You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 917K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.696
- Πόντοι
- 26.096
Ψήφισα τις γάτες
Το ερώτημα όμως είναι τι δώρο θα σας κάνουν τα μέλη και όχι τι δώρο θα κάνετε εσείς στον εαυτό σας.
Kαλησπερα δεν προλαβα να πω και να τα καλα νεα.Για την συντριβη του αεροσκαφους της Germanwings λεω χωρις κατα πασα πιθανοτητα επιζωντες.Περιττο να πω οτι ειναι η εταιρια με την οποια καθε χρονο ταξιδευουν τα παιδια μου για Ελλαδα.Και θυγατρικη της Λουφτχανσα.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
φρικη ε... ; να είσαι πάντα καλά απεταγματαλKαλησπερα δεν προλαβα να πω και να τα καλα νεα.Για την συντριβη του αεροσκαφους της Germanwings λεω χωρις κατα πασα πιθανοτητα επιζωντες.Περιττο να πω οτι ειναι η εταιρια με την οποια καθε χρονο ταξιδευουν τα παιδια μου για Ελλαδα.Και θυγατρικη της Λουφτχανσα.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Το ερώτημα όμως είναι τι δώρο θα σας κάνουν τα μέλη και όχι τι δώρο θα κάνετε εσείς στον εαυτό σας.
τα @@ τους μετα συγχωρήσεως
Απεταξαμην καλυτερα Ερη,η ταγματασφαταλ.φρικη ε... ; να είσαι πάντα καλά απεταγματαλ
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.696
- Πόντοι
- 26.096
τα @@ τους μετα συγχωρήσεως
Τα οποία ασμένως θα παραλαμβάνατε ... μετά συγχωρήσεως!
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Δεν τα συντηρουν καλα τι στο διαβολο γινεται;Απεταξαμην καλυτερα Ερη,η ταγματασφαταλ.
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
ήμουν σίγουρος για τον παλιοβάζελο[size=20pt]ΛΗΞΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ.[/size]
Η απάντηση είναι τελικά ότι ο Άγιος είναι 100% Αθηναίος με μακρά οικογενειακή παρουσία στα δρώμενα της Αθήνας.
Βέβαια όλοι θα σκέπτεσθε ότι οι πρόγονοί του θα ντρέπονταν γι΄ αυτόν αν είχαν την δυνατότητα να τον γνωρίσουν αλλά ευτυχώς γι΄ αυτούς, δεν έχουν την δυνατότητα αυτή!
Οι παρακάτω δηλώσεις του αποδεικνύουν την καταγωγή του και το ότι είναι μέλος της Λέσχης Αθηναίων.
Οι εκφράσεις που χρησιμοποιεί για τους μη Αθηναίους, παραμένουν ασχολίαστες από το νήμα!
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Με έχεις για λυσσάρα μπλιζ ;Τα οποία ασμένως θα παραλαμβάνατε ... μετά συγχωρήσεως!
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.696
- Πόντοι
- 26.096
[move][size=30pt]ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!
ΨΗΦΙΣΤΕ![/size][/move]
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
[move][size=30pt]ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!
ΨΗΦΙΣΤΕ![/size][/move]
σιγά μην της κάνουμε και δώρο, εδώ χρωστάει τα μισθά του Μπραμπ από τότε που ήταν γραμματέας, τα δικά μου από φοροτεχνικές συμβουλές και από σήμερα και τα δικαιώματα από παρακρατηθέν φωτογραφικό υλικό, της Μιχαλούς κλπ κτλ
Γερμανικη,θυγατρικη της Λουτφχανσα υποτιθεται.Τα σημαδια νομιζω αρχιζουν και μιλανε Ερη.Αν υπολογισεις οτι και εγω εχω ταξιδεψει με AIRASIA που αεροπλανο της επεσε περυσι,ο κλοιος σφιγγει.Δεν τα συντηρουν καλα τι στο διαβολο γινεται;
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.696
- Πόντοι
- 26.096
Με έχεις για λυσσάρα μπλιζ ;
Όχι, κυρία!
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Κοιτα φαφλαταλ ?(αχαχχαχαχαχαχαχαχααχ γαματο!) Ταξιδεύω πολύ συχνά με αεροπλάνα αυτοκίνητα και βαπόρια (και με τους φίλους τους παλιούς). Δεν δύναμαι να βάλω με το νου μου κακό. Πιστεύω την ρήση της γιαγιάς μου της συχωρεμένες που έλεγε ότι αν σωθεί το λάδι στο καντήλι σου οτι και να κάμεις.. Και έτσι βάζω γουολ πειπερ πουλια και συνεχίζω την όμορφη ζωή.Γερμανικη,θυγατρικη της Λουτφχανσα υποτιθεται.Τα σημαδια νομιζω αρχιζουν και μιλανε Ερη.Αν υπολογισεις οτι και εγω εχω ταξιδεψει με AIRASIA που αεροπλανο της επεσε περυσι,ο κλοιος σφιγγει.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Βάλτε με σε μνημούνιοσιγά μην της κάνουμε και δώρο, εδώ χρωστάει τα μισθά του Μπραμπ από τότε που ήταν γραμματέας, τα δικά μου από φοροτεχνικές συμβουλές και από σήμερα και τα δικαιώματα από παρακρατηθέν φωτογραφικό υλικό, της Μιχαλούς κλπ κτλ
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Είμαι λιγάκιΌχι, κυρία!
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Είναι η κατάλληλη ωρα λαρυηρθα να πω πιπες η ειναι αργα?