Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 941K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.173
Πόντοι
2.606
Η μοναδική έκπληξη που μπορώ να κάνω πλέον στον μπουτσο μου ειναι να τον παίξω με 4 δάχτυλα

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
Ενταξει δεν το διευκρινησα.Ρωτουσα μονο για σεξ,οχι σχεση.Και ρωτησα γιατι απο την δικια μου εμπειρια οσες ηταν ομορφες δεν ελεγαν και κατι το ιδιαιτερο στο κρεβατι.Ισως ηταν θεμα τυχης,αλλα εκει καταληγω.
Ειναι διαφορετικη η οπτικη μας, για μενα κ το ακομη για σεξ πρεπει να πληροι κ αλλες προδιαγραφες περαν των τεχνικων χαρακτηριστικων  ;)
Ειμαι εγκεφαλικος τυπος!!!
Τωρα για τους αντρες δεν επηρρεαζει η εμφανιση τους το πως λειτουργουν σεξουαλικα, αλλα θεωρω οτι παιζει ρολο το  :erection:.
Δλδ οσοι εχουν μικρο ή πολυ μεγαλο αναγκαστικα εχουν μαθει να δουλευουν πολυ καλυτερα με χερια κ γλωσσα πχ. Κατανοητο?  :sunglasses:

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Η μοναδική έκπληξη που μπορώ να κάνω πλέον στον μπουτσο μου ειναι να τον παίξω με 4 δάχτυλα

Βαψε και τα νυχια σου κοκκινα για να χεις την ψευδαισθηση οτι ειναι γυναικειο χερι  :2funny:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ειναι διαφορετικη η οπτικη μας, για μενα κ το ακομη για σεξ πρεπει να πληροι κ αλλες προδιαγραφες περαν των τεχνικων χαρακτηριστικων  ;)
Ειμαι εγκεφαλικος τυπος!!!
Τωρα για τους αντρες δεν επηρρεαζει η εμφανιση τους το πως λειτουργουν σεξουαλικα, αλλα θεωρω οτι παιζει ρολο το  :erection:.
Δλδ οσοι εχουν μικρο ή πολυ μεγαλο αναγκαστικα εχουν μαθει να δουλευουν πολυ καλυτερα με χερια κ γλωσσα πχ. Κατανοητο?  :sunglasses:
Αυτο το εγκεφαλικος ρε Ροζυ,εχω βαρεθει να το ακουω.Δεν μπορω να θυμηθω ουτε μια που να μην μου το εχει πει.Για μενα οπου εγκεφαλικη διεγερση το μεταφραζω σαν ενα αληθινο παραμυθι.
Οσο για το αλλο που εγραψες μπορει να συμβαινουν και τα τρια.Πουτσα.γλωσσα,χερια.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
Αυτο το εγκεφαλικος ρε Ροζυ,εχω βαρεθει να το ακουω.Δεν μπορω να θυμηθω ουτε μια που να μην μου το εχει πει.Για μενα οπου εγκεφαλικη διεγερση το μεταφραζω σαν ενα αληθινο παραμυθι.
Οσο για το αλλο που εγραψες μπορει να συμβαινουν και τα τρια.Πουτσα.γλωσσα,χερια.
Καπου υπερτερει ο καθενας. Δεν υπαρχει το τελειο!!!
Το εγκεφαλικο ειναι απλο, εγω αν δω ενα τεκνό θα το κοιταξω μεν κ θα σκεφτω οτι ειναι ωραιο, αλλα δε μου φτανει αυτο για να το πηδηξω.
Ενω εσυ αν δεις ενα ωραιο μουνακι εισαι καλυμμένος!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom