Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 941K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Καπου υπερτερει ο καθενας. Δεν υπαρχει το τελειο!!!
Το εγκεφαλικο ειναι απλο, εγω αν δω ενα τεκνό θα το κοιταξω μεν κ θα σκεφτω οτι ειναι ωραιο, αλλα δε μου φτανει αυτο για να το πηδηξω.
Ενω εσυ αν δεις ενα ωραιο μουνακι εισαι καλυμμένος!!!
Και τι θα σκεφτειs  για εναν αγνωστο???Προσωπικοτητα???Πτυχια??? Ε9 ??? Δικο του γραφειο με laptop???
Γιατι το κανετε τοσο δυσκολο ρε??

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Το εγκεφαλικο ειναι απλο, εγω αν δω ενα τεκνό θα το κοιταξω μεν κ θα σκεφτω οτι ειναι ωραιο, αλλα δε μου φτανει αυτο για να το πηδηξω.
Αυτο λεω.Θελετε και ενα παραμυθακι μαζι.Οτι κι αν ειναι αυτο.Ενω εμεις τι ζηταμε?Την σκηνη απο το Βασικο ενστικτο.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
Αυτο λεω.Θελετε και ενα παραμυθακι μαζι.Οτι κι αν ειναι αυτο.Ενω εμεις τι ζηταμε?Την σκηνη απο το Βασικο ενστικτο.
Απλα θελω προσωπικοτητα, να μπορω να επικοινωνω κ να υπαρχει ενα ομορφο παιχνιδι!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Το Ε9 παιζει ρολο τρελε !
Ναι αλλα ειναι απορρητο βασει τηs Αρχηs Προστασιαs Δεδομενων....
Βολευεται με ενα γραφειο με δικο μου laptop  και aicondition ???....Εχω και μηχανημα αυτοματο για καφε  :grin: :grin:

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66

Μπλεξιμο το εγκεφαλικο παντως.  :uglystupid:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Απλα θελω προσωπικοτητα, να μπορω να επικοινωνω κ να υπαρχει ενα ομορφο παιχνιδι!!
Οκ αυτο ειναι το δικο σου "παραμυθι".Σε αλλη κοπελλα μπορει να ειναι κατι αλλο.Κατι που θα την αποενοχοποιησει απο το γαμησι μονο για το γαμησι.Δεν λεω οτι ετσι ειναι αναγκαστικα τα πραγματα αλλα η εμπειρια η προσωπικη αυτο μου λεει.

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26

εγω ποτε δεν κοιταζω εξωτερικη εμφανιση σε μια γυναικα....παντα δινω βαση στον εσωτερικο της κοσμο και τις αξιες και τα (στ)ηθη της !

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
Οκ αυτο ειναι το δικο σου "παραμυθι".Σε αλλη κοπελλα μπορει να ειναι κατι αλλο.Κατι που θα την αποενοχοποιησει απο το γαμησι μονο για το γαμησι.Δεν λεω οτι ετσι ειναι αναγκαστικα τα πραγματα αλλα η εμπειρια η προσωπικη αυτο μου λεει.
Δεν εχω προσωπικα ενοχοποιημενο το σεξ καθολου μαλιστα!!!
Απλα αυτο με φτιαχνει.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.829
Πόντοι
606
μαζευω υλικο να γραψω ενα αρλεκιν :smitten:

:coffee:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
 Θα φιλοσοφησω τομα. τι θελει ο ανθρωπος απο την ζωη του οταν γυρνα απο ντουλια; ενα μπανακι ενα φαγητακι ενα ωραιο κρασακι και ενα γαμησακι. τοσο απλα  :grin:

Δεν το ειδα. Το μονο που ξερω κατα δηλωση ειναι οτι ο τομα αργει. Κατα τα αλλα ντεν ξερει  :helpplea:
Ερη, πολλους μπορει να ξεγελασεις, εμενα οχι...

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Δεν εχω προσωπικα ενοχοποιημενο το σεξ καθολου μαλιστα!!!
Απλα αυτο με φτιαχνει.
Δηλαδη αν καποια στιγμη εχεις απιστευτες γκαβλες,και αυτος που ειναι διαθεσιμος δεν σου εχει διεγειρει τον εγκεφαλο,δεν θα τον βαλεις κατω?Ακομα και αν ειναι ωραιος,ακομα και αν ειναι φωτια στο κρεβατι?Αλλα δεν εχει απλα αυτο που σε διεγειρει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom