The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.385
- Πόντοι
- 25.467
ναι βολευτηκες ... μια χαρα .... που συχναζεις συνηθως ?
Σε οίκους ευγηρίας, ΚΑΠΗ, μνημόσυνα κλπ.
ναι βολευτηκες ... μια χαρα .... που συχναζεις συνηθως ?
Σε οίκους ευγηρίας, ΚΑΠΗ, μνημόσυνα κλπ.
Εγω δεν εχω θεσει τετοιο στοχο, εσεις που τον θεσατε καλό θα ηταν να κινηθειτε προς ενδεδειγμενους στοχουςκαι εγω βγαινω και μονος μου αλλα ετσι δεν μπορουμε επιτυχουμε τον στοχο μας
μποι το θρεντ απαρτιζεται απο αξιολογα ατομακαι στο μπουρδελα.κομ τοτε τι κανετε ? αναπωλειται τα νιατα σας ?
Εγω δεν εχω θεσει τετοιο στοχο, εσεις που τον θεσατε καλό θα ηταν να κινηθειτε προς ενδεδειγμενους στοχους![]()
μποι το θρεντ απαρτιζεται απο αξιολογα ατομα
Δεν ειμαι διαθεσιμη.θα ηθελα να σας γνωρισω απο κοντα και εσας ? αφου προεκυψε γιατι να το αφησουμε ?
Δεν ειμαι διαθεσιμη.
δεν ειναι απαραιτητο νομιζω μποι.ουτε εγω γραφω που γαμαω.την ελευθερη ωρα μας περναμε ;)βρε μπρο ο τυπος με κοντα 20000 ποστ και λεει παει στα καπη αντι να μας πει παει στο ταδε μπουρδελακι και τα σχετικα
και στο μπουρδελα.κομ τοτε τι κανετε ? αναπωλειται τα νιατα σας ?
Ροζυ θυμασαι για τις τρυπες που σου ελεγα?Καποιοι τις βλεπουμε παντου γυρω μας.Δεν ειμαι διαθεσιμη.
Θα ανοιξω θρεντ μην αγχωνεστε!!!καλα οταν θα ειστε ενημερωστε
Τις τρυπες τις βλεπει, αλλα δεν ακουει??Ροζυ θυμασαι για τις τρυπες που σου ελεγα?Καποιοι τις βλεπουμε παντου γυρω μας.
Θα ανοιξω θρεντ μην αγχωνεστε!!!
![]()
![]()
Ε καποιοι γυαλιζει το ματι τους,καποιοι χανουν την ακοη.Παρενεργειες ειναι αυτες.Τις τρυπες τις βλεπει, αλλα δεν ακουει??![]()
![]()
ωωωω το σκεφτεστε να το κανετε επαγγελματικα ?
ωχ τι παθαμε πρωινιατικα οι καψερες!!!Ε καποιοι γυαλιζει το ματι τους,καποιοι χανουν την ακοη.Παρενεργειες ειναι αυτες.
βρε μπρο ο τυπος με κοντα 20000 ποστ και λεει παει στα καπη αντι να μας πει παει στο ταδε μπουρδελακι και τα σχετικα
Γιατί το γράφετε αυτό;
Για να βρίσκεται κανείς και να συμμετέχει στον παρόντα πρέπει να βαράει οποσδήποτε ενα 12ωρο την ημέρα σε ευαγή ιδρύματα;
δεν ειναι απαραιτητο νομιζω μποι.ουτε εγω γραφω που γαμαω.την ελευθερη ωρα μας περναμε ;)
Ανακάλυψε εμενα!!!Ο τύπος με τα 20000 ποστ, έχει αναρτήσει 67 αναφορές για το που πήγε και τι βρήκε εκεί που πήγε. ;)
Εσείς πάλι;![]()