Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 917K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ψήφισα τις γάτες  :2funny:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Kαλησπερα δεν προλαβα να πω και να τα καλα νεα.Για την συντριβη του αεροσκαφους της Germanwings λεω χωρις κατα πασα πιθανοτητα επιζωντες.Περιττο να πω οτι ειναι η εταιρια με την οποια καθε χρονο ταξιδευουν τα παιδια μου για Ελλαδα.Και θυγατρικη της Λουφτχανσα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Kαλησπερα δεν προλαβα να πω και να τα καλα νεα.Για την συντριβη του αεροσκαφους της Germanwings λεω χωρις κατα πασα πιθανοτητα επιζωντες.Περιττο να πω οτι ειναι η εταιρια με την οποια καθε χρονο ταξιδευουν τα παιδια μου για Ελλαδα.Και θυγατρικη της Λουφτχανσα.
φρικη ε... ; να είσαι πάντα καλά απεταγματαλ :rockon: :rockon:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
[size=20pt]ΛΗΞΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ.[/size]

Η απάντηση είναι τελικά ότι ο Άγιος είναι 100% Αθηναίος με μακρά οικογενειακή παρουσία στα δρώμενα της Αθήνας.
Βέβαια όλοι θα σκέπτεσθε ότι οι πρόγονοί του θα ντρέπονταν γι΄ αυτόν αν είχαν την δυνατότητα να τον γνωρίσουν αλλά ευτυχώς γι΄ αυτούς, δεν έχουν την δυνατότητα αυτή!
Οι παρακάτω δηλώσεις του αποδεικνύουν την καταγωγή του και το ότι είναι μέλος της Λέσχης Αθηναίων.
Οι εκφράσεις που χρησιμοποιεί για τους μη Αθηναίους, παραμένουν ασχολίαστες από το νήμα!
ήμουν σίγουρος για τον παλιοβάζελο  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.696
Πόντοι
26.096

[move][size=30pt]ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!
ΨΗΦΙΣΤΕ![/size][/move]

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
[move][size=30pt]ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!
ΨΗΦΙΣΤΕ![/size][/move]

σιγά μην της κάνουμε και δώρο, εδώ χρωστάει τα μισθά του Μπραμπ από τότε που ήταν γραμματέας, τα δικά μου από φοροτεχνικές συμβουλές και από σήμερα και τα δικαιώματα από παρακρατηθέν φωτογραφικό υλικό, της Μιχαλούς κλπ κτλ

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Δεν τα συντηρουν καλα τι στο διαβολο γινεται;
Γερμανικη,θυγατρικη της Λουτφχανσα υποτιθεται.Τα σημαδια νομιζω αρχιζουν και μιλανε Ερη.Αν υπολογισεις οτι και εγω εχω ταξιδεψει με AIRASIA που αεροπλανο της επεσε περυσι,ο κλοιος σφιγγει. :huh: :huh:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Γερμανικη,θυγατρικη της Λουτφχανσα υποτιθεται.Τα σημαδια νομιζω αρχιζουν και μιλανε Ερη.Αν υπολογισεις οτι και εγω εχω ταξιδεψει με AIRASIA που αεροπλανο της επεσε περυσι,ο κλοιος σφιγγει. :huh: :huh:
Κοιτα φαφλαταλ ?(αχαχχαχαχαχαχαχαχααχ γαματο!)  Ταξιδεύω πολύ συχνά με αεροπλάνα αυτοκίνητα και βαπόρια (και με τους φίλους τους παλιούς). Δεν δύναμαι να βάλω με το νου μου κακό. Πιστεύω την ρήση της γιαγιάς μου της συχωρεμένες που έλεγε ότι αν σωθεί το λάδι στο καντήλι σου οτι και να κάμεις.. Και έτσι βάζω γουολ πειπερ πουλια και συνεχίζω την όμορφη ζωή.  :happy:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
σιγά μην της κάνουμε και δώρο, εδώ χρωστάει τα μισθά του Μπραμπ από τότε που ήταν γραμματέας, τα δικά μου από φοροτεχνικές συμβουλές και από σήμερα και τα δικαιώματα από παρακρατηθέν φωτογραφικό υλικό, της Μιχαλούς κλπ κτλ
  Βάλτε με σε μνημούνιο  :2funny:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ηρθα να πω πιπες η ειναι αργα?