Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 918K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Χωρίς πλάκα το βαριέμαι να μου παίρνει πίπα κάποια.
Εγω νομιζω οτι εχει να κανει με την ..καποια.Ειναι καποιες μαστορισες στην κυριολεξια και ειναι και καποιες δημοσιος κινδυνος.Στην πρωτη περιπτωση το απολαμβανεις στην δευτερη........

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
δεν ξερω αλλα εμενα οι παντρεμενες μου το λενε αυτο,μαλλον για να μην αισθανονται ενοχες.
Μια φορα μου εχει τυχει μονο κάποια που δεν εχυνε με τιποτα, δεν ειχε χυσει ποτε στη ζωη της αν και γουσταρε τρελά το σεξ. Ειχαμε μιλησει στο τηλεφωνο, βρεθηκαμε πρωτη φορα κάτω απ το σπίτι της και στα 5 λεπτά έχυνα στο στομα της. Αλλά "δε τα φτιάχνουν πια όπως παλιά" ρε γμτ  :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Εγω νομιζω οτι εχει να κανει με την ..καποια.Ειναι καποιες μαστορισες στην κυριολεξια και ειναι και καποιες δημοσιος κινδυνος.Στην πρωτη περιπτωση το απολαμβανεις στην δευτερη........
Δε διαφωνώ απλά εγώ πάνω από 5 λεπτα δε θελω, βαριεμαι κι ας κάνει παπάδες η άλλη.

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μια φορα μου εχει τυχει μονο κάποια που δεν εχυνε με τιποτα, δεν ειχε χυσει ποτε στη ζωη της αν και γουσταρε τρελά το σεξ. Ειχαμε μιλησει στο τηλεφωνο, βρεθηκαμε πρωτη φορα κάτω απ το σπίτι της και στα 5 λεπτά έχυνα στο στομα της. Αλλά "δε τα φτιάχνουν πια όπως παλιά" ρε γμτ  :grin:
Εηω παλι πετυχα σε πολυοργασμικια.Παντρεμενη που κλασικα ο αντρας της την αγνοουσε.Ειπα τον δεσποτη Παναγιωτη.Τρομαξα στην κυριολεξια.Αξεχαστη εμπειρια.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Εηω παλι πετυχα σε πολυοργασμικια.Παντρεμενη που κλασικα ο αντρας της την αγνοουσε.Ειπα τον δεσποτη Παναγιωτη.Τρομαξα στην κυριολεξια.Αξεχαστη εμπειρια.
Φυσικά αυτά είναι τα καλυτερα απλά παντρεμενες δεν κοιταω δεν ακουμπάω.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Παιδάκια αρκετα το μαλακίσαμε κι απόψε,σαε καληνυχτώ  ;)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Ροζυ ο παππους μου ο συχωρεμενος μου ειχε δωσει μια συμβουλη,που ακομα και τωρα δεν ξερω ποσο σωστη ηταν.Τρυπα που ζηταει βουλωμα,να μην την αφηνεις αβουλωτη.
Ναι οκ, αλλα πρεπει να θετουμε κ καποια ορια αναλογα με το τι θελει κ το τι αντεχει ο καθενας.

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Κεφακια αποψε!!!
Βουλωσαμε καμια τρυπα??  :grin:
Μπα απο τοτε που αρρωστησα....δεν.Η μια μοναδικη καβαντζα που εχω τωρα μου κανει νερα.Με τιμωρει με το μυαλο της που την εχω καβαντζα :2funny: :2funny:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ναι οκ, αλλα πρεπει να θετουμε κ καποια ορια αναλογα με το τι θελει κ το τι αντεχει ο καθενας.
Σωστα αλλα αυτος μαλλον εννοουσε οτι αφου θελει καποια να της φτιαξεις τα υδραυλικα δεν ειναι σωστο να το αφησεις να περασει.Βεβαια αλλες εποχες τοτε,αλλες τωρα.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Μπα απο τοτε που αρρωστησα....δεν.Η μια μοναδικη καβαντζα που εχω τωρα μου κανει νερα.Με τιμωρει με το μυαλο της που την εχω καβαντζα :2funny: :2funny:
Δε σε εχω παρακολουθησει τοσο κ εχω κενα στα προσωπικα σου...  :rolleyes:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Περαστικα σου, ενταξει κ ενα μικρο διαλειμματακι χρειαζεται που κ που
Διαλλειματακι ναι,αρκει να μην γινει διαλλειμα.Φετος γνωρισα μια κοπελλα 40 χρονων.Οταν μου ειπε ειχε ενα χρονο να κανει σεξ,παγωσα.Δεν μπορω ακομα και τωρα να το πιστεψω.Πως μπορει να κρατηθει καποιος καποια για τοσο μεγαλο διαστημα.Και ηταν μια χαρα κοπελλα τουλαχιστον εμφανισιακα.Βεβαια μου ειπε οτι δουλευε τα δαχτυλα της αλλ και παλι,ειλικρινα ειναι κατι που δεν μπορω ουτε καν να το σκεφθω.Φυσικα καταλαβαινω οτι ισχυει για αρκετο κοσμο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom