House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ασε τα σάπια.σαν κουρκουμπινια
Ασε τα σάπια.σαν κουρκουμπινια
σιγα μην ειχα και μεγαλα και στηταΝαι. Για στητά δεν ξέρω βέβαια
Ναι. Για στητά δεν ξέρω βέβαια
δεν σου χαλώ την φαντασιωσηΑσε τα σάπια.
σιγα μην ειχα και μεγαλα και στητα
D.νούμερο? d ή μεγαλύτερο?
Αν και αγαπημένο μου είναι το C ...............θα το αντέξω
Δεν έχω τόσο αρρωστημένη φαντασίαδεν σου χαλώ την φαντασιωση
αν δεν κανει περιγραφη ο μπλιζ ολα ειναι ιδια. Να σου γραψει οτι πορπατουσε στην βροχερη πολη και στο μυαλο του ειχε σφηνωθει ο κωλος της γεσθημανης της καθαρίστριας του 5 ορόφου και τελικά γάμησε την κυρια σουλα που ο κωλος της ειχε περιφέρεια παλαι ντε σπορτο τέλειο στήθος είναι αυτό που καλύπτει τη χούφτα σου
φαντασια μου πλανευτρα εισαι η πιο μεγαλη ψευτραΔεν έχω τόσο αρρωστημένη φαντασία
αν δεν κανει περιγραφη ο μπλιζ ολα ειναι ιδια. Να σου γραψει οτι πορπατουσε στην βροχερη πολη και στο μυαλο του ειχε σφηνωθει ο κωλος της γεσθημανης της καθαρίστριας του 5 ορόφου και τελικά γάμησε την κυρια σουλα που ο κωλος της ειχε περιφέρεια παλαι ντε σπορ
αν δεν κανει περιγραφη ο μπλιζ ολα ειναι ιδια. Να σου γραψει οτι πορπατουσε στην βροχερη πολη και στο μυαλο του ειχε σφηνωθει ο κωλος της γεσθημανης της καθαρίστριας του 5 ορόφου και τελικά γάμησε την κυρια σουλα που ο κωλος της ειχε περιφέρεια παλαι ντε σπορ
Εχω απλά όχι τόσο μεγάλη που φαντάζεσαι ;)φαντασια μου πλανευτρα εισαι η πιο μεγαλη ψευτρα
Μην μου βάζεις ιδεες και τον έχω και κονδα..έτσι έχεις επλίδες και συ
Μην μου βάζεις ιδεες και τον έχω και κονδα..
Παιδια βυζα εδω μεσα εχει η ροζυ μην τα κανουμε ολα ισωμαΕχω απλά όχι τόσο μεγάλη που φαντάζεσαι ;)
Τι θες να πεις οτι με έχει γραμμένη;τόσο κοντά, μα τόσο μακριά
υπεκφεύγειςΠαιδια βυζα εδω μεσα εχει η ροζυ μην τα κανουμε ολα ισωμα
Δε τα έχω δει της Ρόζυς, βέβαια ούτε τα δικά σου αλλά όλο μπρούμητα σε βλέπω στη φωτό οπότε κάτι κρύβεις μπροστά.Παιδια βυζα εδω μεσα εχει η ροζυ μην τα κανουμε ολα ισωμα