Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 919K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Αν δεν εχεις, δεν μπόρεις να το καταλάβεις ό,τι και να σου πω και εμενα πριν μου φαινοταν παράλογα αυτα.  :dunno:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αν δεν εχεις, δεν μπόρεις να το καταλάβεις ό,τι και να σου πω και εμενα πριν μου φαινοταν παράλογα αυτα.  :dunno:
Ακομα κι οταν δεν ειχα παιδια,  ποτε δεν εξισωνα τα ζωα με τα παιδια
Καθε πραγμα εχει την δικη του αξια, χωριs να επισκιαζει το ενα το αλλο , μα πανω απ ολα την ανθρωπινη αξια

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Ακομα κι οταν δεν ειχα παιδια,  ποτε δεν εξισωνα τα ζωα με τα παιδια
Καθε πραγμα εχει την δικη του αξια, χωριs να επισκιαζει το ενα το αλλο , μα πανω απ ολα την ανθρωπινη αξια
Για όσους έχουν κατοικίδια και είναι πραγματικά φιλόζωοι, είναι μέλη της οικογένειας. Αν πάθει κάτι δε θα σκεφτώ, "έλα μωρε σκύλος είναι"!!!
Νιώθω υπεύθυνη για ό,τι του συμβεί και τα λέμε παιδιά γτ πάντα εξαρτώνται απο εμάς και εχουν την ανάγκη μας.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Για όσους έχουν κατοικίδια και είναι πραγματικά φιλόζωοι, είναι μέλη της οικογένειας. Αν πάθει κάτι δε θα σκεφτώ, "έλα μωρε σκύλος είναι"!!!
Νιώθω υπεύθυνη για ό,τι του συμβεί και τα λέμε παιδιά γτ πάντα εξαρτώνται απο εμάς και εχουν την ανάγκη μας.
Ναι, εγω το λεω απ την αποψη τηs εξισωσηs/συγκρισηs.........Και βεβαια θα το προσεξειs διοτι εχει ψυχη/ζωη........Αλλα αλλο το ενα ,  αλλο τ αλλο

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66

είναι αλήθεια αυτό, είναι ένα κανονικό μέλος.
όπως και για την εξάρτηση που νιώθουν και τις ευθύνες που υπάρχουν.

ελπίζω να μην χαιδεύεις κι' εσύ αδέσποτα σαν το κοριτσάκι που περιγράφουν σε ανάλογο θέμα... :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
χαχαχαχαχαχσχαχα...
Μην υποτιματε την αισθητικη μου κυρια!
Σε καθε περιπτωση δεν μπορω να φαντασιωθω με το πεπαλαιωμενο αβαταρ σας...
χαχαχαχαχαχαχα...
 α ωστε έτσι; η πανκ με πεσμενα ελαφρως ηταν καλη η ερι οχι ; καλαααααααααααααα

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Ναι, εγω το λεω απ την αποψη τηs εξισωσηs/συγκρισηs.........Και βεβαια θα το προσεξειs διοτι εχει ψυχη/ζωη........Αλλα αλλο το ενα ,   αλλο τ αλλο
Δεν το εξισωνω βρε χαρα μου, χαϊδευτικά το λέμε, τι να τον πω εγω που δεν εχω παιδιά πχ αδελφούλη??  :2funny: :2funny:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
είναι αλήθεια αυτό, είναι ένα κανονικό μέλος.
όπως και για την εξάρτηση που νιώθουν και τις ευθύνες που υπάρχουν.

ελπίζω να μην χαιδεύεις κι' εσύ αδέσποτα σαν το κοριτσάκι που περιγράφουν σε ανάλογο θέμα... :grin:
Οχι, εγω δε χαιδευω αδεσποτα. Εγω ημουν τερμα υποχόνδρια που απλα ερωτευθηκα κεραυνοβόλα το συγκεκριμένο κούταβο και ετσι καταλήξαμε μαζι. Ολως παραδοξως εξακολουθω να σιχαίνομαι τα υπόλοιπα  :rolleyes:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Οχι, εγω δε χαιδευω αδεσποτα. Εγω ημουν τερμα υποχόνδρια που απλα ερωτευθηκα κεραυνοβόλα το συγκεκριμένο κούταβο και ετσι καταλήξαμε μαζι. Ολως παραδοξως εξακολουθω να σιχαίνομαι τα υπόλοιπα  :rolleyes:
Αρα..............εισαι επιλεκτικα φιλοζωη ....Για να μην πω συγκεκριμενη επιλεκτικη ζωοφιλη  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom