Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
Περναω φαση μετα απο καψουρα. Θα κανω εμβολιο και θα μου περασει.![]()
ελα μην στεναχωριεσαι αλλο...σου δινω την αδεια να με ξεπερασεις !
Περναω φαση μετα απο καψουρα. Θα κανω εμβολιο και θα μου περασει.![]()
Και τι θα σκεφτειs για εναν αγνωστο???Προσωπικοτητα???Πτυχια??? Ε9 ??? Δικο του γραφειο με laptop???Καπου υπερτερει ο καθενας. Δεν υπαρχει το τελειο!!!
Το εγκεφαλικο ειναι απλο, εγω αν δω ενα τεκνό θα το κοιταξω μεν κ θα σκεφτω οτι ειναι ωραιο, αλλα δε μου φτανει αυτο για να το πηδηξω.
Ενω εσυ αν δεις ενα ωραιο μουνακι εισαι καλυμμένος!!!
Αυτο λεω.Θελετε και ενα παραμυθακι μαζι.Οτι κι αν ειναι αυτο.Ενω εμεις τι ζηταμε?Την σκηνη απο το Βασικο ενστικτο.Καπου υπερτερει ο καθενας. Δεν υπαρχει το τελειο!!!
Το εγκεφαλικο ειναι απλο, εγω αν δω ενα τεκνό θα το κοιταξω μεν κ θα σκεφτω οτι ειναι ωραιο, αλλα δε μου φτανει αυτο για να το πηδηξω.
Και τι θα σκεφτειs για εναν αγνωστο???Προσωπικοτητα???Πτυχια??? Ε9 ??? Δικο του γραφειο με laptop???
Γιατι το κανετε τοσο δυσκολο ρε??
ελα μην στεναχωριεσαι αλλο...σου δινω την αδεια να με ξεπερασεις !
Απλα θελω προσωπικοτητα, να μπορω να επικοινωνω κ να υπαρχει ενα ομορφο παιχνιδι!!Αυτο λεω.Θελετε και ενα παραμυθακι μαζι.Οτι κι αν ειναι αυτο.Ενω εμεις τι ζηταμε?Την σκηνη απο το Βασικο ενστικτο.
Ναι αλλα ειναι απορρητο βασει τηs Αρχηs Προστασιαs Δεδομενων....Το Ε9 παιζει ρολο τρελε !
Καπου υπερτερει ο καθενας. Δεν υπαρχει το τελειο!!!
Εχω και Strategko,Monopoly και Φιδακι , ΓκρινιαρηΑπλα θελω προσωπικοτητα, να μπορω να επικοινωνω κ να υπαρχει ενα ομορφο παιχνιδι!!
Οκ αυτο ειναι το δικο σου "παραμυθι".Σε αλλη κοπελλα μπορει να ειναι κατι αλλο.Κατι που θα την αποενοχοποιησει απο το γαμησι μονο για το γαμησι.Δεν λεω οτι ετσι ειναι αναγκαστικα τα πραγματα αλλα η εμπειρια η προσωπικη αυτο μου λεει.Απλα θελω προσωπικοτητα, να μπορω να επικοινωνω κ να υπαρχει ενα ομορφο παιχνιδι!!
Απλα θελω προσωπικοτητα, να μπορω να επικοινωνω κ να υπαρχει ενα ομορφο παιχνιδι!!
Δεν εχω προσωπικα ενοχοποιημενο το σεξ καθολου μαλιστα!!!Οκ αυτο ειναι το δικο σου "παραμυθι".Σε αλλη κοπελλα μπορει να ειναι κατι αλλο.Κατι που θα την αποενοχοποιησει απο το γαμησι μονο για το γαμησι.Δεν λεω οτι ετσι ειναι αναγκαστικα τα πραγματα αλλα η εμπειρια η προσωπικη αυτο μου λεει.
Θα φιλοσοφησω τομα. τι θελει ο ανθρωπος απο την ζωη του οταν γυρνα απο ντουλια; ενα μπανακι ενα φαγητακι ενα ωραιο κρασακι και ενα γαμησακι. τοσο απλα![]()
Ερη, πολλους μπορει να ξεγελασεις, εμενα οχι...Δεν το ειδα. Το μονο που ξερω κατα δηλωση ειναι οτι ο τομα αργει. Κατα τα αλλα ντεν ξερει![]()
Δηλαδη αν καποια στιγμη εχεις απιστευτες γκαβλες,και αυτος που ειναι διαθεσιμος δεν σου εχει διεγειρει τον εγκεφαλο,δεν θα τον βαλεις κατω?Ακομα και αν ειναι ωραιος,ακομα και αν ειναι φωτια στο κρεβατι?Αλλα δεν εχει απλα αυτο που σε διεγειρει?Δεν εχω προσωπικα ενοχοποιημενο το σεξ καθολου μαλιστα!!!
Απλα αυτο με φτιαχνει.
Ερχεσαι δευτεροs...........Χαρτακι προτεραιοτητοs και στην ουρα μιστερ ;)Ερη, πολλους μπορει να ξεγελασεις, εμενα οχι...
αστηνα λίγο τον ζει τον ρόλοΕρη, πολλους μπορει να ξεγελασεις, εμενα οχι...
Ερη, πολλους μπορει να ξεγελασεις, εμενα οχι...
Τυπε δικαιωμα στην αμαρτια εχουμε ολοι μας.Μην εισαι αυστηρος μαζι της.Ειναι η Ρεγγινα και ειναι καψουρα.Ερη, πολλους μπορει να ξεγελασεις, εμενα οχι...