wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Κουραγιο Σαουλ!!!
Ολα καποτε τελειωνουν. Εκτως απο τος γυνσικες που μαζι μου δε τα καταφερνουν
Κουραγιο Σαουλ!!!
Ελα μωρε δεν ειναι τοσο δυσκολο!!!Ολα καποτε τελειωνουν. Εκτως απο τος γυνσικες που μαζι μου δε τα καταφερνουν
Οχι για μενα δεν ειναι κατι δυσκολο εγω τελειωνω αμεσως αυτες δυσκοκευονταιΕλα μωρε δεν ειναι τοσο δυσκολο!!!
Μικρος εισαι ακομα θα το βρεις
Ε δεν το προσπαθείς χαρά μου να τις τελειωσεις γ αυτο ;)Οχι για μενα δεν ειναι κατι δυσκολο εγω τελειωνω αμεσως αυτες δυσκοκευονται
Γιαυτο οι μεγαλες τα πανε καλυτερα γιατι ξερουν να τελειωνουνΕ δεν το προσπαθείς χαρά μου να τις τελειωσεις γ αυτο ;)
Ναι σ αυτο εχεις δίκιο και ξέρουν και το απαιτούν.Γιαυτο οι μεγαλες τα πανε καλυτερα γιατι ξερουν να τελειωνουν
Θελει υπομονη και παιδεμα............Δεν γινεται στο πιτs φυτιλ ;)Γιαυτο οι μεγαλες τα πανε καλυτερα γιατι ξερουν να τελειωνουν
ΑκριβωςΝαι σ αυτο εχεις δίκιο και ξέρουν και το απαιτούν.
Να νιώσω μεγαλη??Ακριβως
Πως ξερεις οτι εχεις την αυτογνωσια μιας σαρανταρας αν δεν φτασεις εκει;Να νιώσω μεγαλη??
Δεν μιλησα για αυτογνωσία, για οργασμό λέγαμεΠως ξερεις οτι εχεις την αυτογνωσια μιας σαρανταρας αν δεν φτασεις εκει;
Oχι κουρκουμπινια,καρπουζια ειχες παραδεχθει.σαν κουρκουμπινια
Εννοω να εχεις ανακαλυψει τι σε ερεθιζει περισσοτερο οσο μεγακωνεις μαθαινεις τον εαυτο σουΔεν μιλησα για αυτογνωσία, για οργασμό λέγαμε
Βρε Σαουλ στα 40 θα χω κλιμακτηριο, αν δεν εχω βρει μεχρι τοτε τι μ αρεσει, τι κανω??Εννοω να εχεις ανακαλυψει τι σε ερεθιζει περισσοτερο οσο μεγακωνεις μαθαινεις τον εαυτο σου
Παιρνειs γαταΒρε Σαουλ στα 40 θα χω κλιμακτηριο, αν δεν εχω βρει μεχρι τοτε τι μ αρεσει, τι κανω??
Εισαι κακος!!!Παιρνειs γατα
Τυπισα κλιμακτηριος στα 40?Χοντρο.Βρε Σαουλ στα 40 θα χω κλιμακτηριο, αν δεν εχω βρει μεχρι τοτε τι μ αρεσει, τι κανω??
ΕιμαιΕισαι κακος!!!
Εχω σκύλο!! ;)
Οσο ζεις μαθαινεις,δεν εχεις να ανακαλυψεις ακομα πραγματα δηλαδη; Τα εκανες και τα ανακαλυψες ολα;Βρε Σαουλ στα 40 θα χω κλιμακτηριο, αν δεν εχω βρει μεχρι τοτε τι μ αρεσει, τι κανω??