enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.862
- Πόντοι
- 3.656
Αφου μεγαλωνουν συνεχωs τα ορια συνταξιοδοτησηs.............Αρα![]()
![]()
τυπε τα γκρανια που πηδαει ο απολυτος καποτε θα ειναι πιπινια

Αφου μεγαλωνουν συνεχωs τα ορια συνταξιοδοτησηs.............Αρα![]()
![]()
Tυπε εχω την εντυπωση πως παλι με χρονια με καιρους παλι εδω θα ειναι.τυπε γι'αυτο αγνοειται η τυχη του τωρα :S
Ηξερε τι εκανε ο δασκαλοsτυπε τα γκρανια που πηδαει ο απολυος καποτε θα ειναι πιπινια![]()
οχι δεν ηταν ο αλεξ. τον αλεξ τον γνωρισα εδω.Ιντερνετικη εννοεις απο τα γνωστα site γνωριμιων?Δεν φανταζομαι να εννοεις τον alex?
Τι εννοεις?Στην δικη μου φαση, απλα safe seχ.
επιασες τον λήγονταοχι δεν ηταν ο αλεξ. τον αλεξ τον γνωρισα εδω.
Tυπε εχω την εντυπωση πως παλι με χρονια με καιρους παλι εδω θα ειναι.
Τυπισα το ιδανικο ειναι θεογκομενος καιφοβερος στο κρεβατι.Απο τις αλλες δυο επιλογες,δηλαδη οχι τοσο ωραιος αλλα φωτια στο κρεβατι,και θεογκομενος αλλα μετριος στο γαμησι τι θα διαλεγες?Ηταν θεογκομενος ομως!!!
Ειπε οτι ταχα μου αποχωρει........λεs και ειναι δυσκολο να δει καποιοs μεχρι ποτε ειναι συνδεδεμενη
Και το ειπε γελωνταs............Και ολωs συμπτωματικα γραφτηκεs εσυ
Τα συμπερασματα ειναι αυτονοητα
Απορια. Σε ενα ανωνυμο φορουμ, γιατι να υπαρχουν κλωνοι?
Ειναι προσεχτικοs......Τιs εβαζε πρωτα να βγαζουν τιs μασελεs και μετα να του δινουν γλωσσοφιλατυπε μπορει,αμα δεν τον δαγκωσει στο λαρυγγι κανενα γκρανι μεχρι τοτε:S
Απορια.Η αφελεια εχει ορια?Απορια. Σε ενα ανωνυμο φορουμ, γιατι να υπαρχουν κλωνοι?
Εξαρταται και απο πολλα αλλα περα απο εμφανιση και σεξ. Παντως το σεξ παιζει πρωταρχικο ρολο.Τυπισα το ιδανικο ειναι θεογκομενος καιφοβερος στο κρεβατι.Απο τις αλλες δυο επιλογες,δηλαδη οχι τοσο ωραιος αλλα φωτια στο κρεβατι,και θεογκομενος αλλα μετριος στο γαμησι τι θα διαλεγες?
Τι εννοεις?
Με καλυψε ο μπολντηs...........Απορια. Σε ενα ανωνυμο φορουμ, γιατι να υπαρχουν κλωνοι?
Ειναι προσεχτικοs......Τιs εβαζε πρωτα να βγαζουν τιs μασελεs και μετα να του δινουν γλωσσοφιλα![]()
![]()
Ενεκα του επαγγελματοs που κανει εχει παθει ανοσια ....Εχει ποτιστει το DNA τουτυπε και το θεμα με την μουχλα που εχουν πανω τους τα γκρανια πως το αντιμετωπιζε;![]()
Εγω δεν ανακυκλωνω ποτε.Δεν ειμαι σε φαση για εκπληξεις. Δοκιμασμενα πραγματα.
Ενταξει δεν το διευκρινησα.Ρωτουσα μονο για σεξ,οχι σχεση.Και ρωτησα γιατι απο την δικια μου εμπειρια οσες ηταν ομορφες δεν ελεγαν και κατι το ιδιαιτερο στο κρεβατι.Ισως ηταν θεμα τυχης,αλλα εκει καταληγω.Εξαρταται και απο πολλα αλλα περα απο εμφανιση και σεξ. Παντως το σεξ παιζει πρωταρχικο ρολο.
Απορια.Η αφελεια εχει ορια?