mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
τομαχοκ και δε σεϊντ θα ερθετε μεταξι αργοτερα ?
Μπά!!! 2 κλικαρίσματα υπόθεση.
τομαχοκ και δε σεϊντ θα ερθετε μεταξι αργοτερα ?
Ευχαριστώ για την πρόσκληση, αλλά εκ παιδίοθεν είχα μια αποστροφή στην πρέζα και τις λοιπές τοξικές ουσίες.
ειναι αργα ρε μποι μου.και να σου πω και κατι.χωρις να ξερω γιατι,τα τελευταια χρονια απεχω απο μπουρδελιαρης.αλλη μερα ομως,πιο νωρις,ερχομαι για μια μπυρα και τσαρκα.αλλα οχι μεταξι ρε μποι μου.θα μας φαει το πουλι κανας σκορπιοςλοιπον θα ερθετε μεταξι να μας παρουν την πιπα της ειρηνης ?
μα εμεις εκει δεν παμε για αυτο αλλα για το διαταυτα !
Α!!!
Πολύς ο ποδαρόδρομος για την ηλικία μου. Σας ευχαριστώ πάντως!
ειναι αργα ρε μποι μου.και να σου πω και κατι.χωρις να ξερω γιατι,τα τελευταια χρονια απεχω απο μπουρδελιαρης.αλλη μερα ομως,πιο νωρις,ερχομαι για μια μπυρα και τσαρκα.αλλα οχι μεταξι ρε μποι μου.θα μας φαει το πουλι κανας σκορπιος
καλημέρα σας
Good morning που λενε και στο χωριο μου!
Και στο Λονδίνο έτσι λένε!
Εργαζόμεθα, κύριοι!!!
O κ. info123 είναι ένα γραφικό, αστείο και ασυνάρτητο νικ, που ζει στιγμές ηρωικές [ στο μυαλό του ].
Μία ανάγνωση κάποιων από τις κριτικές του και των σχολίων που επακολουθούν, το αποδεικνύει.
Σαφώς και εκμεταλλεύθηκε μία πολύ δύσκολη στιγμή της εργαζομένης αφού μόνο μέσα από τέτοια εκμετάλλευση μπορεί ο ίδιος να νιώσει ότι είναι ικανός να κάνει κάτι και γι΄ αυτό έτρεξε αμέσως να το κοινοποιήσει δημόσια.
Είναι ένα νικ, που πιθανώς δυσκολεύεται να αποδεχθεί τον εαυτό του.
Οι περισσότερες κριτικές του είναι αρνητικές για τις εργαζόμενες, προφανώς και οι γυναίκες δεν είναι του γούστου του και γι΄ αυτό του έχουμε συστήσει στο παρελθόν να < ξεσκονίσει τον κουραμπιέ >. Ίσως να του αρέσει.