blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.548
- Πόντοι
- 26.096
[move][size=30pt]ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!
ΨΗΦΙΣΤΕ![/size][/move]
Οκ αλλα οσο να ναι ταραζεσαι.Το καντηλι καντηλι αλλα φοβος παντα υπαρχει.Και ειδικα με τα αεροπλανα δεν αισθανομαι ποτε ανετος.Κοιτα φαφλαταλ ?(αχαχχαχαχαχαχαχαχααχ γαματο!) Ταξιδεύω πολύ συχνά με αεροπλάνα αυτοκίνητα και βαπόρια (και με τους φίλους τους παλιούς). Δεν δύναμαι να βάλω με το νου μου κακό. Πιστεύω την ρήση της γιαγιάς μου της συχωρεμένες που έλεγε ότι αν σωθεί το λάδι στο καντήλι σου οτι και να κάμεις.. Και έτσι βάζω γουολ πειπερ πουλια και συνεχίζω την όμορφη ζωή.
ο Αγιος νηστεύει αυτο το διάστημα;
Όχι, κυρία.
Η μόνη του σχέση με την εκκλησία είναι το καλάθι με τα αντίδωρα και τα κεράσματα στα μνημόσυνα.
Εγω εχω υψοφοβια πάντα, κλειστοφοβια -αγοραφοβια (σε συγκεκριμενες στιγμες οχι παντα) και κατσαριδοφοβία αλλα σε αεροπλανο μπαίνωΟκ αλλα οσο να ναι ταραζεσαι.Το καντηλι καντηλι αλλα φοβος παντα υπαρχει.Και ειδικα με τα αεροπλανα δεν αισθανομαι ποτε ανετος.
την γιδα που γαμησε ο σαιντ[move][size=30pt]ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!
ΨΗΦΙΣΤΕ![/size][/move]
Και πουτσοφοβία έχεις αλλα δε το λέμε παραέξω.Εγω εχω υψοφοβια πάντα, κλειστοφοβια -αγοραφοβια (σε συγκεκριμενες στιγμες οχι παντα) και κατσαριδοφοβία αλλα σε αεροπλανο μπαίνω
Και εγω εχω υψοφοβια και γω μπαινω σε αεροπλανα,αλλα δεν μπορω να πω οτι ειμαι ανετος.Το πρωτο μου ταξιδι ητανε δεκαωρο.Δεν φανταζεσαι τι ειχα τραβηξει.Για τις υπολοιπες φοβιες ο απολυτος θα μπορουσε να σε βοηθησει.Εγω εχω υψοφοβια πάντα, κλειστοφοβια -αγοραφοβια (σε συγκεκριμενες στιγμες οχι παντα) και κατσαριδοφοβία αλλα σε αεροπλανο μπαίνω
σε γαμους βαπτισια και κηδειες δεν???????
Και πουτσοφοβία έχεις αλλα δε το λέμε παραέξω.
Φιλε νομιζω εισαι λαθος.Η Ερη ειχε ανοιξει thread με τιτλο,μου αρεσουν οι πουτσες,ειναι κακο?Και πουτσοφοβία έχεις αλλα δε το λέμε παραέξω.
παει ο απολυτος πλεον, ισως ανεβηκε σε αεροπλανοΚαι εγω εχω υψοφοβια και γω μπαινω σε αεροπλανα,αλλα δεν μπορω να πω οτι ειμαι ανετος.Το πρωτο μου ταξιδι ητανε δεκαωρο.Δεν φανταζεσαι τι ειχα τραβηξει.Για τις υπολοιπες φοβιες ο απολυτος θα μπορουσε να σε βοηθησει.
Με θίγεις. Το μοναδικό που φοβάμαι ειναι η πεσμένη πουτσαΚαι πουτσοφοβία έχεις αλλα δε το λέμε παραέξω.
Εδω δεν έχουμε πεσμένες,να φύγετε να πάτε αλλού.Με θίγεις. Το μοναδικό που φοβάμαι ειναι η πεσμένη πουτσα
Φιλε νομιζω εισαι λαθος.Η Ερη ειχε ανοιξει thread με τιτλο,μου αρεσουν οι πουτσες,ειναι κακο?
Τυπε τον καιρο που ανοιξε το thread ηταν τομη στα χρονικα του bou.έλα :S
ρε τι μαθαίνουμε και εγώ νόμιζα πως είναι παρθένα.
έλα :S
ρε τι μαθαίνουμε και εγώ νόμιζα πως είναι παρθένα.