Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 918K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.968
Πόντοι
25.467
Για γάμο και παιδιά μου έλεγε στη αρχή και σήμερα ήταν "thelo na me xeskiseis". Kάτι είπε πως θέλει να μου κάνει 45 λεπτά πίπα.Θα μ έπαιρνε ο ύπνος πραγματικά την βαριέμαι την πολύωρη πίπα.

Ειστε νέος, γι αυτό την βαριεστε. Εγώ θέλω 50 λεπτά για να μου μισοσηκωθεί.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Διαλλειματακι ναι,αρκει να μην γινει διαλλειμα.Φετος γνωρισα μια κοπελλα 40 χρονων.Οταν μου ειπε ειχε ενα χρονο να κανει σεξ,παγωσα.Δεν μπορω ακομα και τωρα να το πιστεψω.Πως μπορει να κρατηθει καποιος καποια για τοσο μεγαλο διαστημα.Και ηταν μια χαρα κοπελλα τουλαχιστον εμφανισιακα.Βεβαια μου ειπε οτι δουλευε τα δαχτυλα της αλλ και παλι,ειλικρινα ειναι κατι που δεν μπορω ουτε καν να το σκεφθω.Φυσικα καταλαβαινω οτι ισχυει για αρκετο κοσμο.
Ούτε εγω ειμαι της αποχης, το μεγαλυτερο διαστημα που εχω κανει ειναι 4 μηνες.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.968
Πόντοι
25.467
Διαλλειματακι ναι,αρκει να μην γινει διαλλειμα.Φετος γνωρισα μια κοπελλα 40 χρονων.Οταν μου ειπε ειχε ενα χρονο να κανει σεξ,παγωσα.Δεν μπορω ακομα και τωρα να το πιστεψω.Πως μπορει να κρατηθει καποιος καποια για τοσο μεγαλο διαστημα.Και ηταν μια χαρα κοπελλα τουλαχιστον εμφανισιακα.Βεβαια μου ειπε οτι δουλευε τα δαχτυλα της αλλ και παλι,ειλικρινα ειναι κατι που δεν μπορω ουτε καν να το σκεφθω.Φυσικα καταλαβαινω οτι ισχυει για αρκετο κοσμο.

Είχε ενα χρόνο να κάνει σεξ με παρτεναίρ ή γενικώς;

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Να σου πω Ροζυ δεν νομιζω οτι ειναι ενα θεμα που πρεπει να εισαι υπερ η κατα.Ενταξει ειναι και εγκεφαλικο σε σας( αν και εγω δεν μπορω να το δεχτω :2funny:),αλλα ειναι και βιολογικο.Τωρα το πως καταφερνει μια γυναικα να απεχει ενα χρονο,χωρις να εχει συνεπειες,ειναι αγνωστο.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.968
Πόντοι
25.467

Σαφώς. Μετά από το εξάμηνο δημιουργουνται προβλήματα... κολλάνε τα ελατήρια από τα πιστόνια... λιωνουν οι φλάτζες από την αντλία καυσίμου κλπ.  :)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Να σου πω Ροζυ δεν νομιζω οτι ειναι ενα θεμα που πρεπει να εισαι υπερ η κατα.Ενταξει ειναι και εγκεφαλικο σε σας( αν και εγω δεν μπορω να το δεχτω :2funny:),αλλα ειναι και βιολογικο.Τωρα το πως καταφερνει μια γυναικα να απεχει ενα χρονο,χωρις να εχει συνεπειες,ειναι αγνωστο.
Δεν ειμαι κατα, απλα δεν λειτουργω χωρις σεξ!!!
Δεν ξερω πως αντεχουν καποιες, εμενα στο μηνα ηδη γυαλιζει το ματι μου!!!  :rolleyes:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.043
Πόντοι
606

tomahok

Ενεργό Μέλος