life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Δλδ πουτσα με προκαταρτικαΕγω δεν ανακυκλωνω ποτε.
Θελω σασπενς.![]()
Δλδ πουτσα με προκαταρτικαΕγω δεν ανακυκλωνω ποτε.
Θελω σασπενς.![]()
Μα για τις εκπληξεις ζουμε.Ενα φαγητο οσο πετυχημενο και να ειναι καποια στιγμη θα το βαρεθεις.Δεν ειμαι σε φαση για εκπληξεις. Δοκιμασμενα πραγματα.
Εγω δεν ανακυκλωνω ποτε.
Θελω σασπενς.![]()
Πεστα.......Εγω τουs τα λεω αλλα με αποκαλουν πουτανιαρηΜα για τις εκπληξεις ζουμε.Ενα φαγητο οσο πετυχημενο και να ειναι καποια στιγμη θα το βαρεθεις.
Ειναι διαφορετικη η οπτικη μας, για μενα κ το ακομη για σεξ πρεπει να πληροι κ αλλες προδιαγραφες περαν των τεχνικων χαρακτηριστικων ;)Ενταξει δεν το διευκρινησα.Ρωτουσα μονο για σεξ,οχι σχεση.Και ρωτησα γιατι απο την δικια μου εμπειρια οσες ηταν ομορφες δεν ελεγαν και κατι το ιδιαιτερο στο κρεβατι.Ισως ηταν θεμα τυχης,αλλα εκει καταληγω.
Τωρα στα γεραματα?Περναω φαση μετα απο καψουρα. Θα κανω εμβολιο και θα μου περασει.![]()
Ειναι χτυπημενο το πεμπτο ????Η μοναδική έκπληξη που μπορώ να κάνω πλέον στον μπουτσο μου ειναι να τον παίξω με 4 δάχτυλα
Η μοναδική έκπληξη που μπορώ να κάνω πλέον στον μπουτσο μου ειναι να τον παίξω με 4 δάχτυλα
το πέμπτο ειναι ο δείκτης δείχνει τον στόχο στα φλοκιαΕιναι χτυπημενο το πεμπτο ????![]()
πολλα και πριν και μετα και κατα τη διαρκεια και συνεχεια....Δλδ πουτσα με προκαταρτικα![]()
![]()
τυπε το χω σκεφτεί και αυτοΒαψε και τα νυχια σου κοκκινα για να χεις την ψευδαισθηση οτι ειναι γυναικειο χερι![]()
Δλδ κατι σαν τροχειοδεικτικο.......Τα θυμαμαι απ το στρατοτο πέμπτο ειναι ο δείκτης δείχνει τον στόχο στα φλοκια![]()
Τι μανο θα βαζες??τυπε το χω σκεφτεί και αυτο![]()
βελατουραΤι μανο θα βαζες??![]()
Αυτο το εγκεφαλικος ρε Ροζυ,εχω βαρεθει να το ακουω.Δεν μπορω να θυμηθω ουτε μια που να μην μου το εχει πει.Για μενα οπου εγκεφαλικη διεγερση το μεταφραζω σαν ενα αληθινο παραμυθι.Ειναι διαφορετικη η οπτικη μας, για μενα κ το ακομη για σεξ πρεπει να πληροι κ αλλες προδιαγραφες περαν των τεχνικων χαρακτηριστικων ;)
Ειμαι εγκεφαλικος τυπος!!!
Τωρα για τους αντρες δεν επηρρεαζει η εμφανιση τους το πως λειτουργουν σεξουαλικα, αλλα θεωρω οτι παιζει ρολο το.
Δλδ οσοι εχουν μικρο ή πολυ μεγαλο αναγκαστικα εχουν μαθει να δουλευουν πολυ καλυτερα με χερια κ γλωσσα πχ. Κατανοητο?![]()
Τα πριν και κατα την διαρκεια τα καταλαβαινωπολλα και πριν και μετα και κατα τη διαρκεια και συνεχεια....
![]()
![]()
![]()
Καπου υπερτερει ο καθενας. Δεν υπαρχει το τελειο!!!Αυτο το εγκεφαλικος ρε Ροζυ,εχω βαρεθει να το ακουω.Δεν μπορω να θυμηθω ουτε μια που να μην μου το εχει πει.Για μενα οπου εγκεφαλικη διεγερση το μεταφραζω σαν ενα αληθινο παραμυθι.
Οσο για το αλλο που εγραψες μπορει να συμβαινουν και τα τρια.Πουτσα.γλωσσα,χερια.