Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 919K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
hof μαλλον σκεφτομαι να κλεισω την πορνοκαριερα μου με το γκομενακι την παρασκευη  ;)

ολα τα καλα εχουνε ενα τελος !  :grin:....που θα το πιστεψουν οι υπολοιποι....Οχι οτι θα γινει κι ετσι
Σοφη κουβεντα  :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
ναι ρε δεν ειναι σαπια....εχω παρατηρησει με οσες και να πας δεν χορταινεις ποτε....ειναι ενας δρομος χωρις γυρισμο.
Αληθεια είναι αυτό απλά ευχόμαστε "να είναι μακρύς ο δρόμος" αυτός.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
χαουζ επιλεγεις συγκεκριμενο τυπο γυναικων η απλα αν σου αρεσει καποια εμφανισιακα ; :)

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
χαουζ επιλεγεις συγκεκριμενο τυπο γυναικων η απλα αν σου αρεσει καποια εμφανισιακα ; :)

ειναι σαν την ροζυ ενα πραμα...που κοιταει τον εσωτερικο κοσμο πρωτα καμια 100αρια φορες....ριχνει και ενα βλεφαρο στον εξωτερικο και αν οι 2 κοσμοι συναυδουνε με αυτο που εχει στο μυαλο της ως το τελειο αρσενικο του καθεται !  :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Η εμφάνιση είναι το πρώτο για να υπάρξει η οποιαδήποτε έλξη κι επιθυμία να γνωρίσεις κάποια, μη λέμε χαζά.
Όχι δεν επιλέγω τύπο, έχω μεγάλη γκάμα συμπεριφορών, απλά αν είναι μόνο για σεξ καλά είναι να βρίσκεται σε κοντινή με μένα "κλιμακα σεξουαλικότητας"
Σε μια σχέση φυσικά όλα τα παραπάνω είναι προαπαιτούμενα συν πολλά άλλα οπότε καταλαβάινεις γιατί είμαι και μόνος καιρό.
Πέρα απ το ότι είμαι άσχημος, σταβόξυλο κι ανέραστος.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τη μεγαλύτερη έλξη και καύλα πάντως ως τώρα την έχω νιώσει για κάποια που δε βρεθήκαμε ποτέ.Το αιώνιο απωθημένο μου.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Η εμφάνιση είναι το πρώτο για να υπάρξει η οποιαδήποτε έλξη κι επιθυμία να γνωρίσεις κάποια, μη λέμε χαζά.
Όχι δεν επιλέγω τύπο, έχω μεγάλη γκάμα συμπεριφορών, απλά αν είναι μόνο για σεξ καλά είναι να βρίσκεται σε κοντινή με μένα "κλιμακα σεξουαλικότητας"
Σε μια σχέση φυσικά όλα τα παραπάνω είναι προαπαιτούμενα συν πολλά άλλα οπότε καταλαβάινεις γιατί είμαι και μόνος καιρό.
Πέρα απ το ότι είμαι άσχημος, σταβόξυλο κι ανέραστος.
νομιζω πως πιο πολυ αυτο φταίει οτι εισαι στραβοξυλο για τα υπόλοιπ επιφυλλάσσομαι  :cheesy:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν μπορω να πω........Βοηθαs........Η αληθεια να λεγεται  :grin:
ε τι να λεω ψέματα; αφου είναι. πρέπει να είσαι πολύ στραβοξυλο για να εισαι μονος οπως λεει.  και στο τραβοξυλο βαζω και το τρομερα απαιτητικός περα απο τα ορια :dunno:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ε τι να λεω ψέματα; αφου είναι. πρέπει να είσαι πολύ στραβοξυλο για να εισαι μονος οπως λεει.  και στο τραβοξυλο βαζω και το τρομερα απαιτητικός περα απο τα ορια :dunno:
Μπορει να ειναι μονοs απο επιλογη...Δεν σου περναει απ το μυαλο ???

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μπορει να ειναι μονοs απο επιλογη...Δεν σου περναει απ το μυαλο ???
ναι μου περνάει. Απλά ειπε γιαυτο ειμαι μονος κτλ.. οποτε ο ιδιος ανελυσε οτι εχει απαιτησεις και ειναι στραβοξυλο :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ναι μου περνάει. Απλά ειπε γιαυτο ειμαι μονος κτλ.. οποτε ο ιδιος ανελυσε οτι εχει απαιτησεις και ειναι στραβοξυλο :grin:
Αρα σκεφτεται, οτι ετσι οπωs ειναι μαθημενοs, μοιραια θαρθει και η συγκρουση...πραγμα που δεν επιθυμει
Κι οπωs ελεγε κι ο Παριοs...."πιο καλη η μοναξια, μια σε βρισκω , μια σε χανω" :rolleyes:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αρα σκεφτεται, οτι ετσι οπωs ειναι μαθημενοs, μοιραια θαρθει και η συγκρουση...πραγμα που δεν επιθυμει
Κι οπωs ελεγε κι ο Παριοs...."πιο καλη η μοναξια, μια σε βρισκω , μια σε χανω" :rolleyes:
Tυπε υπαρχει και το μονος και μαζι.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Το πρώτο που έγραψες είναι η ουσία λάιφ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom