eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Περκε??? Τι εχουν τα αμερικανικα??? Μια χαρα καρπουζια ειναι και ασποραKαλα κυρια μου αλλα τι εχουν τα ερμα τα καρπουζια και τα απαρνειστε?Εκτος κι αν ειναι αμερικανικα.
αρνταχαλ τι ειναι τα αμερικανικα;Kαλα κυρια μου αλλα τι εχουν τα ερμα τα καρπουζια και τα απαρνειστε?Εκτος κι αν ειναι αμερικανικα.
Την Ερη ρωτειστε.Απαρνηθηκε τα καρπουζια γενικως.Περκε??? Τι εχουν τα αμερικανικα??? Μια χαρα καρπουζια ειναι και ασπορα
Ρατσα καρπουζιων συνηθως μεγαλα οπως και ολα στην Αμερικη.αρνταχαλ τι ειναι τα αμερικανικα;
Δινουν τσαμπα γυναικα???Με ποσεs καταθεσειs???λέει εκπτώσεις σε μέλη κλπ και διαβάζω ... εκτυπώσεις
δεν βαριέσαι ατυχαλ, ολα μια ιδεα ειναι ακομα και τα βυζαΡατσα καρπουζιων συνηθως μεγαλα οπως και ολα στην Αμερικη.
Ακομα και οι πουτσες.Και οχι μονο οι αμερικανικες.δεν βαριέσαι ατυχαλ, ολα μια ιδεα ειναι ακομα και τα βυζα
Οι "ιδεεs" ειναι που ξεσηκωνουν τον κοσμοδεν βαριέσαι ατυχαλ, ολα μια ιδεα ειναι ακομα και τα βυζα
δεν βαριέσαι ατυχαλ, ολα μια ιδεα ειναι ακομα και τα βυζα
αρπαχαλ δεν τον ειπα αχχααχαχαχχαχαχαχα τον ειπα;Οι "ιδεεs" ειναι που ξεσηκωνουν τον κοσμο
Ποσεs φορεs τον βαφτισεs σημερα??? αρπαχαλ ατυχαλ
Τα εχειs πει ολα.......διαχρονικα.....θα τον αναγκασειs να τ αλλλαξειαρπαχαλ δεν τον ειπα αχχααχαχαχχαχαχαχα τον ειπα;
Tυπε μου υποσχεθηκε οτι αν βρει χιλιες διαφορετικες ονομασιες του νικ,να με φιλοξενησει στον εσωτερικο της κοσμο.Απο τοτε αγωνιζεται να το καταφερει.Οι "ιδεεs" ειναι που ξεσηκωνουν τον κοσμο
Ποσεs φορεs τον βαφτισεs σημερα??? αρπαχαλ ατυχαλ
ε οχι εγω διασκεδαζω παρα πολυΤα εχειs πει ολα.......διαχρονικα.....θα τον αναγκασειs να τ αλλλαξει
Ετσι εξηγειται.........Καλα καντηs κι εσυ κανα σκοντο γιατι θα ιδρωσειTυπε μου υποσχεθηκε οτι αν βρει χιλιες διαφορετικες ονομασιες του νικ,να με φιλοξενησει στον εσωτερικο της κοσμο.Απο τοτε αγωνιζεται να το καταφερει.
Τωρα τυπε?Ειμαστε στα 999Ετσι εξηγειται.........Καλα καντηs κι εσυ κανα σκοντο γιατι θα ιδρωσει
Τωρα ολοι κανουν σκοντο.....Οι δανειστεs, οι τραπεζεs
φτασαμε στα 3500 το ειπαμε;
φτασαμε στα 3500 το ειπαμε;