NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
ρε φίλε που το βρήκες? το είχα βρει κάποτε και εγώ αυτό το λινκ στο internet, αλλά ξέχασα που.
Άγιε μου, καλημέρες.
Κάτσε γιατι μου έπεσε το σαγονι λιγακι και προσπαθω να ηρεμησωδε μας τα λες να ευθυμήσουμε?
Άγιε μου ;)Καλή σας ημερα, φίλτατε.
Κάτσε γιατι μου έπεσε το σαγονι λιγακι και προσπαθω να ηρεμησω
Όταν μίλαγα εγώ για " επείγοντα " χαζογελούσε !!εγκεφαλικό πάθατε και κρέμασε η σιαγόνα σας?
Όταν μίλαγα εγώ για " επείγοντα " χαζογελούσε !!
Εκκλησιάζεται αυτή τη στιγμή. Γονυπετής καίτοι του έχει συστηθεί να μην λαμβάνει την στάση αυτή αφού του πιπτει η μασέλα και όλο το εκκλησίασμα μετά ασχολείται με την ανεύρεσίν της!
Οσίας Λουντμίλας, της επι των σωλήνων λικνιζομένης,
Ειμαι χαζοχαρουμενη είναι γνωστο. Τέσπα επειδή οντως μου αρεσε η κοπελα ποια ειναι να την κλεισωΌταν μίλαγα εγώ για " επείγοντα " χαζογελούσε !!
Ειμαι χαζοχαρουμενη είναι γνωστο. Τέσπα επειδή οντως μου αρεσε η κοπελα ποια ειναι να την κλεισω
Κάτσε γιατι μου έπεσε το σαγονι λιγακι και προσπαθω να ηρεμησω
η κοπέλα μόλις γνώρισε το Νίκο, έφυγε για το Καζάν και δεν ξαναγύρισε ποτέ. Εκεί θες να στείλεις και την Έρη? Γιατί τι σου κανε?Το χαζογελούσε το αποσύρω συγνώμη .... Την κοπέλα δεν ξέρω εάν μπορώ να στην γνωρίσω το Νίκο σίγουρα !!
Τον μπακάλη τον κλωτσούσα ευχαρίστως στα @@ Μιλάμε για τέτοια εκτίμηση
ευτυχως που έχουμε και εσας να μας λετε πως σκεφτόμαστε και πως κρίνουμεΕυτυχώς που διαχωρίζετε τα νίκ, από αυτούς που βρίσκονται από πίσω τους.
Ευχαριστώ anyway..Το χαζογελούσε το αποσύρω συγνώμη .... Την κοπέλα δεν ξέρω εάν μπορώ να στην γνωρίσω το Νίκο σίγουρα !!
ευτυχως που έχουμε και εσας να μας λετε πως σκεφτόμαστε και πως κρίνουμε
Υπαερβάλλετε ως συνήθως.
Δυό φορές μου έχει πέσει όλες κι όλες. Την μία όταν πήγα να προσκυνήσω το σκήνωμα της Οσίας Λουντμίλας, της επι των σωλήνων λικνιζομένης, και την άλλη στο καλάθι με τα αντίδωρα, στην πανύγυρη του Αγίου Δημητρίου.