Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 917K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.406
Πόντοι
6.575
άστατε, πολύ θα το ήθελα, αλλά έχω δύσκολο πρόγραμμα

Κωστάκηηηηηηηηηηη ξύπνησες πουλάκι μου?

Τζιμάρα τη Jane την αγαπάμε όλοι  ;)

Όταν  μου  το  επιτρέπουν  οι  συνθήκες  είμαι  ξύπνιος και  σε  παρακολουθώ !  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.696
Πόντοι
26.096
Αναρτήθηκαν τα σχόλια του νηματοθέτη επί των προσφάτων κριτικών του εξαίρετου συναγωνιστή, κ. bakalhs!

κ. bakalhs, το ολιγαρκές του χαρακτήρος υμών εν συνδυασμώ μετά του εξαιρετικώς υψηλού πνευματικού επιπέδου σας [ περί του οποίου έχομεν εκφράσει τον θαυμασμόν ημών πλειστάκις και δημοσίως ] ενίοτε οδηγούν υμάς εις επιτυχείς συνευρέσεις μετά θηλέων, περί ώντινων έτεροι συναγωνισταί ολίγα είπον!

κ. bakalhs, χαιρόμεθα ειλικρινώς διότι αι στατιστικώς μικραί πιθανότητες διά επιτυχήν [ καίτοι φθηνήν ] συνεύρεσιν επιβεβαιώθηκαν. Και εις άλλα, φίλτατε!

κ. bakalhs, η εξόχως διεισδυτική, σαρκαστική και περιγραφική γραφή σας ουδόλως επιτυγχάνει να αποκρύψει την εμμονήν σας προς ενοικίασιν φθηνών / ευτελών υπηρεσιών. Λυπούμεθα δια τον πολύτιμον χρόνον σας, ον σπαταλάτε, εις ατυχείς συμβάσεις!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τον μπακάλη τον κλωτσούσα ευχαρίστως στα @@  :grin: Μιλάμε για τέτοια εκτίμηση  :2funny:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Αναρτήθηκαν τα σχόλια του νηματοθέτη επί των προσφάτων κριτικών του εξαίρετου συναγωνιστή, κ. bakalhs!

κ. bakalhs, το ολιγαρκές του χαρακτήρος υμών εν συνδυασμώ μετά του εξαιρετικώς υψηλού πνευματικού επιπέδου σας [ περί του οποίου έχομεν εκφράσει τον θαυμασμόν ημών πλειστάκις και δημοσίως ] ενίοτε οδηγούν υμάς εις επιτυχείς συνευρέσεις μετά θηλέων, περί ώντινων έτεροι συναγωνισταί ολίγα είπον!

κ. bakalhs, χαιρόμεθα ειλικρινώς διότι αι στατιστικώς μικραί πιθανότητες διά επιτυχήν [ καίτοι φθηνήν ] συνεύρεσιν επιβεβαιώθηκαν. Και εις άλλα, φίλτατε!

κ. bakalhs, η εξόχως διεισδυτική, σαρκαστική και περιγραφική γραφή σας ουδόλως επιτυγχάνει να αποκρύψει την εμμονήν σας προς ενοικίασιν φθηνών / ευτελών υπηρεσιών. Λυπούμεθα δια τον πολύτιμον χρόνον σας, ον σπαταλάτε, εις ατυχείς συμβάσεις!
κάνω εντατικά μαθήματα Ελληνικών μπας και μπορέσω να παρακολουθήσω τις κριτικές του.  :2funny:

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.406
Πόντοι
6.575
Θα αναρτήσει κριτική μολις μου κάμει γλυθκον γκλωλικονθ ερωτα :grin:

μολις μου κάμει =  γουστάρεις από  το  Nick  ?? ..  αυτός  θα  σε  στείλει  στα  επείγοντα !    

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.696
Πόντοι
26.096
κάνω εντατικά μαθήματα Ελληνικών μπας και μπορέσω να παρακολουθήσω τις κριτικές του.  :2funny:

Εκπληκτικές κριτικές!
Από λογοτεχνικής και νοηματικής άποψης!
Είναι φοβερός!!!  :kneel: :kneel: :kneel:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom