life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Τιs σελιδεs εννοει του παροντοs....
Τιs σελιδεs εννοει του παροντοs....
φτασαμε στα 3500 το ειπαμε;
Φοβηθηκα μην εχασα τον εσωτερικο της κοσμο τυπε.Τιs σελιδεs εννοει του παροντοs....
οχι γιαννη ευχαριστωερι θες να σε γαμησω στο πριβε αποψε ? εχω καυλες !
Οχι αυτοs δεν χανεται με τιποταΦοβηθηκα μην εχασα τον εσωτερικο της κοσμο τυπε.
αγκαλιαλ, για τις σελίδες μιλουσαΦοβηθηκα μην εχασα τον εσωτερικο της κοσμο τυπε.
λαιφ!Οχι αυτοs δεν χανεται με τιποτα
Πηγαινε τωρα που γραφει το ονομα του με 2 ν Γιαννηsοχι γιαννη ευχαριστω
Ο γιαννης μας εδω το μοναδικό που μπορει να γίνει ειναι πορτα σε μπαρ στην παραλιακη και ανΠηγαινε τωρα που γραφει το ονομα του με 2 ν Γιαννηs
Αμα γινει σαν τον αλλο με ενα ν δεν θα σε θελει
Βγηκα προχτες το μεσημερι του Σαββατου με καποια πρωτη φορα για καφε. Εκεί που πιναμε καφε και μιλαγαμε την χάιδευα με τα ακροδακτυλα λιγο κάτω απ τον σβέρκο.Μου λέει εκεί είναι το σημείο G μου.Εννοω να εχεις ανακαλυψει τι σε ερεθιζει περισσοτερο οσο μεγακωνεις μαθαινεις τον εαυτο σου
Δεν πιστευω να εχυσε mr House?Βγηκα προχτες το μεσημερι του Σαββατου με καποια πρωτη φορα για καφε. Εκεί που πιναμε καφε και μιλαγαμε την χάιδευα με τα ακροδακτυλα λιγο κάτω απ τον σβέρκο.Μου λέει εκεί είναι το σημείο G μου.
καλο πουτανακι ητοΒγηκα προχτες το μεσημερι του Σαββατου με καποια πρωτη φορα για καφε. Εκεί που πιναμε καφε και μιλαγαμε την χάιδευα με τα ακροδακτυλα λιγο κάτω απ τον σβέρκο.Μου λέει εκεί είναι το σημείο G μου.
Αυτο το λεs επειδη το σημειο ηταν ψηλα ???καλο πουτανακι ητο
Tυπε μαλλον το ακροδακτυλο του mr House ητο το σημειο G της κυριας.Αυτο το λεs επειδη το σημειο ηταν ψηλα ???
Παντωs εκει ψηλα στο σβερκο και απο λαθοs κινηση θα φτιαχνεται η κυριαTυπε μαλλον το ακροδακτυλο του mr House ητο το σημειο G της κυριας.
καλο πουτανακι ητο
Oχι αλλα δεν ήταν και μακρια απο κει,σ ενα καφε με 100+ άτομα στριμωχτά κιόλαςΔεν πιστευω να εχυσε mr House?
Απλα έπεσα στην περίπτωση, δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο που δεν κάνω αλλες φορέςTυπε μαλλον το ακροδακτυλο του mr House ητο το σημειο G της κυριας.
Εσύ από τωρα ρε μικρέ? Ασε τα σάπια.hof μαλλον σκεφτομαι να κλεισω την πορνοκαριερα μου με το γκομενακι την παρασκευη ;)
ολα τα καλα εχουνε ενα τελος !