Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 918K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εχω δονητη, μη χαλαμε κ το μανικιουρ!!!  :grin:
Μια παντρεμενη που ειχα πριν λιγα χρονια,ειχε δονητη δωρο απο τον αντρα της.Αυτος εφτιαχνε συχνα ταξιδια,ποιος ξερει τι σκεφτοτανε ο ανθρωπος της πηρε ενα δονητη,αλλα και μπιλιες(ξεχασα πως τις λενε αυτες με τα κορδονια ρε γμτ).Πραγματι,η κοπελλα τα χρησιμοποιουσε εν τη απουσια του.Αλλα παρουσια μου :2funny: :2funny:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.006
Πόντοι
606
μιμικο καλα εισαι μποι?

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
οι γυναικες,αυτο που λεμε "αν πετυχει η μαλακια,τυφλα να χει το γαμησι",το τιμουν περισσοτερο

αστα μελεταγα τα στατιστικα των τελευταιων ετω για τις ελληνιδες .... και τα ποσοστα αγαμιας σπανε ρεκορ ...

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Μια παντρεμενη που ειχα πριν λιγα χρονια,ειχε δονητη δωρο απο τον αντρα της.Αυτος εφτιαχνε συχνα ταξιδια,ποιος ξερει τι σκεφτοτανε ο ανθρωπος της πηρε ενα δονητη,αλλα και μπιλιες(ξεχασα πως τις λενε αυτες με τα κορδονια ρε γμτ).Πραγματι,η κοπελλα τα χρησιμοποιουσε εν τη απουσια του.Αλλα παρουσια μου :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Αυτόκλητος, όπως κι εσείς.

εξαιρετικα ... το θρεντ ειναι περι εσας απο οτι διαβαζω στην πρωτη σελιδα ... λενε οτι ειστε καποιος ρωσος πρακτορας που παρακολουθειτε το παρον ιστοτοπο ... μετα απο μερικες σελιδες ομως το κανανε σπαμοθρεντ ομως

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.803
Πόντοι
25.467
εξαιρετικα ... το θρεντ ειναι περι εσας απο οτι διαβαζω στην πρωτη σελιδα ... λενε οτι ειστε καποιος ρωσος πρακτορας που παρακολουθειτε το παρον ιστοτοπο ... μετα απο μερικες σελιδες ομως το κανανε σπαμοθρεντ ομως

Τόσο το καλύτερο για εμένα.  ;)

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.006
Πόντοι
606
με μιμικο εχουμε γνωριστει σε συναντηση περι το 2009,σε γνωστο κατηχητικο της πλατειας βαθης,οπου και γαληνεψαμε εν ειρηνη :priest:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom