House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Με νυστάξατε, πάω για ύπνο
Ολοι νομιζω θα το θελαμε!!Καλα εσυ μιλας για τοτε λες και περασαν δεκαετιες.Σε μας που οντως περασαν δεκαετιες τι να κανουμε?Προσφατα βρεθηκα στο πανεπιστημιο,περιμενοντας την ανηψια μου και μονο που δεν εβαλα τα κλαματα.Δεν ηθελα πολλα απο την ζωη μου απλα να ημουν αιωνιος φοιτητης.Ζηταω πολλα?
Eκανα λίγο phone sex με μια Ρωσίδα απ το μπαντου πριν λίγο, χύνει δύσκολα η ρουφιάνα και με νύσταξε
Φιλακιαααα
Δε σε προλαβαινουμε πια, σε λιγο θα κοβεις κ δελτια παροχης υπηρεσιωνEκανα λίγο phone sex με μια Ρωσίδα απ το μπαντου πριν λίγο, χύνει δύσκολα η ρουφιάνα και με νύσταξε
Μπα αδήλωτα, ολα μαύραΔε σε προλαβαινουμε πια, σε λιγο θα κοβεις κ δελτια παροχης υπηρεσιων
Δυσκολο mr οταν εχεις χυσει και η αλλη αργει,Αντε ξανα τα λογια απ την αρχηEκανα λίγο phone sex με μια Ρωσίδα απ το μπαντου πριν λίγο, χύνει δύσκολα η ρουφιάνα και με νύσταξε
Καλα εσυ λογικα προσφατα εχεις τελειωσει.Σε μας περασαν και 30 χρονια και ακομα τα σκεφτομαστε.Ολοι νομιζω θα το θελαμε!!
Μια φορά μου ειπε εχει χύσει στη ζωή της ως τωραΔυσκολο mr οταν εχεις χυσει και η αλλη αργει,Αντε ξανα τα λογια απ την αρχη
Μια φορά μου ειπε εχει χύσει στη ζωή της ως τωρα
Απο το τηλεφωνο μηπως εννοουσε?Μια φορά μου ειπε εχει χύσει στη ζωή της ως τωρα
πριν 5 χρονια τελειωσαΚαλα εσυ λογικα προσφατα εχεις τελειωσει.Σε μας περασαν και 30 χρονια και ακομα τα σκεφτομαστε.
Oχι κανονικα μια φορά μόνο.Δε την εχω συναντησει ακόμα.Απο το τηλεφωνο μηπως εννοουσε?
Ε μπροστα στα 30 ειναι δευτερολεπτα που θα λεγε και ο Albert.πριν 5 χρονια τελειωσα
Πόσες φορές?πριν 5 χρονια τελειωσα
Mr αυτο λεγευαι κλαψομουνιαση.Oχι κανονικα μια φορά μόνο.Δε την εχω συναντησει ακόμα.
Για γάμο και παιδιά μου έλεγε στη αρχή και σήμερα ήταν "thelo na me xeskiseis". Kάτι είπε πως θέλει να μου κάνει 45 λεπτά πίπα.Θα μ έπαιρνε ο ύπνος πραγματικά την βαριέμαι την πολύωρη πίπα.
Κ αυτη θα ζητησει γαμο!!!
Μαλλον ηθελε να παιξει το 45 αποχρωσεις της πιπας.Για γάμο και παιδιά μου έλεγε στη αρχή και σήμερα ήταν "thelo na me xeskiseis". Kάτι είπε πως θέλει να μου κάνει 45 λεπτά πίπα.Θα μ έπαιρνε ο ύπνος πραγματικά την βαριέμαι την πολύωρη πίπα.
Λες να μου το είπε για να τη λυπηθώ και να τη γαμήσω?Mr αυτο λεγευαι κλαψομουνιαση.