wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Οχι, ουτε στα αποκρυφα των συντροφων δινωΝα τον χαιρεσται!!!
Του έχετε δώσει και όνομα να φανταστώ;
Οχι, ουτε στα αποκρυφα των συντροφων δινωΝα τον χαιρεσται!!!
Του έχετε δώσει και όνομα να φανταστώ;
Μια παντρεμενη που ειχα πριν λιγα χρονια,ειχε δονητη δωρο απο τον αντρα της.Αυτος εφτιαχνε συχνα ταξιδια,ποιος ξερει τι σκεφτοτανε ο ανθρωπος της πηρε ενα δονητη,αλλα και μπιλιες(ξεχασα πως τις λενε αυτες με τα κορδονια ρε γμτ).Πραγματι,η κοπελλα τα χρησιμοποιουσε εν τη απουσια του.Αλλα παρουσια μουΕχω δονητη, μη χαλαμε κ το μανικιουρ!!!
οι γυναικες,αυτο που λεμε "αν πετυχει η μαλακια,τυφλα να χει το γαμησι",το τιμουν περισσοτερο
εσενα ποιος σε καλεσε αυτο το θρεντ ?
μιμικο καλα εισαι μποι?
Δεν θα με τιμησετε.εξαιρετικα και που τον παιρνεις για να σε τιμησουμε καμια φορα ?
και με τον ποσο ?
Μια παντρεμενη που ειχα πριν λιγα χρονια,ειχε δονητη δωρο απο τον αντρα της.Αυτος εφτιαχνε συχνα ταξιδια,ποιος ξερει τι σκεφτοτανε ο ανθρωπος της πηρε ενα δονητη,αλλα και μπιλιες(ξεχασα πως τις λενε αυτες με τα κορδονια ρε γμτ).Πραγματι,η κοπελλα τα χρησιμοποιουσε εν τη απουσια του.Αλλα παρουσια μου
Αυτόκλητος, όπως κι εσείς.
Δεν θα με τιμησετε.
συμπαθητικα ρε μποι μουναι την παλευω
εσυ πως περνας ?
Δεν ειμαι του επαγγελματος αγαπητε!!!γιατι αγαπητη μας θα θελαμε να σας εγγραψουμε στο παλμαρε μας !
εξαιρετικα ... το θρεντ ειναι περι εσας απο οτι διαβαζω στην πρωτη σελιδα ... λενε οτι ειστε καποιος ρωσος πρακτορας που παρακολουθειτε το παρον ιστοτοπο ... μετα απο μερικες σελιδες ομως το κανανε σπαμοθρεντ ομως
Δεν ειμαι του επαγγελματος αγαπητε!!!
Εισθε φιλοξενος κ μαλλον απολαμβανετε την παρεα μαςΤόσο το καλύτερο για εμένα. ;)
Δεν ειμαι σκυλακι, βγαινω και μονη μου!!! ;)ωωωωω τι θα πρεπει δηλαδη να σε βγαλω για καφε πρωτα και να σου λεω ρομαντικα πραγματα ?
Τόσο το καλύτερο για εμένα. ;)
Δεν ειμαι σκυλακι, βγαινω και μονη μου!!! ;)
με μιμικο εχουμε γνωριστει σε συναντηση περι το 2009,σε γνωστο κατηχητικο της πλατειας βαθης,οπου και γαληνεψαμε εν ειρηνη