειναι που νηστεύω μέρες που έρχονται. Αλλά σήμερα είδα ενα πουλι να και οσο και να το πεις πάει η νηστεία. Μου έπεσε βαρύ  :2funny:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.551
Πόντοι
26.096
 Ειναι που νηστεύω μέρες που έρχονται. Αλλά σήμερα είδα ενα πουλι να και οσο και να το πεις πάει η νηστεία. Μου έπεσε βαρύ  :2funny:

Κρυφοκοιτάξατε την φωτο του πέους του κ. NICK TRIVE?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ορθώς επράξατε!
Το περίεργο θα ήτο αν είχατε πράξει το ίδιο και για το 8ποντο του Αγίου!
  Μα δεν το εβγαλε. Οποιος μου στείλει το πουλι του εγω να ξέρετε όσο και να είναι θα το τιμησω να το βαλω γουολ πειπερ  :2funny:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.551
Πόντοι
26.096
  Μα δεν το εβγαλε. Οποιος μου στείλει το πουλι του εγω να ξέρετε όσο και να είναι θα το τιμησω να το βαλω γουολ πειπερ  :2funny:

Αν το ζητήσετε από τον Άγιο, ο νηματοθέτης είναι σίγουρος ότι ο Άγιος θα ανταποκριθεί.
Ζητήστε και θα σας δοθεί, όπως λένε και οι εντρυφούντες εις τα Θρησκευτικά.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αν το ζητήσετε από τον Άγιο, ο νηματοθέτης είναι σίγουρος ότι ο Άγιος θα ανταποκριθεί.
Ζητήστε και θα σας δοθεί, όπως λένε και οι εντρυφούντες εις τα Θρησκευτικά.
Ζήτησα απο τον μπραμπ και μου είπε οτι αν δεν αποτριχωθώ πρώτα δεν θα δω το πουλί του, γιατί δεν το δείχνει σε πιθήκια  :jerking:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Τα δικαιώματα ποιος θα μου τα πληρωσει;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.551
Πόντοι
26.096
[size=20pt]ΛΗΞΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ.[/size]

Η απάντηση είναι τελικά ότι ο Άγιος είναι 100% Αθηναίος με μακρά οικογενειακή παρουσία στα δρώμενα της Αθήνας.
Βέβαια όλοι θα σκέπτεσθε ότι οι πρόγονοί του θα ντρέπονταν γι΄ αυτόν αν είχαν την δυνατότητα να τον γνωρίσουν αλλά ευτυχώς γι΄ αυτούς, δεν έχουν την δυνατότητα αυτή!
Οι παρακάτω δηλώσεις του αποδεικνύουν την καταγωγή του και το ότι είναι μέλος της Λέσχης Αθηναίων.
Οι εκφράσεις που χρησιμοποιεί για τους μη Αθηναίους, παραμένουν ασχολίαστες από το νήμα!

Ο Άγιος φέρει τό ίδιο ονοματεπώνυμο με πρόγονο του, που ήταν ένας από τους πεσόντες στην πολιορκία της Ακροπόλεως των Αθηνών το 1827 από τον Κιουταχή. Το όνομα της οικογενείας μου αναφέρεται από όλους τους γνωστούς Ιστορικούς-Αθηναιογράφους όπως Καμπούρογλου, Γέροντας, Καιροφύλλας κ.λ.π.  

Είστε μέλος του Συλλόγου των Αθηναίων και αν ναι με ποιόν Αριθμό Μητρώου ;

Για να με εμπιστευτείτε σας δίνω πρώτος τον δικό μου, που είναι 588

Όχι. Η Αθηναϊκή Λέσχη δέχεται εκτός από πλούσιους βλάχους και αλλοδαπούς.

Ο παπυρίσκος είναι ο ίδιος για άνδρες και γυναίκες και παραμένει αμετάβλητος από το 1895. Συνεπώς εκτός από εκ πεποιθήσεως αυνανιστής είστε και ΜΠΟΥΡΤΖΟΒΛΑΧΟΣ.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
[size=20pt]ΛΗΞΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ.[/size]

Η απάντηση είναι τελικά ότι ο Άγιος είναι 100% Αθηναίος με μακρά οικογενειακή παρουσία στα δρώμενα της Αθήνας.
Βέβαια όλοι θα σκέπτεσθε ότι οι πρόγονοί του θα ντρέπονταν γι΄ αυτόν αν είχαν την δυνατότητα να τον γνωρίσουν αλλά ευτυχώς γι΄ αυτούς, δεν έχουν την δυνατότητα αυτή!
Οι παρακάτω δηλώσεις του αποδεικνύουν την καταγωγή του και το ότι είναι μέλος της Λέσχης Αθηναίων.
Οι εκφράσεις που χρησιμοποιεί για τους μη Αθηναίους, παραμένουν ασχολίαστες από το νήμα!
Και μου ξυνόταν το χέρι  :jerking:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.551