δεν ξερω αλλα εμενα οι παντρεμενες μου το λενε αυτο,μαλλον για να μην αισθανονται ενοχες.Λες να μου το είπε για να τη λυπηθώ και να τη γαμήσω?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 918K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Χωρίς πλάκα το βαριέμαι να μου παίρνει πίπα κάποια.Μαλλον ηθελε να παιξει το 45 αποχρωσεις της πιπας.
Εγω νομιζω οτι εχει να κανει με την ..καποια.Ειναι καποιες μαστορισες στην κυριολεξια και ειναι και καποιες δημοσιος κινδυνος.Στην πρωτη περιπτωση το απολαμβανεις στην δευτερη........Χωρίς πλάκα το βαριέμαι να μου παίρνει πίπα κάποια.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Μια φορα μου εχει τυχει μονο κάποια που δεν εχυνε με τιποτα, δεν ειχε χυσει ποτε στη ζωη της αν και γουσταρε τρελά το σεξ. Ειχαμε μιλησει στο τηλεφωνο, βρεθηκαμε πρωτη φορα κάτω απ το σπίτι της και στα 5 λεπτά έχυνα στο στομα της. Αλλά "δε τα φτιάχνουν πια όπως παλιά" ρε γμτδεν ξερω αλλα εμενα οι παντρεμενες μου το λενε αυτο,μαλλον για να μην αισθανονται ενοχες.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Δε διαφωνώ απλά εγώ πάνω από 5 λεπτα δε θελω, βαριεμαι κι ας κάνει παπάδες η άλλη.Εγω νομιζω οτι εχει να κανει με την ..καποια.Ειναι καποιες μαστορισες στην κυριολεξια και ειναι και καποιες δημοσιος κινδυνος.Στην πρωτη περιπτωση το απολαμβανεις στην δευτερη........
Εηω παλι πετυχα σε πολυοργασμικια.Παντρεμενη που κλασικα ο αντρας της την αγνοουσε.Ειπα τον δεσποτη Παναγιωτη.Τρομαξα στην κυριολεξια.Αξεχαστη εμπειρια.Μια φορα μου εχει τυχει μονο κάποια που δεν εχυνε με τιποτα, δεν ειχε χυσει ποτε στη ζωη της αν και γουσταρε τρελά το σεξ. Ειχαμε μιλησει στο τηλεφωνο, βρεθηκαμε πρωτη φορα κάτω απ το σπίτι της και στα 5 λεπτά έχυνα στο στομα της. Αλλά "δε τα φτιάχνουν πια όπως παλιά" ρε γμτ
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Φυσικά αυτά είναι τα καλυτερα απλά παντρεμενες δεν κοιταω δεν ακουμπάω.Εηω παλι πετυχα σε πολυοργασμικια.Παντρεμενη που κλασικα ο αντρας της την αγνοουσε.Ειπα τον δεσποτη Παναγιωτη.Τρομαξα στην κυριολεξια.Αξεχαστη εμπειρια.
Μr ηθελε βουλωμα η τρυπα της δεν ηταν σωστο να την αγνοησω.Φυσικά αυτά είναι τα καλυτερα απλά παντρεμενες δεν κοιταω δεν ακουμπάω.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Παιδάκια αρκετα το μαλακίσαμε κι απόψε,σαε καληνυχτώ ;)
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Μr ηθελε βουλωμα η τρυπα της δεν ηταν σωστο να την αγνοησω.
Ροζυ ο παππους μου ο συχωρεμενος μου ειχε δωσει μια συμβουλη,που ακομα και τωρα δεν ξερω ποσο σωστη ηταν.Τρυπα που ζηταει βουλωμα,να μην την αφηνεις αβουλωτη.
Καληνυχτα για δευτερη φορα.Στην τριτη καιγεσαι.Παιδάκια αρκετα το μαλακίσαμε κι απόψε,σαε καληνυχτώ ;)
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Ναι οκ, αλλα πρεπει να θετουμε κ καποια ορια αναλογα με το τι θελει κ το τι αντεχει ο καθενας.Ροζυ ο παππους μου ο συχωρεμενος μου ειχε δωσει μια συμβουλη,που ακομα και τωρα δεν ξερω ποσο σωστη ηταν.Τρυπα που ζηταει βουλωμα,να μην την αφηνεις αβουλωτη.
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Κεφακια αποψε!!!Καληνυχτα για δευτερη φορα.Στην τριτη καιγεσαι.
Βουλωσαμε καμια τρυπα??
Μπα απο τοτε που αρρωστησα....δεν.Η μια μοναδικη καβαντζα που εχω τωρα μου κανει νερα.Με τιμωρει με το μυαλο της που την εχω καβαντζαΚεφακια αποψε!!!
Βουλωσαμε καμια τρυπα??
Σωστα αλλα αυτος μαλλον εννοουσε οτι αφου θελει καποια να της φτιαξεις τα υδραυλικα δεν ειναι σωστο να το αφησεις να περασει.Βεβαια αλλες εποχες τοτε,αλλες τωρα.Ναι οκ, αλλα πρεπει να θετουμε κ καποια ορια αναλογα με το τι θελει κ το τι αντεχει ο καθενας.
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Δε σε εχω παρακολουθησει τοσο κ εχω κενα στα προσωπικα σου...Μπα απο τοτε που αρρωστησα....δεν.Η μια μοναδικη καβαντζα που εχω τωρα μου κανει νερα.Με τιμωρει με το μυαλο της που την εχω καβαντζα
Περιπου 20 μερες που αρωστησα.Δε σε εχω παρακολουθησει τοσο κ εχω κενα στα προσωπικα σου...
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Περαστικα σου, ενταξει κ ενα μικρο διαλειμματακι χρειαζεται που κ πουΠεριπου 20 μερες που αρωστησα.
Διαλλειματακι ναι,αρκει να μην γινει διαλλειμα.Φετος γνωρισα μια κοπελλα 40 χρονων.Οταν μου ειπε ειχε ενα χρονο να κανει σεξ,παγωσα.Δεν μπορω ακομα και τωρα να το πιστεψω.Πως μπορει να κρατηθει καποιος καποια για τοσο μεγαλο διαστημα.Και ηταν μια χαρα κοπελλα τουλαχιστον εμφανισιακα.Βεβαια μου ειπε οτι δουλευε τα δαχτυλα της αλλ και παλι,ειλικρινα ειναι κατι που δεν μπορω ουτε καν να το σκεφθω.Φυσικα καταλαβαινω οτι ισχυει για αρκετο κοσμο.Περαστικα σου, ενταξει κ ενα μικρο διαλειμματακι χρειαζεται που κ που