wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Το παιδί δεν αλλάζει!!!Ειμαι
Να αλλαξειs τον σκυλο, οι γατεs σαν χαδιαρεs και παιχνιδιαρεs ταιριαζουν πιο καλα σε γυναικα
Το παιδί δεν αλλάζει!!!Ειμαι
Να αλλαξειs τον σκυλο, οι γατεs σαν χαδιαρεs και παιχνιδιαρεs ταιριαζουν πιο καλα σε γυναικα
Το παιδί δεν αλλάζει!!!
Ελα ντε......Ειπαμε να ειναι καποιοs φιλοζωοs αλλα οχι κι ετσιαυτό που τα κατοικίδια τα αποκαλούν ... παιδιά ... ποτέ δεν το κατάλαβα
Ακομα κι οταν δεν ειχα παιδια, ποτε δεν εξισωνα τα ζωα με τα παιδιαΑν δεν εχεις, δεν μπόρεις να το καταλάβεις ό,τι και να σου πω και εμενα πριν μου φαινοταν παράλογα αυτα.
Για όσους έχουν κατοικίδια και είναι πραγματικά φιλόζωοι, είναι μέλη της οικογένειας. Αν πάθει κάτι δε θα σκεφτώ, "έλα μωρε σκύλος είναι"!!!Ακομα κι οταν δεν ειχα παιδια, ποτε δεν εξισωνα τα ζωα με τα παιδια
Καθε πραγμα εχει την δικη του αξια, χωριs να επισκιαζει το ενα το αλλο , μα πανω απ ολα την ανθρωπινη αξια
κατι καλο εχω πανω μου τελικαχρησιμεύουν για χερούλια στην πίπα
Ναι, εγω το λεω απ την αποψη τηs εξισωσηs/συγκρισηs.........Και βεβαια θα το προσεξειs διοτι εχει ψυχη/ζωη........Αλλα αλλο το ενα , αλλο τ αλλοΓια όσους έχουν κατοικίδια και είναι πραγματικά φιλόζωοι, είναι μέλη της οικογένειας. Αν πάθει κάτι δε θα σκεφτώ, "έλα μωρε σκύλος είναι"!!!
Νιώθω υπεύθυνη για ό,τι του συμβεί και τα λέμε παιδιά γτ πάντα εξαρτώνται απο εμάς και εχουν την ανάγκη μας.
Για όσους έχουν κατοικίδια και είναι πραγματικά φιλόζωοι, είναι μέλη της οικογένειας. Αν πάθει κάτι δε θα σκεφτώ, "έλα μωρε σκύλος είναι"!!!
Νιώθω υπεύθυνη για ό,τι του συμβεί και τα λέμε παιδιά γτ πάντα εξαρτώνται απο εμάς και εχουν την ανάγκη μας.
Κατω σου ...τιποτα δηλαδη???κατι καλο εχω πανω μου τελικα
α ωστε έτσι; η πανκ με πεσμενα ελαφρως ηταν καλη η ερι οχι ; καλααααααααααααααχαχαχαχαχαχσχαχα...
Μην υποτιματε την αισθητικη μου κυρια!
Σε καθε περιπτωση δεν μπορω να φαντασιωθω με το πεπαλαιωμενο αβαταρ σας...
χαχαχαχαχαχαχα...
ηταν ενα βραδυ τρελας . τι κάμεις αρπαχταλ;Oχι κουρκουμπινια,καρπουζια ειχες παραδεχθει.
Δεν το εξισωνω βρε χαρα μου, χαϊδευτικά το λέμε, τι να τον πω εγω που δεν εχω παιδιά πχ αδελφούλη??Ναι, εγω το λεω απ την αποψη τηs εξισωσηs/συγκρισηs.........Και βεβαια θα το προσεξειs διοτι εχει ψυχη/ζωη........Αλλα αλλο το ενα , αλλο τ αλλο
ουτε καν πανκ, τοτε θα ειχε και αποψη!!!α ωστε έτσι; η πανκ με πεσμενα ελαφρως ηταν καλη η ερι οχι ; καλαααααααααααααα
Με το ονομα του δοκιμασεs???? πχ Αζωρ......λεω εγω τωραΔεν το εξισωνω βρε χαρα μου, χαϊδευτικά το λέμε, τι να τον πω εγω που δεν εχω παιδιά πχ αδελφούλη??
θα του βαλω μια φωτογραφια με την μις ποδια λες να μην λειτουργησει;ουτε καν πανκ, τοτε θα ειχε και αποψη!!!
Οχι, εγω δε χαιδευω αδεσποτα. Εγω ημουν τερμα υποχόνδρια που απλα ερωτευθηκα κεραυνοβόλα το συγκεκριμένο κούταβο και ετσι καταλήξαμε μαζι. Ολως παραδοξως εξακολουθω να σιχαίνομαι τα υπόλοιπαείναι αλήθεια αυτό, είναι ένα κανονικό μέλος.
όπως και για την εξάρτηση που νιώθουν και τις ευθύνες που υπάρχουν.
ελπίζω να μην χαιδεύεις κι' εσύ αδέσποτα σαν το κοριτσάκι που περιγράφουν σε ανάλογο θέμα...
Αρα..............εισαι επιλεκτικα φιλοζωη ....Για να μην πω συγκεκριμενη επιλεκτικη ζωοφιληΟχι, εγω δε χαιδευω αδεσποτα. Εγω ημουν τερμα υποχόνδρια που απλα ερωτευθηκα κεραυνοβόλα το συγκεκριμένο κούταβο και ετσι καταλήξαμε μαζι. Ολως παραδοξως εξακολουθω να σιχαίνομαι τα υπόλοιπα
Kαλα κυρια μου αλλα τι εχουν τα ερμα τα καρπουζια και τα απαρνειστε?Εκτος κι αν ειναι αμερικανικα.ηταν ενα βραδυ τρελας . τι κάμεις αρπαχταλ;