blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.696
- Πόντοι
- 26.096
Εγω είμαι μέλισσα μελλισουλα
I float like a butterfly but i sting like a bee!
Μου θυμίσατε την Αγγλίδα τροφό μου, κυρία.
Εγω είμαι μέλισσα μελλισουλα
άστατε, πολύ θα το ήθελα, αλλά έχω δύσκολο πρόγραμμα
Κωστάκηηηηηηηηηηη ξύπνησες πουλάκι μου?
Τζιμάρα τη Jane την αγαπάμε όλοι ;)
Όταν μου το επιτρέπουν οι συνθήκες είμαι ξύπνιος και σε παρακολουθώ !
Σφαλιαρες;Θα σου δώσω λίγα πίσω στο λαιμό.
Καλημέρα κωστάκηΌταν μου το επιτρέπουν οι συνθήκες είμαι ξύπνιος και σε παρακολουθώ !
δεν αφήνεις εμένα να μας πεις για το καινούργιο του Glamour?Όταν μου το επιτρέπουν οι συνθήκες είμαι ξύπνιος και σε παρακολουθώ !
προτιμω το καμπιαI float like a butterfly but i sting like a bee!
Μου θυμίσατε την Αγγλίδα τροφό μου, κυρία.
Καλημέρα Νικδεν αφήνεις εμένα να μας πεις για το καινούργιο του Glamour?
Όχι μωρό μου μόνο φιλιά εκεί.Σφαλιαρες;
καλημέρα ΈρηΚαλημέρα Νικ
:o Χαουζ τι έπαθες κάβλες έχεις;Όχι μωρό μου μόνο φιλιά εκεί.
Όχι, έχω ρομανδική διάθεση σήμερα.:o Χαουζ τι έπαθες κάβλες έχεις;
καλημέρα Έρη
Θα αναρτήσει κριτική μολις μου κάμει γλυθκον γκλωλικονθ ερωταΔεν αφήνεις έμενα να μας πεις για την Ερη
κάνω εντατικά μαθήματα Ελληνικών μπας και μπορέσω να παρακολουθήσω τις κριτικές του.Αναρτήθηκαν τα σχόλια του νηματοθέτη επί των προσφάτων κριτικών του εξαίρετου συναγωνιστή, κ. bakalhs!
κ. bakalhs, το ολιγαρκές του χαρακτήρος υμών εν συνδυασμώ μετά του εξαιρετικώς υψηλού πνευματικού επιπέδου σας [ περί του οποίου έχομεν εκφράσει τον θαυμασμόν ημών πλειστάκις και δημοσίως ] ενίοτε οδηγούν υμάς εις επιτυχείς συνευρέσεις μετά θηλέων, περί ώντινων έτεροι συναγωνισταί ολίγα είπον!
κ. bakalhs, χαιρόμεθα ειλικρινώς διότι αι στατιστικώς μικραί πιθανότητες διά επιτυχήν [ καίτοι φθηνήν ] συνεύρεσιν επιβεβαιώθηκαν. Και εις άλλα, φίλτατε!
κ. bakalhs, η εξόχως διεισδυτική, σαρκαστική και περιγραφική γραφή σας ουδόλως επιτυγχάνει να αποκρύψει την εμμονήν σας προς ενοικίασιν φθηνών / ευτελών υπηρεσιών. Λυπούμεθα δια τον πολύτιμον χρόνον σας, ον σπαταλάτε, εις ατυχείς συμβάσεις!
Τον μπακάλη τον κλωτσούσα ευχαρίστως στα @@ Μιλάμε για τέτοια εκτίμηση
Θα αναρτήσει κριτική μολις μου κάμει γλυθκον γκλωλικονθ ερωτα
κάνω εντατικά μαθήματα Ελληνικών μπας και μπορέσω να παρακολουθήσω τις κριτικές του.