NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
την Έρη δεν τη γνωρίζω, αν θες για την Εριναλ, ευχαρίστως, τι ακριβώς θες να σου πω?Δεν αφήνεις έμενα να μας πεις για την Ερη![]()
![]()
την Έρη δεν τη γνωρίζω, αν θες για την Εριναλ, ευχαρίστως, τι ακριβώς θες να σου πω?Δεν αφήνεις έμενα να μας πεις για την Ερη![]()
![]()
ρε σεις σας έχω πει μην διαβάζετε τέτοια πράγματα και μην τα γράφετε εδώ θα ξεράσωεδω ειστε
Το εργαλειο της δεν το ειδα σε πληρη στυση...Λιγο της σηκωθηκε και αυτο μετα απο κανα 10λεπτο(!) τσιμπουκι..Δεν ειμαι παθητικος αλλα οσο να'ναι θελω να την δω την αλλη να καυλωνει..Γιαυτο παω σε τραβεστι αλλωστε![]()
δε φτιάχνεις κανένα ε9 ρε παπάρα από το να διαβάζεις παπαριές?
δε φτιάχνεις κανένα ε9 ρε παπάρα από το να διαβάζεις παπαριές?
το δικό σου Μπλιζ αφού λήξει, δεν έχεις μαθει ότι όλοι οι λογιστές είναι μαλάκες? Ρωτήστε στο νήμα να σας απαντήσουν ατομα με εμπειρία.Μια και το αναφέρατε... Το δικό μου Ε9 πότε είπατε ότι θα το ολοκληρώσετε;;;![]()
Αυτό είναι ευχάριστο. Θα γράψω ποίημαΌχι, έχω ρομανδική διάθεση σήμερα.
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείται κύριεμολις μου κάμει = γουστάρεις από το Nick ?? .. αυτός θα σε στείλει στα επείγοντα !
το δικό σου Μπλιζ αφού λήξει, δεν έχεις μαθει ότι όλοι οι λογιστές είναι μαλάκες? Ρωτήστε στο νήμα να σας απαντήσουν ατομα με εμπειρία.
Μπορεί να είναι Δρραμινή κι όχι Θεσσαλλλλλονικιάτο θωρρει τι ειναΙ?![]()
Θωρώ, βλέπωτο θωρρει τι ειναΙ?![]()
Είμαι αθηναίαΜπορεί να είναι Δρραμινή κι όχι Θεσσαλλλλλονικιά![]()
προς τι ο γέλωτας?
Σιγά.Είμαι αθηναία![]()
Θυμήθηκα κάτι δικά μουπρος τι ο γέλωτας?
δε μας τα λες να ευθυμήσουμε?Θυμήθηκα κάτι δικά μου![]()